jozzi Vloženo 3. Květen 2013 Sdílet Vloženo 3. Květen 2013 jsi měl skusit muj ... kruci jak bych věděl že je takova akce možna bych ukecal šefika aby mi pujčil svoji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 3. Květen 2013 Sdílet Vloženo 3. Květen 2013 To než jezdí v Mercedes Benz ML63 od AMG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 3. Květen 2013 Sdílet Vloženo 3. Květen 2013 tak naš je vysazeny na audi a už to přenesl i na mně ... kurnaměl jsi jedne vykuchat šaltrpaku a poslat mi ji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 3. Květen 2013 Sdílet Vloženo 3. Květen 2013 čoveče ty tam seděli na terásce a pořád si to hlídali, ono si vem kolik stály dohromady, a kort to černé, to bylo nějaké super dupr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 3. Květen 2013 Sdílet Vloženo 3. Květen 2013 tak to spiše smrdělo nějakym upravcem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 3. Květen 2013 Sdílet Vloženo 3. Květen 2013 Taky přidám jednu fotku, co jsem před nějakou dobou vyfotil .. Sice to není audi, ale taky dobrý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 3. Květen 2013 Sdílet Vloženo 3. Květen 2013 Joo a ty vedle jsou Haťapky ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 3. Květen 2013 Sdílet Vloženo 3. Květen 2013 V10 v té červené R8 - to je žihadlo. Měl jsem možnost sice v jiné, ale s tímto 10 válcem chvilku pojezdit a naprostý úžas. Motor je stejný jako je v Lamborghini. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 3. Květen 2013 Sdílet Vloženo 3. Květen 2013 Taky přidám jednu fotku, co jsem před nějakou dobou vyfotil .. Sice to není audi, ale taky dobrý 4M5? ..hm..to je odkud...4M4 má Přerov a kolem mě to to nejezdí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 3. Květen 2013 Sdílet Vloženo 3. Květen 2013 Viděl jsem jej zatím jen párkrát přímo v Olomouci, ale muže být odkudkoliv z Olomouckého kraje.. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chleidy Vloženo 4. Květen 2013 Sdílet Vloženo 4. Květen 2013 ...todle jezdilo na svatbě kolegovy dcery... 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Květen 2013 Sdílet Vloženo 4. Květen 2013 Tak to je fakt parádní! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 4. Květen 2013 Sdílet Vloženo 4. Květen 2013 Taky přidám jednu fotku, co jsem před nějakou dobou vyfotil .. Sice to není audi, ale taky dobrý Olomouc má to jeden pán co sbírá skvosty a na každém má podobně vymazlenou SPZ 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 6. Květen 2013 Sdílet Vloženo 6. Květen 2013 Když rakev tak pořádnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 6. Květen 2013 Sdílet Vloženo 6. Květen 2013 je to sice par dni co jsem tohle potkal, ale nejak jsem uplne zapomnel na to ze jsem to fotil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Květen 2013 Sdílet Vloženo 6. Květen 2013 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 6. Květen 2013 Sdílet Vloženo 6. Květen 2013 Hmm tleskám originalitě, za to provedení je žalostné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 6. Květen 2013 Sdílet Vloženo 6. Květen 2013 Víte někdo z čeho jsou ty mlhovky? Já sázel na Kiu Ceed Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Květen 2013 Sdílet Vloženo 6. Květen 2013 Nene.Cee'd to není. https://www.google.cz/search?q=kia+ceed+2007&client=firefox-a&hs=tNn&rls=org.mozilla:cs:official&channel=fflb&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=PQeIUYKrMMTVtAa2toDACg&ved=0CEEQsAQ&biw=1419&bih=864#client=firefox-a&hs=837&rls=org.mozilla:cs%3Aofficial&channel=fflb&tbm=isch&sa=1&q=kia+ceed+2009&oq=kia+ceed+2009&gs_l=img.12..0i19.31346.36097.3.37830.10.6.4.0.0.0.67.328.6.6.0...0.0...1c.1.12.img.WfVLq0WQotY&bav=on.2,or.r_qf.&bvm=bv.45960087,d.Yms&fp=27c5f50eb792bab6&biw=1419&bih=864 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 6. Květen 2013 Sdílet Vloženo 6. Květen 2013 (editace) :-) Editováno: 6. Květen 2013, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 7. Květen 2013 Sdílet Vloženo 7. Květen 2013 Jste se měli zeptat majitele JInak ta rakev je pecka :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 8. Květen 2013 Sdílet Vloženo 8. Květen 2013 Něco z "ulice" 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 9. Květen 2013 Sdílet Vloženo 9. Květen 2013 škoda že jsem neměl více času na detailnější obhlídku Jenom se vrátím k té OII Tady jsem ho našel konečně http://forum.skodahome.cz/topic/94895-bluedark/page-8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 11. Květen 2013 Sdílet Vloženo 11. Květen 2013 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 11. Květen 2013 Sdílet Vloženo 11. Květen 2013 (editace) Moc se mi to nelíbí, ale ta mračítka jsem viděl v reálu na jednom černém SII, který jezdí po Ostravsku a v reálu to nevypadá vůbec špatně. Co se masky týče, docela by mě zajímalo, zda je to nějaký celochrom alá Milotec (tj. nerez lišta po celé ploše "šprušle"), nebo zda se jedná o omsa-line styl, tenounké, decentně vypadající nerez proužky, které vyplní tu mezeru (viz. ODKAZ). Protože to z odkazu bych možná rád koupil, jen jsem to ještě nikdy neviděl v reálu. Idea je taková, že by to mohlo být hrozně nenápadné a decentní, jen by to lehce zvýraznilo šprušle. Ale jestli ten Superb z fotky má právě toto (dělá-li se to pro SII vůbec), je to hodně výrazné a nelíbí se mi to.. Asi nezbude, než to risknout a zkusit EDIT: ne, to bude asi opravdu od Milotecu, stejně jako ostatní doplňky - viz. ODKAZ. Editováno: 11. Květen 2013, autor: _Denis_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.