Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Když se deaktivuje airbag spolujezdce kvůli dětské sedačce, má se vypnout i boční popřípadě hlavový airbag nebo jen čelní. Co napínač pásu, taky deaktivovat? Co vše odpojuje ten origo vypínač?

Vloženo

A nebylo by lepší a jednodušší vozit to mimi vzadu? V sedačce protisměrné (vajíčku) , ale vzadu?

Stejně většinou když se jede tak mimi spí a když ne, tak stejně musíš zastavit. Navíc to je bezpečnější

Vloženo
vypínač vypíná airbag spolujezdce

jestli jednotka vypne boční nevím

pásy jsou s mechanickou rozbuškou

hlavovy airbagy myslím OI nemá

Díky. Ty hlavové mě zajímali z toho důvodu, že je budu taky asi deaktivovat sestře v Alhambře. Ale hlavové asi nevadí, jelikož je má i na zadních sedadlech.

Vloženo

vzadu to podle mě není bezpečnější

mám dvě děti a vím kolikrát jim vypadne dudlík za 1 minutu a co dělají když ho nemají

je hodně velkej rozdíl hledat dudlík vedle sebe nebo za sebou

• o 1 měsíc později...
Vloženo (editace)

můžete mi sem dát prosím čísla té ŘJ deaktivace airbagu (v uatě mám 4xairbag) + tlačítko + světýlko... prcek na cestě a asi by bylo vhod to dodělat, děkuji....jinak ETKU už mám na cestě u Švagra, pak nebudu otravovat :-) děkuji moc...

Editováno: , autor: Fire
Vloženo
vypínač vypíná airbag spolujezdce

jestli jednotka vypne boční nevím

pásy jsou s mechanickou rozbuškou

hlavovy airbagy myslím OI nemá

vypíná to pouze airbag spolujezdce boční ti Dítě neohrožuje a napínače pásů O1 rozhodně má a ty taky nevadí protože jsou za sedačkou nedrží dítě samotný

Vloženo
můžete mi sem dát prosím čísla té ŘJ deaktivace airbagu (v uatě mám 4xairbag) + tlačítko + světýlko... prcek na cestě a asi by bylo vhod to dodělat, děkuji....jinak ETKU už mám na cestě u Švagra, pak nebudu otravovat :-) děkuji moc...

help :help:

Vloženo

Mám OI rok 2002 a druhého synka. Chtěl jsem taky deaktivovat airbag na místě spolujezdce, kvůli dětské autosedačce. Vypínač ve schránce bohužel nemám a odpojování airbagu od konektoru není příliš košer, protože pak svítí stále kontrolka na přístrojovce a pokud si toho všimnou policajti, nebo na technický, tak údajně může být problém.

Byl jsem se zeptat ve Škoda servisu a řekli mi, že záleží na tom, jak by se to dělalo, že se musí doplnit nějaký odpor (zřejmě se tím ŘJ ošálí, aby netušila, že je airbag odpojen)

Prý si v tomto případě účtují cca 1000,- Kč.

Nejsem blázen, abych dával na půl roku 1000,- za odpojení airbagu a po půl roce zase 1000,- za opětovné zapojení.

Vyřešil jsem to tak, že oba dva kuky vozím vzadu. Zatím s tím nemám problém. Jezdíme i po dálnici a zatím jsem kvůli dudlíku zastavovat nemusel. A když bych musel, tak benzinek je po cestě tolik, že se vždy dá bezpečně zastavit a dudlík vylovit :palec2:

Vloženo
Mám OI rok 2002 a druhého synka. Chtěl jsem taky deaktivovat airbag na místě spolujezdce, kvůli dětské autosedačce. Vypínač ve schránce bohužel nemám a odpojování airbagu od konektoru není příliš košer, protože pak svítí stále kontrolka na přístrojovce a pokud si toho všimnou policajti, nebo na technický, tak údajně může být problém.

Byl jsem se zeptat ve Škoda servisu a řekli mi, že záleží na tom, jak by se to dělalo, že se musí doplnit nějaký odpor (zřejmě se tím ŘJ ošálí, aby netušila, že je airbag odpojen)

Prý si v tomto případě účtují cca 1000,- Kč.

Nejsem blázen, abych dával na půl roku 1000,- za odpojení airbagu a po půl roce zase 1000,- za opětovné zapojení.

Vyřešil jsem to tak, že oba dva kuky vozím vzadu. Zatím s tím nemám problém. Jezdíme i po dálnici a zatím jsem kvůli dudlíku zastavovat nemusel. A když bych musel, tak benzinek je po cestě tolik, že se vždy dá bezpečně zastavit a dudlík vylovit :palec2:

taky řešení .... ale chci tlačítko zřejmě...akorát furt nevím ty čísla :feve:

Vloženo

Podle Etky Lampicka vnitřní s kontrolkou deaktivace airbagu:

Kód: 1U0947105B 47H černá

Kód: 1U0947105B 8YS béžová

Kód: 1U0947105B Y20 šedá

Spínč (Klíč) pro deaktivaci:

Kód: 6Q0919237C B41

řidici jednotku to nevím v etce je ji mnoho a v tom aby se čert vyznal :feve: viz zde

Vloženo

zkus napsat tomu cosbymu, rolbaroj nebo vašoj

já mám vypínání taky dodělaný, dělal mi to rolbař, díly od cosbyho, lampička není třeba, dal jsem místo toho diodu a je to

a myslím, že to vypíná i boční airbag, páč jsem to měl vypnutý a vyndal jsem sedadlo a kontrolka na to reagovala

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...