Přejít na obsah

Ml. Boleslav-muzeum,výroba,depozitář

dadacek

Doporučené příspěvky

Jak bylo psáno prozatím platí termín 16.12. úterý.

Potvrdím zítra skrz Škodu.

Čas by byl odpoledne (po 12hod) finanční podmínky upřesním. Daná je cena za muzeum 60 za dospěého. Cena za bus pro dopravu o areálu se odvijí podle počtu osob. Čím víc nás pojede tím mín zalatíme na osobu..

Další otázky klidně na mě..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takžeeeeeeee.

Potvrzeno ze tsrany Škoda auto ;)

16.12. na 14hod začátek muzem. Tam pustí nějaké filmy, výklad bla bla. Depozitář. Pak samotná exkurze do výrobního závodu, kde po přemlouvání sl. Munzarové a vyvyšování našeho klubu a prý motivaci pro nás.. ukážou i svařovnu. Prostě z nich dostanem maximum lol

Začínám si vás zapisovat, přidám infa, prosím všechny at mi pošlou email přes PM, pošlu další infa ;)

Penta: super, naber klidně celé auto ;) Něco podobného můžu i já (někoho přoibrat) ale asi se mi tam zatím nasere rodinka :D

Ceny: doparav na místo individuální.

Muzeum: 60Kč za dospělého 30Kč snížené vstupné (děti do 15 let, studenti, senioři nad 60 let, zaměstnanci společnosti Škoda Auto (po předložení průkazu)).

autobus na dopravu po areálu: podle počtu lidí, při 25 - 100/os.

Jdu ještě rezervnout bus.

Cokoliv sem nebo přímo na mě ;)

Všichni vemte volna a škoda ať už se třese !!!

:band:skoda:

Editováno: , autor: dadacek
Odkaz ke komentáři

Pánové těší mě vaše plodná ranní diskuze :p tou dobou jsem dopíjel ani nevím kolikáté pifko -_-

Edit: jo burosi s tím Skajou, to není jako my dva dohromady, ale s jednou slečnou, a právě jemu jsem říkal co by se dělo dále, kdyby to nešlo :wub: ale jedem, takže zase nic :ph34r:

Editováno: , autor: dadacek
Odkaz ke komentáři

Dakie: super super, připisuji si tě. Ženušce vzkaž, že nebude mít šanci abych podlízal lol (doufám že ve škodě nebude co).

Momentálně zapsáni:

hrábě

brunoos

Skaja + 3

Viktor MPI

pentadius

dakie + 1

dadacek + 5

= 16 lidí ; viděl bych to tak na 25 limit .. ?

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...