jtfcobra Vloženo 11. Červen 2008 Sdílet Vloženo 11. Červen 2008 (editace) Dotyková RNS510/Columbus v Roomstru!Funkční doporučuji všem Plná podpora hansfree z O2 samozřejmně přes převodník Editováno: 14. leden 2009, autor: jtfcobra Zmena nadpisu na výstižnejší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 11. Červen 2008 Sdílet Vloženo 11. Červen 2008 Co takhle trochu hledat nez zalozis dalsi tema o hovne, myslim ze tu cosby napsal dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 13. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 13. Červen 2008 Tak jsem uspěšně koupil Škoda Columbus a je super!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AntonioB721 Vloženo 13. Červen 2008 Sdílet Vloženo 13. Červen 2008 Tak jsem uspěšně koupil Škoda Columbus a je super!! kolik si za něj dal?a kde si sehnal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 13. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 13. Červen 2008 20500 kc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 13. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 13. Červen 2008 Ted musim vyresit prevodnik CAN , antenu GPS kam dat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 13. Červen 2008 Sdílet Vloženo 13. Červen 2008 Nahoď foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AntonioB721 Vloženo 13. Červen 2008 Sdílet Vloženo 13. Červen 2008 Já mám zatím v autě nexus ale přemýšlím o colubusu,je v něm už 3D mapa?Jinak mám GPS anténu vnitřní aspoň není hned na první pohled vidět že je v autě navigace,mám ji nalepenou na skle zad zpětným zrcátkem jak je to vytečkované zastínění. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 13. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 13. Červen 2008 Já mám zatím v autě nexus ale přemýšlím o colubusu,je v něm už 3D mapa?Jinak mám GPS anténu vnitřní aspoň není hned na první pohled vidět že je v autě navigace,mám ji nalepenou na skle zad zpětným zrcátkem jak je to vytečkované zastínění. Řeknu ti to takle je to strašně velkej rozdíl proti nexusu: - DVD přehrávač - MP3 - HDD na hudbu - Mapy na HDD není nutno CD/DVD s mapama - 3D mapa srovnatelná s MIO nebo TOMTOMEM - Dotykový displey skvělá věc. - Bluetooth Vytáčení čísel s navigace ( zatím nemám nakodováno ale viděl jsem fotky) Doporučuji , pokud máte další otázky vyzkouším na kolumbusu možná přidám i fotky z displeje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 13. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 13. Červen 2008 Nemáte někdo kodování na Columbuse pro program VAG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sugy Vloženo 14. Červen 2008 Sdílet Vloženo 14. Červen 2008 Řeknu ti to takle je to strašně velkej rozdíl proti nexusu:- DVD přehrávač - MP3 - HDD na hudbu - Mapy na HDD není nutno CD/DVD s mapama - 3D mapa srovnatelná s MIO nebo TOMTOMEM - Dotykový displey skvělá věc. - Bluetooth Vytáčení čísel s navigace ( zatím nemám nakodováno ale viděl jsem fotky) Doporučuji , pokud máte další otázky vyzkouším na kolumbusu možná přidám i fotky z displeje Ahoj, prosím tě máš k tomu připojený ovladač na rádio, co se dává do Roomstera? A jak to spolupracuje s Maxidotem? Narazil jsi na nějaký zádrhel při zástavbě, případně něco nefunguje? Funguje zorazování parkovacích senzorů? Díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 14. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Červen 2008 Ahoj, prosím tě máš k tomu připojený ovladač na rádio, co se dává do Roomstera? A jak to spolupracuje s Maxidotem?Narazil jsi na nějaký zádrhel při zástavbě, případně něco nefunguje? Funguje zorazování parkovacích senzorů? Díky moc. Ovladac nemam nevim jestli funguje uvazuji spis o multifunkcnim volandu. Maxik by mnel fungovat cekam az mi nekdo namontuje prevodnik CAN. Parkovaci senzory nepůjdou možná z novou verzí colomba ale ted nejdou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oliva Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 Foto dnes nafotim pokud to stihnu Co to foto, rad bych to videl.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 20. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 20. Červen 2008 Foto nafotim neni cas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 21. Červen 2008 Sdílet Vloženo 21. Červen 2008 Jak neni čas? Ale založiť pomaly sto tém o tom istom to máš čas... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.pecoun Vloženo 21. Červen 2008 Sdílet Vloženo 21. Červen 2008 profor : uz sem to chtel taky napsat ale nerad vyvolavam hadku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 21. Červen 2008 Sdílet Vloženo 21. Červen 2008 Jo, už byl párkrát upozorněn, ale asi to nestačí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 25. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Červen 2008 Tak po zprovoznění CAN převodníku vše funguje Maxik,Osvětlění,Vypínaní ale mam podezření že nefunguje ABS přenos dat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 25. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Červen 2008 Přidám foto z maxiku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 26. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2008 Přidám foto z maxiku Napište kolik lidí má zájem o foto z roomstra z columba a maxiku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 26. Červen 2008 Sdílet Vloženo 26. Červen 2008 nedoprošuj se a udělej foto a napiš,jestli jde vše korektně jak má Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 26. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2008 ok jdu na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 26. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2008 Tak funguje: Vypnutí zapnutí radia klíčkem Dení noční režim dle světel Maxidot i se šipkama Zmena jazyku dle maxiku GPS zatím nevím testuji Jinak vše funguje korektně. Přes kabel nejde kodovat musí se nakodovat v o2 a pak jenom vložit Dále musím vymyslet jak spojit bluetooth s columbusem zatím mi jde u bluetooth kdo volá vidím na maxiku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 26. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2008 Pokud má někdo typ tak mi ho dejte nevíte jak O2 přenáší signal ABS do columbuse? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 26. Červen 2008 Sdílet Vloženo 26. Červen 2008 když zadáš cíl a jedeš.Mluví to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.