Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

skoda tech dveri, uz je mam opravene .. sklo bych bral taky nove, skoda ....... ikdyz tam jsou i jine cesty na vymenu :prc:

jak jeste neco najdu, tak to taky zkusim :palec2:

Vloženo
skoda tech dveri, uz je mam opravene .. sklo bych bral taky nove, skoda ....... ikdyz tam jsou i jine cesty na vymenu :prc:

jak jeste neco najdu, tak to taky zkusim :palec2:

jj vím že okno se dá měnit i jinak a také zadarmo, ale když už mi ho tam dali lol

Vloženo
taky gratulace, to potěší, ve kterém autorizovaném servisu ti to tak pěkně udělali?

Díky, to si myslím že není podstatné, byla to standartní reklamace, tak že by neměl být problém v jakémkoli servisu Škoda.

Vloženo

Dělali mi stejnou opravu v jednom autorizovaném servisu v Brně.

Dveře byly pěkné, sklo bylo pěkné, škoda jen, že po vyjetí ze servisu nefungoval zadní stěrač. Tak jsem se po pár ujetých metrech vrátil a oni ho za 5 minut opravili.

To, že nefunguje třetí brzdové světlo, centrál v 5. dveřích a osvětlení SPZ jsem zjistil až za několik týdnů. Prostě to nezapojili správně.

Papír jsem od toho neměl (nedali mi ho, já bloud se po něm neptal, když to platila Bolka) a servis se bez papíru nechtěl o ničem bavit. Nejdříve jsem je chtěl dát na black list, ale nakonec jsem jim vděčnej, protože jsem se naučil spoustu nového o autoelektrice.

Všechno jsem opravil sám. Byly to nejrůznější závady. Vůbec nejkurióznější bylo 3. brzdové světlo, kde byly spojený obráceně dva konektory, přestože mají jeden rožek zkosený, aby nešly přepólovat.

Buď v tomto autorizovaným servisu dělají úplní joudové, nebo byly napitý, nebo to dali 14letýmu učni, kterej viděl první auto v životě až to moje.

Jinak gratuluju k novejm dveřím. Potěží to, že?

Vloženo

prxl: Mě vše funguje jak má a papír jsem dostal tak že pohoda.

Samo že jsem velmi potěšen, když si spočítám cenu za novej lak dveří, nové okno, novej znak atd. tak o to mam pak ještě věčí radost.

:skoda:

Vloženo

no as záleží na servise. já sem to měl zrezlí podobně. akorát mina tom ještě držela barva. měl si holt štěstí. no uvidím, co mi napíšou ze škodovky, jestli v tom není nějaký šmé. s F3K asi končím.

Vloženo
no as záleží na servise. já sem to měl zrezlí podobně. akorát mina tom ještě držela barva. měl si holt štěstí. no uvidím, co mi napíšou ze škodovky, jestli v tom není nějaký šmé. s F3K asi končím.

Máš fotku jak to vypadalo u tebe ?

Vloženo

A hlavně nechápu jak poznají že je to bourané a co to má společného z reklamací na rez na kastli.

Jasně, když bych měl nabourané 5 dveře a pak by začli reznout, nebo kdybych je měl nějak upravené, třeba zavařenou SPZ atd. tak neřeknu.

Vloženo

tak sem si pro to v pátek byl. děs. práh sice opravili, ale je na tom krupice a barvu nenechali pořádně zaschnout a přibouchli na to dveře. no a ten kufr budou taky opravovat, protože hrana kufru je bída a děs. a v obou byly zrnka prachu... no a když sem si to auto bral, tak nesvítily lampičky v kufru. tak sem jim to říkal, že to nesvítí, tak mi na to řekli, že s tím nic nedělali. odjel sem, ale pak sem se tam zase vrátil. nakonec zjistili, že nezapojily konektor od zámku. ochota to se mnou řešit skoro nula. tak sem jel s brekem domů. doma sem to říkal tátovi, ten se nasral a jel to tam se mnou vyřešit. navrátil z příjmu oprav se s ním neměl moc ochotu bavit, ale naštěstí se tam objevil majitel p. kotrba a vyřešili sme to tam s nima... takže už to řešit nebudu. takovej přístup mi za to nestojí..

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...