Přejít na obsah

Led diody rs nárazník


comod

Doporučené příspěvky

ta fotka čo je posledna tak to nielke ta ledka co ich amm na dennom svieteni ..to je ledka do palubovky na zmenu podsvietenia... inak napisem to ako laik... proste tie ledky čo tam mam su klasicke jak ked v zapalovačoch su len o nieco väčšie by som povedal... .viac vam nepomožem ..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 10 měsíců později...

Otazne je ako to chces pouzivat. Podla toho navodu je to ako denne svetla,cize svietia solo. Ak napr by si chcel zaroven so stretavackami tak to musis inde zapojit....V tomto si sa nevyjadril akym sposobom to chces mat zapojene,ja som ti len poradil zapojenie denneho svietenia. Je to na Tebe.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...
  • o 2 týdny později...
  • o 10 měsíců později...

zdravim, myslíte si .... že by se tam tohle taky hodilo, nechci tam mít nic ručně dělaného..... takovéto pásky mam i v autě jako podsvícení v prostoru pro nohy ..... a jdou skvělý..... tak co říkáte? :help:

http://www.puhy.cz/technika-pro-dum-byt-a-firmu-71/osvetleni-99/led-pasky-140/led-pasek-bily-12v-10mm-zality-vodeodolny-led-5050-10cm-1039.html

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Prosím vás chalani,mě by zajímalo s jakou minimální svítivostí použít diody,na tohle denní svícení.........?díky

Kup si homologované, jiné ti neprojdou přes technickou a i policajti vědí že na nich musí být LR a E. Vím to protože se mi na ně dívali asi 3x

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mam homologovane svietenie ale bohuzial mi z 12diod uz 3 odisli a 2 blikaju.. zatial ma policajti nezastavovali ale bojim sa toho ze ked si urobim nieco zaujimave ako sy vyzsie spominane tak ma rovno capnu.

Neviete ako to je ked stym stretnem polisov? V SR ma minimalne ludi to denne svietenie a aj ked ma tak to je pripojene barbarsky. V cr to ma kazdy tak si stym snad nei su take problemy... ?? ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...