PTiCA Vloženo 8. Září 2008 Sdílet Vloženo 8. Září 2008 termin: 24. - 26.10.2008 vice na: http://www.skodahome.cz/clanek/1080-7sraz-skodahomecz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 8. Září 2008 Sdílet Vloženo 8. Září 2008 skvělý! dorazím na 99%!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 8. Září 2008 Sdílet Vloženo 8. Září 2008 pan Maca také dorazí+přítulkyně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 8. Září 2008 Sdílet Vloženo 8. Září 2008 (editace) já a přitulka dorazí určitě taky Editováno: 8. Září 2008, autor: Sinius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 8. Září 2008 Sdílet Vloženo 8. Září 2008 přijedu, jsem jen zvědav čím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 8. Září 2008 Sdílet Vloženo 8. Září 2008 Taky přijedu, jako náhrada za Doksy :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 8. Září 2008 Sdílet Vloženo 8. Září 2008 My ještě nevíme, uvidíme kolik bude sněhu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 8. Září 2008 Sdílet Vloženo 8. Září 2008 chatka již zamluvena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 8. Září 2008 Sdílet Vloženo 8. Září 2008 Dorazím též, ale až v sobotu odpoledne. Robota volá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 8. Září 2008 Sdílet Vloženo 8. Září 2008 Taky přivalíme.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 8. Září 2008 Sdílet Vloženo 8. Září 2008 Letošní sezóna stála za to tak proč se s ní nedojet rozloučit !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 8. Září 2008 Sdílet Vloženo 8. Září 2008 (editace) Souhlas, mám volno ( zatím ) tak taky na 99% dorazíme i s foromenkou. Editováno: 8. Září 2008, autor: foromen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janjoy Vloženo 8. Září 2008 Sdílet Vloženo 8. Září 2008 pokud mi do toho nic nevleze, tak dorazím taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 8. Září 2008 Sdílet Vloženo 8. Září 2008 tak já určitě nepřijedu... "skorotchýně" má padesátiny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 8. Září 2008 Sdílet Vloženo 8. Září 2008 Doksy nic, Skodahome taky nic - teda vorlajz ?!?!?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 8. Září 2008 Sdílet Vloženo 8. Září 2008 njn... však se budete dobře bavit i beze mně... se mnou je nuda! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 8. Září 2008 Sdílet Vloženo 8. Září 2008 teda vorlajzi, ty necháš Bobíka samotnýho? tak možná bysme se taky ukázali Když už Doksy nevyjdou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 8. Září 2008 Sdílet Vloženo 8. Září 2008 Mladý Hrábě nechají pozdravovat Dastyho - tak aby ste se tam ukázali !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janjoy Vloženo 8. Září 2008 Sdílet Vloženo 8. Září 2008 Taky přijedu, jako náhrada za Doksy :-) ...byla by pro mě na srazu už ta RZ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 8. Září 2008 Sdílet Vloženo 8. Září 2008 To určo ... Novou objednávku jsem ještě nezjišťoval, bo nemám vyexpedovanou tu starou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 9. Září 2008 Sdílet Vloženo 9. Září 2008 jedna technická - chci jen připomenout, že tento sraz bude platit dvojnásob jedno české přísloví " kdo pozde chodí, sám sobě škodí" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 9. Září 2008 Sdílet Vloženo 9. Září 2008 já přijedu mezi prvníma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 9. Září 2008 Sdílet Vloženo 9. Září 2008 tak jak na to koukám a vyjde to jak má, tak ze západu by nás moho dorazit celkem 4 auta (já, Vlasta, gh0 a AdamCZ), doufám, že Adamovi nevadí, že už ho rovnou řadíme k sobě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 9. Září 2008 Sdílet Vloženo 9. Září 2008 V sobotu ráno dorazím. Žádný větší pijácký akce neplánuji to si asi skovám až na příští Turnov. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. Září 2008 Sdílet Vloženo 9. Září 2008 jedna technická - chci jen připomenout, že tento sraz bude platit dvojnásob jedno české přísloví " kdo pozde chodí, sám sobě škodí" No to by mě zajímalo co to tedy bude za dary Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky