Jenik3 Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 (editace) Ahoj, shanim nekoho, kdo by umel "nastrikat" plastove odrazove zrcadlo ve xenon vybojce. Jde o to, ze mam ten plastovy bazmekt vypaleny (do cervena) a svetlo haze cerveny odstin barvy. Kdyz jsem xenon rozebral tak to bylo vice nez zrejme. Jedna se tedy o plastovy vnitrek xenonou ve kterem je vybojka a ktery odrazi svetlo. Nevim, jak vysoke teploty tam pusobi. Novy je vevnitr jakoby stribrny, proste zrcadlo. Pocitam, ze nekdo by to umel nastrikat a tim by se problem vyresil. Soucasny stav je na obrazku. Kdybyste nekdo vedel, prosim napiste mi mail jenik3@post.cz diky H. Editováno: 5. Červen 2008, autor: Jenik3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 Nenapadá mě nic odzkoušeného ale co to dát pochromovat????nedavno jsem měnil korpus xenonů za nové a vůbec mě nenapadlo mrknout v jakém stavu jsou ty použité.......ale člověk řikal že to asi je lepší :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 Jenik: Pročti si to tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 Nenapadá mě nic odzkoušeného ale co to dát pochromovat????nedavno jsem měnil korpus xenonů za nové a vůbec mě nenapadlo mrknout v jakém stavu jsou ty použité.......ale člověk řikal že to asi je lepší :-) Pochromovat ne! Chrom světlo pohlcuje, ta odrazová vrstva je ze stříbra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 Hlavne je to naparovaný hliník vo vákuu a nie striebro. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 No možný to je, já jsem někde četl, že se na paraboly nanáší stříbro (nemyslím přímo na Octavie apod.), ale ten hliník to taky může být. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 Je možné že nejakou prímesou striebo môže byť, môžem sa zajtra opýtať a budeme vedieť presnejšie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 OK zkus se beztak poptat, ať jsme zas o něco chytřejší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenik3 Vloženo 6. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Červen 2008 Je možné že nejakou prímesou striebo môže byť, môžem sa zajtra opýtať a budeme vedieť presnejšie Jak to tedy vypada, ktery prvek se na to aplikuje? A jeste...kde to umeji udelat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 6. Červen 2008 Sdílet Vloženo 6. Červen 2008 Tak s istotou sa tam naparuje len hliník a základ teda paraboly sú z roznych materiálov, ak sa mi podačí pripojiť do roboty tak napíšem aké. Hliník neviem kde naparíš, použzuívajú sa na to wolframové vlákna ktoré zohrejú čiastočky hliníku vo vákuu a ten sa ako je v roztavený v plynnej podobe nanesie na paraboly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 7. Červen 2008 Sdílet Vloženo 7. Červen 2008 A nebylo by lepší a možní i levnější sehnat na vrakáči jiné světlo? nemusí to být ani komplet ne, tobě stačí ta zrcadlovka, takže by to mohlo být i s rozbitého světla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gdanx Vloženo 7. Červen 2008 Sdílet Vloženo 7. Červen 2008 kdybys to zrcatko potreboval, tak mam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 8. Červen 2008 Sdílet Vloženo 8. Červen 2008 PM páni PM !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mifii Vloženo 8. Červen 2008 Sdílet Vloženo 8. Červen 2008 mam leve svetlo xenon do octavie facelift ma praskle sklo rozprodam na dily pokud neco potrebujes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 Tak presnejšie z čoho sú paraboly... ... z roznych materialov, vysokoteplovzdorny polykarbonat (APEC), pripadne polysulfon (Ultrason) alebo polyeterimid (Ultem) a na tieto materialy je napareny hlinik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.