dadacek Vloženo 23. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 Seth: jsi si jistý, že to byly exkurze? Mi slečna Munzarová psala, že dostali zákaz pro přístup do haly výroby Octavii.. Co tam tajnýho bastlíte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 FL na RS nebo Scout ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 23. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 Olaf: asi jo, kuva mi netrefíme termín snad kdy se něco nebude dít Prý budou vědět půlkem listopadu další info.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 No jen jestli ona ta slečna nechce Dádu sbalit, že si s ním pořád tak nadšeně dopisuje a hledá záminku ke komunikaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 jelikoz predpoklada ze ty premrstene pozadavky jsou jeho napad a ze ma proste styl ze, kdyby vedela ze za to muze Skajoun. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 23. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 Olaf: jenže ty požadavky jsem si vymyslel opravdu já (svařovna, lakovna a jiné prostory mimo klasickou prohlídku..) a kdybys slečnu Munzarovou viděl (teda doufám, že je slečna ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 kdybys slečnu Munzarovou viděl (teda doufám, že je slečna ) To máš jedno, slečna/neslečna, dneska se to tak nebere Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triplseven Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 Tak semnou počitej na 5 prosince, jinak bych tu pani/slečnu mohl vidět i mimo exkurzy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seth Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 Mno o ničem tajným nevím, facelift už byl představen a o ničem jiném nevím, nebo mi to třeba nepřijde že to vidím každý den ... mno podle mě to byly exkurze, protože to vypadalo na nějaký studenty z Německa nebo odněkud :-P ... ale kdo ví co to opravdu bylo... :-P .. jo a policejní vozy se dnes přesunuli na jinou halu, takže u nás je už nelepí :-P už jenom scouti :-P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 23. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 Tripl: ouki, ale dohodli jsem se s paní/slečnou Munzarovou, že mi napíše hned jak dostane informace o zpřístupnění.. (přesnž termín teda zatím není znám)(jo já bych ju taky vídal klidně častěj, pokud by bydlella blíže ) Jinak ty víš jak vypadá nebo co? Seth: no jooooooo, němciiiiii, ti si to beztak aji zaplatili a nebo to bylo nějaký sohns of vw papas (česky: synové tatínků/mecenášů z volfswagenu) A díky za info, vykecám i exkurzi na lepení polish scouth Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triplseven Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 Si psal že to je ta slečna co nás provázela v červnu ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 23. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 Tripl: no je, jééé, promin, já nevěděl, žes tam byl taky kol7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 26. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2008 Ja bych asi take opet jetse kouknul do vyroby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 26. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Říjen 2008 Maros: super. Seznam lidí co pojedou udělánm, až budu mít potvrzené datum ze škodovky pro přístup i na linku O II. Počítejte, ale s tím, že to bude určitě pátek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kemar Vloženo 26. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2008 Mrknul bych se taky s Vami Pockame na finalni temin a uvidime... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 2. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2008 také si počkám na finální termín. Ve škodovce budou určitě rádi, že nás tam zase uvidí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 2. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Listopad 2008 rolbař: oni beztak neví, že jsme to my pamatovat si nás budou až po této exkurzi Jinak termín mi napíší někdy kolem půlky listopadu.. Zatím pouze jen čekám a tiše se modlím.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 3. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 Sem se díval včera na receptář a byla tam nějaká paní Munzarová odkudsi z muzea v Mladé Boleslavi...taková starší paní, tak sem si říkal, že to bude jistě od té naší sličné snadslečny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 3. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 2 dadacek: co jsi poslal za přesné požadavky exkurze? Zajímá mě třeba ten zkušební polygon po finálním dokončení auta apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 3. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 Penta: myslíš to, okolo čeho jsme minule jenom projeli jo? To ti ani nevím, jestli je nějak dostupný.. Kladl jsem požadavky, že chcem vidět hlavně O II a pak k otmu i třeba lakovnu, klempírnu a jiné menší dílny.. Na polygon se mohu pozeptat nebo si ho vynutíme na místě, pokud je součástí areálu..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 3. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 Že by polygon v Husí Lhotě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 5. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2008 Jasně, rozšířenou exkurzi si vynutíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom_F Vloženo 12. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2008 zdravím, docela rád bych se jel podívat, nikdy jsem tam ještě nebyl přesto že mám už 4 škodovku S dopravou by pro mě problém nebyl nemám to zase tak daleko takže se můžu dopravit klidně autem. Jen bych rád věděl kdy to dopadne datumem i časem, protože předpokládám že pro mě samotného nebo pro max 2lidi návštěvu dělat asi nebudou. tak jestli bych se mohl přidat. díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 12. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2008 Že by polygon v Husí Lhotě? ale prdlajs. Každý auto co vyjede z linky tak projíždí takovým kolečkem na votestování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.