SKAJA Vloženo 2. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2008 V pátek se v Bolce nedělá...krize je krize Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 2. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2008 Jak bylo psáno prozatím platí termín 16.12. úterý. Potvrdím zítra skrz Škodu. Čas by byl odpoledne (po 12hod) finanční podmínky upřesním. Daná je cena za muzeum 60 za dospěého. Cena za bus pro dopravu o areálu se odvijí podle počtu osob. Čím víc nás pojede tím mín zalatíme na osobu.. Další otázky klidně na mě.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 2. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2008 Tak toho 16.12 bych moooohl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 2. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2008 Penta: super super napsal jsem na škodu esli je ten termín volnej poslal na autobus a pokud vše klapne (a že klapne !!!) tak jedeeeeeeeeeeem Zítra čekejte další info.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 2. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2008 Už aby bylo zitra. Jsem zvědavý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 2. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2008 Kolik aut pojede z Brna, ať nemusíme jet všichni svými ? Já nabízím 3 volný místa (pokud se mnou pojede HF tak jen 2 ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 2. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2008 Brunoos: no taky se nemůžu dočkat.. pominem li to, že jdu ma minioperaci ale to že se dočkám odovědi. Pokud Munzarka napíše že ne, Skaja ví další postup Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 2. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2008 Fuj - prasaci - dalši postup mě rači ani nezajíma. Hlavně když bude uspěšny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triplseven Vloženo 2. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2008 dadacek:já 16.12 nemužu....můžu ve čtvrtek a pátek.....18.12 a 19.12..... tak to jsme na tom stejně.Jinak pondělky a uterky makám.No neda se nic dělat.Ale ledna to mám volno:)Jenže to asi zas nebudou dělat ve škodovce když je ta krize. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 2. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2008 Fuj - prasaci - dalši postup mě rači ani nezajíma. Alé nééé...špatně jsi to pochopil...Dáda nemyslel, jako že bysme my dva spolu...že ne Dádo?? ....Dádo!?!?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 2. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2008 Už je zítra a tady stále žadne podrobnější informace jak si sliboval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 2. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2008 Říkal zítra, tak vydrž do zítra - dneska je pořád dneska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 2. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2008 No vlasně jo - jenomže z takovým přistupem bychom taky mohli čekat do nekonečna :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 2. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2008 16.12. - potvrzuju účast Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 2. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2008 (editace) Super...už se těším jak malý děcko ...teda né, že bych ve skutečnosti nebyl Editováno: 2. Prosinec 2008, autor: SKAJA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 3. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2008 kurňa bratři.....já si snad zjednám volno v práci šestnáctýho.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 3. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2008 taky si musim brat volno tak neremcej šup šup za šefikem s listečkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 3. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2008 (editace) Takžeeeeeeee. Potvrzeno ze tsrany Škoda auto 16.12. na 14hod začátek muzem. Tam pustí nějaké filmy, výklad bla bla. Depozitář. Pak samotná exkurze do výrobního závodu, kde po přemlouvání sl. Munzarové a vyvyšování našeho klubu a prý motivaci pro nás.. ukážou i svařovnu. Prostě z nich dostanem maximum Začínám si vás zapisovat, přidám infa, prosím všechny at mi pošlou email přes PM, pošlu další infa Penta: super, naber klidně celé auto Něco podobného můžu i já (někoho přoibrat) ale asi se mi tam zatím nasere rodinka Ceny: doparav na místo individuální. Muzeum: 60Kč za dospělého 30Kč snížené vstupné (děti do 15 let, studenti, senioři nad 60 let, zaměstnanci společnosti Škoda Auto (po předložení průkazu)). autobus na dopravu po areálu: podle počtu lidí, při 25 - 100/os. Jdu ještě rezervnout bus. Cokoliv sem nebo přímo na mě Všichni vemte volna a škoda ať už se třese !!! Editováno: 3. Prosinec 2008, autor: dadacek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 3. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2008 (editace) Pánové těší mě vaše plodná ranní diskuze tou dobou jsem dopíjel ani nevím kolikáté pifko Edit: jo burosi s tím Skajou, to není jako my dva dohromady, ale s jednou slečnou, a právě jemu jsem říkal co by se dělo dále, kdyby to nešlo ale jedem, takže zase nic Editováno: 3. Prosinec 2008, autor: dadacek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 3. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2008 Mno supéééér, tak už je to pevně daný a můžem konečně ladit detaily...Dáda je prostě božíííííííí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 3. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2008 počítejte se mnou plus moje ženuška :palec2 ještě o tom písnu Luckymu, měl taky zájem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 3. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2008 Dakie: super super, připisuji si tě. Ženušce vzkaž, že nebude mít šanci abych podlízal (doufám že ve škodě nebude co). Momentálně zapsáni: hrábě brunoos Skaja + 3 Viktor MPI pentadius dakie + 1 dadacek + 5 = 16 lidí ; viděl bych to tak na 25 limit .. ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
murder Vloženo 3. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2008 Já + jeden toho upřesním večer, když tak jen já. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 3. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2008 Kolik aut pojede z Brna, ať nemusíme jet všichni svými ?Já nabízím 3 volný místa (pokud se mnou pojede HF tak jen 2 ) Asi tě nepotěším ale možná se zdržím tak aspoň zase bude prča po D1 !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 nemůžu:-(a pěkně mě to drtí......nedostal jsem volno šéf je píča... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.