Laky30 Vloženo 11. Červen 2008 Sdílet Vloženo 11. Červen 2008 Prosím o radu. Pri volnobežných otáčkach mierne trhá s motorom-nemá plynulý chod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 12. Červen 2008 Sdílet Vloženo 12. Červen 2008 Prosím o radu. Pri volnobežných otáčkach mierne trhá s motorom-nemá plynulý chod uf na VAG jinak pokud zadna zavada tak snad svicky, zapal. kable - mrkni v noci na ne- jiskru hned zahlednes - dale jeste nekdo poradi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laky30 Vloženo 12. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2008 Dík a už nikto neporadí?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gaza01 Vloženo 12. Červen 2008 Sdílet Vloženo 12. Červen 2008 mám to samé ale hrabat jen tak do motora nebudu, táhne dobře, necuká. jen teda na volnběh je to děs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laky30 Vloženo 12. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2008 Presne ako ja, ťah motora OK len ten trhavý volnobeh! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 12. Červen 2008 Sdílet Vloženo 12. Červen 2008 Taky mi jemně motor trhá při volnoběhu s autem, ale zatím to neřeším, není to zas tak hrozné a auto jede perfektně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 13. Červen 2008 Sdílet Vloženo 13. Červen 2008 Mám to stejné, taky si občas poškubává, ale asi je to nemoc těchto motorů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 13. Červen 2008 Sdílet Vloženo 13. Červen 2008 Mám to stejné, taky si občas poškubává, ale asi je to nemoc těchto motorů... Take malinko cuka pri volnobehu, ale opravdu malinko jinak jeste k tomu volnobeh - cca o 40 ot./min kolisa a stoupa - a to mam nove svicky NGK, vaha vzduchu ok a vycistena, saci potrubi ok i trubka k posilovaci, smaz. adapt. hodnoty a udelany zaklad klapky - vcetne jejiho vycisteni, lambda je taky ok a zapal. kable taky ok. Uz neni co menit - saci trakt se prepina na dlouhy a kratky, vsechny konekory v motoru prostriknuty a furt nepatrne cuka, ale neda se tomu rict cukani ze je to jen takovej neduh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OTDi Vloženo 13. Červen 2008 Sdílet Vloženo 13. Červen 2008 Známý měl ten samý motor a taky mu to dělao a pak zjistil že mu to semtam chodí na 3 válce, ale to nemusí být váš případ, jen poznamenávám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 13. Červen 2008 Sdílet Vloženo 13. Červen 2008 Take malinko cuka pri volnobehu, ale opravdu malinko jinak jeste k tomu volnobeh - cca o 40 ot./min kolisa a stoupa - a to mam nove svicky NGK, vaha vzduchu ok a vycistena, saci potrubi ok i trubka k posilovaci, smaz. adapt. hodnoty a udelany zaklad klapky - vcetne jejiho vycisteni, lambda je taky ok a zapal. kable taky ok. Uz neni co menit - saci trakt se prepina na dlouhy a kratky, vsechny konekory v motoru prostriknuty a furt nepatrne cuka, ale neda se tomu rict cukani ze je to jen takovej neduh Přesně jak říkáš, jak jsem psal taky mi lehce cuká na volnoběh a taky mi kolísají ty otáčky o cca 40-50 ot/min, tak opravdu nevím. Asi jak psal stihacka je to neduh těchto motorů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 13. Červen 2008 Sdílet Vloženo 13. Červen 2008 Přesně jak říkáš, jak jsem psal taky mi lehce cuká na volnoběh a taky mi kolísají ty otáčky o cca 40-50 ot/min, tak opravdu nevím. Asi jak psal stihacka je to neduh těchto motorů Taky se priklanim ze je to neduh tohoto motoru - doma je dalsi octa tez 74 kW a take malinko kolisaji otacky, ale jinak musim zaklepat - motor jezdi jak vinko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laky30 Vloženo 15. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2008 Dík za príspevky a nech slúžia tie 1,6 74 Kw!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
coomi Vloženo 9. Září 2012 Sdílet Vloženo 9. Září 2012 Já mám 1.8 20V bez turba r.v.1998 a dělá mi to také a od záčátku. Svíčkama to nebude,jsou tam už asi čtvrté. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.