Publikováno Červen 11, 200817 r Dotyková RNS510/Columbus v Roomstru!Funkční doporučuji všem Plná podpora hansfree z O2 samozřejmně přes převodník Upraveno Leden 14, 200916 r od jtfcobra Zmena nadpisu na výstižnejší
Červen 11, 200817 r Co takhle trochu hledat nez zalozis dalsi tema o hovne, myslim ze tu cosby napsal dost
Červen 13, 200817 r Tak jsem uspěšně koupil Škoda Columbus a je super!! kolik si za něj dal?a kde si sehnal?
Červen 13, 200817 r Já mám zatím v autě nexus ale přemýšlím o colubusu,je v něm už 3D mapa?Jinak mám GPS anténu vnitřní aspoň není hned na první pohled vidět že je v autě navigace,mám ji nalepenou na skle zad zpětným zrcátkem jak je to vytečkované zastínění.
Červen 13, 200817 r Autor Já mám zatím v autě nexus ale přemýšlím o colubusu,je v něm už 3D mapa?Jinak mám GPS anténu vnitřní aspoň není hned na první pohled vidět že je v autě navigace,mám ji nalepenou na skle zad zpětným zrcátkem jak je to vytečkované zastínění. Řeknu ti to takle je to strašně velkej rozdíl proti nexusu: - DVD přehrávač - MP3 - HDD na hudbu - Mapy na HDD není nutno CD/DVD s mapama - 3D mapa srovnatelná s MIO nebo TOMTOMEM - Dotykový displey skvělá věc. - Bluetooth Vytáčení čísel s navigace ( zatím nemám nakodováno ale viděl jsem fotky) Doporučuji , pokud máte další otázky vyzkouším na kolumbusu možná přidám i fotky z displeje
Červen 14, 200817 r Řeknu ti to takle je to strašně velkej rozdíl proti nexusu:- DVD přehrávač - MP3 - HDD na hudbu - Mapy na HDD není nutno CD/DVD s mapama - 3D mapa srovnatelná s MIO nebo TOMTOMEM - Dotykový displey skvělá věc. - Bluetooth Vytáčení čísel s navigace ( zatím nemám nakodováno ale viděl jsem fotky) Doporučuji , pokud máte další otázky vyzkouším na kolumbusu možná přidám i fotky z displeje Ahoj, prosím tě máš k tomu připojený ovladač na rádio, co se dává do Roomstera? A jak to spolupracuje s Maxidotem? Narazil jsi na nějaký zádrhel při zástavbě, případně něco nefunguje? Funguje zorazování parkovacích senzorů? Díky moc.
Červen 14, 200817 r Autor Ahoj, prosím tě máš k tomu připojený ovladač na rádio, co se dává do Roomstera? A jak to spolupracuje s Maxidotem?Narazil jsi na nějaký zádrhel při zástavbě, případně něco nefunguje? Funguje zorazování parkovacích senzorů? Díky moc. Ovladac nemam nevim jestli funguje uvazuji spis o multifunkcnim volandu. Maxik by mnel fungovat cekam az mi nekdo namontuje prevodnik CAN. Parkovaci senzory nepůjdou možná z novou verzí colomba ale ted nejdou
Červen 25, 200817 r Autor Tak po zprovoznění CAN převodníku vše funguje Maxik,Osvětlění,Vypínaní ale mam podezření že nefunguje ABS přenos dat.
Červen 26, 200817 r Autor Přidám foto z maxiku Napište kolik lidí má zájem o foto z roomstra z columba a maxiku
Červen 26, 200817 r Autor Tak funguje: Vypnutí zapnutí radia klíčkem Dení noční režim dle světel Maxidot i se šipkama Zmena jazyku dle maxiku GPS zatím nevím testuji Jinak vše funguje korektně. Přes kabel nejde kodovat musí se nakodovat v o2 a pak jenom vložit Dále musím vymyslet jak spojit bluetooth s columbusem zatím mi jde u bluetooth kdo volá vidím na maxiku
Červen 26, 200817 r Autor Pokud má někdo typ tak mi ho dejte nevíte jak O2 přenáší signal ABS do columbuse?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.