Přejít na obsah

Nelze otevřít dveře


martasek

Doporučené příspěvky

Po pokusu se násilně dobýt do auta od nějakého nenechavce, nejde otevřít řidičovi dveře. Zámek se protáčí, a dálkou ani spínačem v interiéru dveře nejdou odemknout. Podařilo se mi odehnout tapec, nicméně pod ním je přinýtovaný plech. Jakým způsobem se dají dveře otevřít?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Měl jsem podobný problém, ale na Octavia I. Nevím jestli to je stejný, ale já jsem musel sundat zadní dveře a tím jsem se dostal na gumovou záslepku v předních dveřích ve výšce kliky. Pod ní je západka vložky zámku a po vytočení jsem vytáhl zničenou vložku, která byla v zámku natočená na uzamčení. Je možný že ti ta vložka také drží zámek ve stavu zamčeno a po vyjmutí to půjde odemknout.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Schválně jsem se došel do garáže podívat jestli je možné dostat se na šrouby co drží vložku zámku při zavřených předních dveří. Je to možné, jen jsou zde použity dva šrouby, místo jednoho co měla OC I před faceliftem. Vypadá to že se na ty šrouby opravdu dostaneš po vyndání zadních dveří, poté vyloupnout černé plastové zátky a je přístup ke šroubům co drží vložku zámku. Jak ta se vyndavá tady určítě najdeš.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 6 měsíců později...
  • o 4 týdny později...
  • o 2 měsíce později...

tak povedlo se?

resim uplne stejny problem. central odemkne vsechny dvere krome tech u ridice. zvenku mam zaslepku a zevnitr packa nefunguje, ma uplne volny pohyb bez jakehokoliv tahu.

rozmontovat dvere zevnitr nejdou, protoze srouby jsou ve velke mire z boku dveri a lze se k nim dostat pouze kdyz jsou otevrene.

:aggressive:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

murphy: No mě někdy pomohlo opřít se o dveře, sprostě pěstí párkrát bouchnout v místě kde je zámek a někdy se to chytlo.

Někdy jsem musel odpojit baterku a po připojení se zámek chytnul, dveře šly otevřít dalkáčem. Někdy bylo třeba povolit

lanko v klice, které tahá páčku v zámku.....

Příčinou byly buď studené spoje v zámku nebo shnilé drátky z ŘJ nebo přímo něco v ŘJ (zalitá vodou, uhnité konektory apod.)

Neboj, řešení jsem tady na těchto stránkách vždycky našel! lol

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...
  • o 5 let později...

U 5 let stare octavie mi prestal fungovat central levych zadnich dveri, zustaly zamcene, nejdou otevrit ani zvenku ani zevnitr, kdyz oteviram dalkovym tak je slyset ze ve dverich cvekne ale taky hned cvekne na zavreni takze zustane zavrene, nepotkal se s tim nekdo? At vim po cem jit jako prvni kdyz to nejak kuchnu, diky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...