KingTom Vloženo 31. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2008 (editace) Chlapi potrebujem poradit. Mam 1.6 75kW BFQ s maxidot a ked mi vypise tankovanie, tak mi vybehne hlaska nieco v zmysle doplnit palivo a na hornom displeji zavisti symbol cerpacej stanice a po chvilke sa to vypne. U kamosa na TDi som si vsimol, ze mu zo ostane svietit az do doby dotankovania. Je nejaka chyba u mna, alebo zo ma tak byt? Diky. Editováno: 31. Srpen 2008, autor: KingTom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 31. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2008 jestli to není proto že kámoš nemá octavii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 1. Září 2008 Sdílet Vloženo 1. Září 2008 (editace) Nejsem sice kámoš s TDI, ale u mě též jen upozorní a pak zhasne Pouze na klasických budících svítí "žlutý nenažranec" Editováno: 1. Září 2008, autor: lukash Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 1. Září 2008 Sdílet Vloženo 1. Září 2008 Mam maxik a take mne to upozorni a zmizi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 1. Září 2008 Sdílet Vloženo 1. Září 2008 všechny OI to tak dělají passat/ audi/ některý GIV zůstanou svítit nevím jak se chová maxidot 2,5 generace v OI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viking Vloženo 1. Září 2008 Sdílet Vloženo 1. Září 2008 Zmizi, ale opet se ukaze se pri kazdem nastartovani. Navic je mozno se podivat podrzenim bocniho tlacitka na pacce do stavu vozidla. Tam je to porad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 1. Září 2008 Sdílet Vloženo 1. Září 2008 fábie to mají taky tak, až u roomstera a FII zůstane svítit symbol v horní třetině maxidotu, dokud se neodstraní příčina (např. dotankovat ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 1. Září 2008 Sdílet Vloženo 1. Září 2008 všechny OI to tak dělajípassat/ audi/ některý GIV zůstanou svítit nevím jak se chová maxidot 2,5 generace v OI u 2,5 generace se symbol rozsvítí v horní třetině a svítí dokud nenatankuju. Takže asi kamarád má taky 2,5 gen. s maxíkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KingTom Vloženo 1. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Září 2008 Zmizi, ale opet se ukaze se pri kazdem nastartovani. Navic je mozno se podivat podrzenim bocniho tlacitka na pacce do stavu vozidla. Tam je to porad. Ako to myslis s tym podrzenim bocneho tlacitka? Skus prosim presnejsie popisat, co a ako. Dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 1. Září 2008 Sdílet Vloženo 1. Září 2008 Zmizi, ale opet se ukaze se pri kazdem nastartovani. Navic je mozno se podivat podrzenim bocniho tlacitka na pacce do stavu vozidla. Tam je to porad.objevi se i po otevreni a znovu zavreni dveri samozrejme kdyz mas nastartovane nebo klice v pohotovostnim stavu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KingTom Vloženo 1. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Září 2008 Chlapi a pripadne damy, vdaka za rady. Bude to tou 2,5gen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 1. Září 2008 Sdílet Vloženo 1. Září 2008 Ako to myslis s tym podrzenim bocneho tlacitka? Skus prosim presnejsie popisat, co a ako. Dik. Normalne podrz kolebku na pacce dele v poloze na prepinani..... pak se ti tam objevi "menu" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palikx Vloženo 24. Září 2008 Sdílet Vloženo 24. Září 2008 ok tohle musim zkusit.mam totiz dotaz na maxika.dnes jsem nastartoval a z niceho nic na me pristrojovka zacala piskat.tak jsem to vypnul znovu nastartoval a ejhle zmizel ukazatel spotreby a zustaly jen kilometry cas a prumerna rychlost.kdyz jsem prijel nasranej domu tak jsem to vypnul otevrel dvere a prekvapeni cislo 2.zobrazeni auticka s otevrenymi dvermi bylo najednou pres cely displej a mnohem hezci.kdyz jsem zavrel dvere a znovu nastartoval bylo uz zase vse pri starem.male auticko a ukazatel spotreby. najdu tedy nejake nastaveni v tom menu? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.