cosby Vloženo 2. Září 2009 Sdílet Vloženo 2. Září 2009 co zkusit převodník z T5?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 2. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Září 2009 Nevim mozna by to slo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drass Vloženo 8. Září 2009 Sdílet Vloženo 8. Září 2009 (editace) Tak ako chlapci komu to naviguje? Chcel by som si dat do roomiku columbusa ale ked nenaviguje tak to nechcem to si asi kupim nieco s WM. Nechapem trosku rozdiel Nexus v o2 ide columbus v o2 ide nexus v R ide a columbus nie preco?? Ten signal z ABS teda musi byt prelozeny cez ten modulator can 1.6-2.0 ked ho nexus pozna Editováno: 9. Září 2009, autor: drass Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 13. Září 2009 Sdílet Vloženo 13. Září 2009 Takze pokud dam do FII columba bez prevodniku tak bude fungovat radio, osvetleni, HDD i MP3 s ID3. Ale nebude fungovat navigace a maxidot. Pokud se pletu tak me opravte. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Remus by skoda Vloženo 27. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2009 chci se zeptat těch co nemají škodováckej převodník jestli se vám při povoleném servis menu tzn. dlouhé podržení setupu zobrazují a mění CAN informace jako je 15, zpátečka, s kontakt. Díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drass Vloženo 5. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2009 (editace) prevodnik od http://www.caraudio69.cz/ by mal fungovat korektne POZOR az teraz som tu fabiu v ktorej som to videl mal znova v dielni a bol tam amundsen SORRY Editováno: 27. Duben 2010, autor: drass Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BUBOBU Vloženo 5. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2009 Takze pokud dam do FII columba bez prevodniku tak bude fungovat radio, osvetleni, HDD i MP3 s ID3. Ale nebude fungovat navigace a maxidot. Pokud se pletu tak me opravte. Diky Myslim ze bez prevodniku ti hlavne radio zostane stale "zapnute" - aj ked sa navonok vypne. Mne montovali Bolero a ked som im kazal premerat odber, tak sami usudili ze prevodnik je nutny. Bez neho ti po cca troch dnoch vytaha baterku - vid diskusie o Boleru a Columbuse. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 5. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2009 jj presne tak. Tohle mi taky elektrikar rikal. Svinstvo. radio se tvari jako vypnuty( nesviti), ale porad bere stavu. GRRRRRRRRRRRRR., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub Harris Vloženo 30. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2009 Ahoj,..chtěl bych se zeptat zda bych mohl nechat gps anténu schovanou pod rádiem nebo mám protáhnout kabel přes palubku a nechat ji položenou na palubní desce před čelním sklem,..díky za odpověd,... PS : MÁM TUTO http://www.autoradio-prodejce.cz/nahradni-...fakra-5m-kabel/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 30. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2009 i pod palubkou pojede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Remus by skoda Vloženo 6. leden 2010 Sdílet Vloženo 6. leden 2010 chci se zeptat těch co nemají škodováckej převodník jestli se vám při povoleném servis menu tzn. dlouhé podržení setupu zobrazují a mění CAN informace jako je 15, zpátečka, s kontakt. Mě se škoda převodníkem funguje navigování i zobrazení na kombiku, ale nemám info o zpátečce takže se mi neaktivuje couvací kamera. Díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 7. leden 2010 Sdílet Vloženo 7. leden 2010 Ahojte netuší někdo co je tohle za typ navigace zda RNS 310? Vyčtené přes VAG 1Z0 035 191 A Potřebuji vědět jaké mapy to bere, jedná se o FABII a černobilou navigaci original škoda tehdá za doplatek Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 7. leden 2010 Sdílet Vloženo 7. leden 2010 Kong: Je to navigácia typ Cruise, a tá potrebuje mapy formátu "TravelPilot E" - http://www.skoda-auto.sk/servis/nove_origi...a=1&id=3776 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 8. leden 2010 Sdílet Vloženo 8. leden 2010 Igor: Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drass Vloženo 25. Únor 2010 Sdílet Vloženo 25. Únor 2010 (editace) Chcem sa niekoho opytat kupil som skoda prevodnik a maxidot pise iba rns cruise nic ine neviete kde by mohol byt prolem? vsetko je zapojene dobre a columbus ma fm 2664 , asi bude problem ze som nechcel vypinovat origo konektor ale kupil som taky predlzovak a tam to napojil a ani som nepouzil skrutenu 2 linku Editováno: 25. Únor 2010, autor: drass Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 26. Únor 2010 Sdílet Vloženo 26. Únor 2010 možná je nutné upravit ten firmware! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drass Vloženo 26. Únor 2010 Sdílet Vloženo 26. Únor 2010 možná je nutné upravit ten firmware! A ako ho chces upravit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 26. Únor 2010 Sdílet Vloženo 26. Únor 2010 A ako ho chces upravit? zkusit upraveny FW pro OII predFL... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drass Vloženo 26. Únor 2010 Sdílet Vloženo 26. Únor 2010 zkusit upraveny FW pro OII predFL... Vyriesene s tym fw upravenim pre o2 pred fl je to 2884 sa mi zda ze to pise columbus dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 26. Únor 2010 Sdílet Vloženo 26. Únor 2010 tak vidíš že to jde.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 26. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2010 Vyriesene s tym fw upravenim pre o2 pred fl je to 2884 sa mi zda ze to pise columbus dakujem Jde ti přepočítávání trasy a povída? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drass Vloženo 28. Únor 2010 Sdílet Vloženo 28. Únor 2010 Jde ti přepočítávání trasy a povída? nie je to skodovacky prevodnik ale vydel som fabiu s prevodnikom od http://www.caraudio69.cz/ a tam to fungovalo len je drahy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johan barty Vloženo 4. Duben 2010 Sdílet Vloženo 4. Duben 2010 cau kluci jste nekdo ochoten mi poskytnout kompletni navod na montaz columbuse do fabii II co vse je potreba k zapojeni a spravnemu chodu navigace a vseho kolem toho diky moc za kazdou radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 4. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2010 cau kluci jste nekdo ochoten mi poskytnout kompletni navod na montaz columbuse do fabii II co vse je potreba k zapojeni a spravnemu chodu navigace a vseho kolem toho diky moc za kazdou radu - Columbus - Převodník ze škodovky CAN1.6-CAN2.0 - Konektor na převodník - Mezispojka mezi radio aby jsi nemuse zasahovat do kabeláže A pak uz jen nekoho kdo ti to zapoji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 4. Duben 2010 Sdílet Vloženo 4. Duben 2010 nie je to skodovacky prevodnik ale vydel som fabiu s prevodnikom od http://www.caraudio69.cz/ a tam to fungovalo len je drahy důkaz že to funguje s tímhle převodníkem? nevěřím.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.