B.Turk Vloženo 30. Květen 2008 Sdílet Vloženo 30. Květen 2008 Mám problém na octavii 1,9.tdi 66kw rok.03 při otevření dveří od spolujezdce se mi na přístrojové desce ani ve dveřích nerožne světlo a já nevím že jsou vůbec dveře otovřené ale dálkově zamknout i odemkout to jde. Měl někdo podobný problém jako já a kde ho mám hledat díky Bob. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mifii Vloženo 30. Květen 2008 Sdílet Vloženo 30. Květen 2008 Mám problém na octavii 1,9.tdi 66kw rok.03 při otevření dveří od spolujezdce se mi na přístrojové desce ani ve dveřích nerožne světlo a já nevím že jsou vůbec dveře otovřené ale dálkově zamknout i odemkout to jde. Měl někdo podobný problém jako já a kde ho mám hledat díky Bob. vadny zamek ve dverich -zaletuj ty studene spoje v nem a je to opravene jinak novy zamek cca 5000Kč.A tady na foru mas dost podrobny navod jak se zamek vyndava i opravuje.Pic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 30. Květen 2008 Sdílet Vloženo 30. Květen 2008 Jo jo ty zatraceny zámky. Taky jsem měl potíže se zámky, tak jsem proletoval všechny spoje v zámcích a vyměnil mikrospínače a mám klid. Zkus to, uvidíš že zmizí i tvůj problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 30. Květen 2008 Sdílet Vloženo 30. Květen 2008 žádný studený spoj ale KO mikrospínač Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.Turk Vloženo 31. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2008 Jo jo ty zatraceny zámky. Taky jsem měl potíže se zámky, tak jsem proletoval všechny spoje v zámcích a vyměnil mikrospínače a mám klid. Zkus to, uvidíš že zmizí i tvůj problém A jak se k tomu dostanu to musím sundal čalounění ze dveří a tam to nekde je nejde mi to sundak u madla spolujezdce tam to nějak drží a nechci nic urvat poraďte mi prosím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 31. Květen 2008 Sdílet Vloženo 31. Květen 2008 Přesně tak, musíš sundat to čalounění. To madlo musíš rozebrat a tam jsou 2 šrouby. Tady je návod jak ten zámek dostat ven http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...&hl=Z%C1MEK a tady máš další vlákno, kde se řešily mikrospínače (jak je vyměnit atd.) http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...24490&st=50 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan12 Vloženo 2. Červen 2008 Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 Jo jo na 100% je to mikrospínač. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 2. Červen 2008 Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 Mám problém na octavii 1,9.tdi 66kw rok.03 při otevření dveří od spolujezdce se mi na přístrojové desce ani ve dveřích nerožne světlo a já nevím že jsou vůbec dveře otovřené ale dálkově zamknout i odemkout to jde. Měl někdo podobný problém jako já a kde ho mám hledat díky Bob. Chválím za dobrý název vlákna . Vypadá to velmi přehledně. Jak ti řítají všichni ostaní hledej závadu v mikrospínači zámku. H L E D E J VE STARŠÍCH TEMATECH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 2. Červen 2008 Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 žádný studený spoj ale KO mikrospínač Furt dokola co..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.