Lancelote Vloženo 27. Červen 2008 Sdílet Vloženo 27. Červen 2008 Zdravím všechny, uvažuji o koupi ojeté OII 2,0TDI, poznám nějakým (kromě obvyklých - volant, pedály apod) způsobem, třeba přes diagnostiku skutečně najeté kilometry? Připadá mi totiž, že obvyklé poznávací znaky jsou vyráběny z čím dál lepších materiálů a opotřebení není tolik poznat. Díky moc za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 27. Červen 2008 Sdílet Vloženo 27. Červen 2008 Zdravím všechny, uvažuji o koupi ojeté OII 2,0TDI, poznám nějakým (kromě obvyklých - volant, pedály apod) způsobem, třeba přes diagnostiku skutečně najeté kilometry? Připadá mi totiž, že obvyklé poznávací znaky jsou vyráběny z čím dál lepších materiálů a opotřebení není tolik poznat. Díky moc za info. Pokud to stáčel šikula tak nemáš šanci....prostě jedině doufat, že to je tak jak udává prodávající. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OTDi Vloženo 27. Červen 2008 Sdílet Vloženo 27. Červen 2008 Bez problémů se přapíšou km i v ŘJ. Jediná kontrola co existuje, je nahlídnout do servisky a mrknout na nějakou výměnu kde to bylo servisovaný, zavolat tam a hnedka víš kolik to má doopravdy a nebo taky že to tam nikdy nebylo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 27. Červen 2008 Sdílet Vloženo 27. Červen 2008 jak píše OTDI. dneska kupovat ojetý auto tak jedině s pečlivě vedenou serviskou a následným ověřením... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 27. Červen 2008 Sdílet Vloženo 27. Červen 2008 Já jsem nabyl dojmu, že je asi lepší se vyhnout českým bazarům. Dobrá cesta je podle mě dovoz na objednávku ze zahraničí nebo referentský vůz. Tam se s kilometry manipuluje asi jen málokdy. U ojetého auta je ale určité riziko vždycky. Větší nebo menší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 28. Červen 2008 Sdílet Vloženo 28. Červen 2008 někde se řešilo, že stáčí už i němci a rakušáci, každopádně referentský auta by měla jakás takás jistota...ale je to vždycky svým způsobem sázka do loterie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.