Přejít na obsah

Spodni plastovy chranic motoru


mmerlin

Doporučené příspěvky

Chlapi tak se chci pochlubit doma dělaným krytem pod motor. Ale proti baworu jsem to zřejmě předimenzoval. Na uchycení plechu jsem udělal ještě držák

Vypadá dobře. :palec2: Nechtěl by si se pochlubit více fotkama a informacema? Náčrtek rozměrů, popis materiálu atd. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám ještě foto toho nosníku. Náčrtek bohužel nemám, ale až budu měnit olej tak vše změřím. Alespoň zjednodušeně k montáži. Nosník plechu je uchycen na nosník podběhu závitnikovými nýty. Nosník tvoří dvě části: dvojka jeklová tyč a držáky k uchycení k podběhu. Pro lepší manipulaci je nosník na jedné straně svařen a druhá se dotahuje šroubem. Na nosník jsem podle papír. šablony vystřihl 1,5 mm plech, který je vpředu uchycen na nosník a vzadu a opět do orig. děl závitnikovými nýty. Vzhledem k tomu, že se plech v tak velkém rozměru vlnil tak je zevnitř vyztužen tečkovým profilem. Plech kopíruje přesně vanu a spodek motoru takže nedojde k sebemenšímu snížení světlosti. Nosník i plech jsem nechal poeloxovat (což byla nejdražší věc na celém krytu).

post-1414-1222416744_thumb.jpgpost-1414-1222416771_thumb.jpg

post-1414-1222416783_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chlapi tak se chci pochlubit doma dělaným krytem pod motor. Ale proti baworu jsem to zřejmě předimenzoval. Na uchycení plechu jsem udělal ještě držákpost-1414-1222336245_thumb.jpgpost-1414-1222336764_thumb.jpg

Máš to pěkný moje plechy mají taky ve předu nosník a upevnění přesně na stejních místech bez toho by to nemělo smysl

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak ja jsem s montazi plechu moc nepostoupil. Vpodstate to zatim je v tom stadiu, ze se na nej jednou tejdne chodim do garaze divat, vzdycky si pochvalim, ze je to moc hezky, zavru garaz a zase za tejden... Ja proste nevim, jak to mam v domacich podminkach (bez jamy / zvedaku) namontovat. Zkousel jsem pod auto vlezt a jen tak tak jsem se tam nasoukal (nos jsem mel 1 cm od vany), tak si nejak neumim predstavit, ze bych v ty poloze neco montoval.

Nenasel by se tu nekdo z okoli Turnova prip. mezi Prahou a Turnovem, kdo by byl schopen / ochoten plech od bawora namontovat?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravim, ja mam otazku ohladom krytu na octaviu RSku. Ja tam ziadny plast nemam, len take male plastove bocne a taky kratky na predku. Ale stred motora, tam nic nie je a mechanik mi vravel, ze na RSku sa ten hlavny nedava kvoli nejakemu saniu alebo nieco. Tak sa pytam ako je to s RSkou? jedna sa o rok vyroby 2001.

Vdaka

Asi to tak bude, taky mám jen 2 boční a malej za nárazníkem... mám 2003 model

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník

taky si udelejte najezdy - staci cca 2metry tluste fosny, nejakou tu tvarnici, zafixovat hrebikem a trada, ja jsem si vzdycky nejak vypomohl, pokud jsem potreboval lozit pod autem :) a to tak casto ze......no to jsem mel favorita, tam to bylo nutnosti :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Že se blbě ptám, laminátem by to slepit nešlo? Měl jsem Vento, kde jsem to pořádně zalepil a měl jsem po problému. Plechovku plyskyřice stojí pár kaček. Teď mám 4x4 s paketem pro špatné cesty. Pod motorem to má pancíř, se kterým jsem vlítal už i na vystouplej kanál a jen jsem možná odřel trochu barvy. Jen se trochu hůř mění olej protože musí dolů i s těmi bočními plasty, protože jimi prochází držák toho krytu. Ale je fakt bytelné, kdyz mi při první výměně padl do náručí, tak jsem byl tou vahou dost překvapenej. Docela me to posadilo na zadek. :palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...