SKAJA Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 mira: To uhraj na neschopenku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 4. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 Mira nenaděláme nic škoda ale neschopenka je dobrý nápad, i když na jeden den ..? Momentálně počítám s těmito lidmi a počty: hrábě brunoos+3 Skaja + 3 Viktor MPI pentadius dakie + 1 dadacek + 5 murder = 20 lidí Murder: už víš esli pojede někdo s tebou? Penta: ty jedeš teda sám nebo někdo s tebou? (podle toho cos psal s autem i vychází, že s tebou musí jet eště aspon 1 člověk(přítelka?) nebo zabíráš 2 sedačky? ) Limit prozatím nastaven na 25 lidí a aji s něma počítaj ve Škodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 ještě si zkusím vyměnit....s někým... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 4. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 Mira: skus skus skus. Je to neopakovatelná akce, než se dohouká další exkurze, tak už zavřou linku O II z důvodů faceliftu Scouta a RS a pak už začnou bouchat demo O III atd... A nebo taky škodovka krachne a nebude co řešit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 neschopenka je dobrý nápad, i když na jeden den ..? No když máš "dobrýho" doktora, tak se nechá pořešit ledasco...ikdyž pak záleží, co to znamená v zaměstnání, jestli to za to stojí a nepřinese to problémy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 Dadacek: Chybim na Tvem seznamu! Pokud se tam muzu jeste vetrit.... Zaujala me Tvoje fotka v avataru! Posli mi nejaky fotky na dolezel.zdenek@centrum.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 4. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 Doli: můžeš, to je jasný stop stav ještě není. Jseš zapsanej Můj avatar je můj a nedám další fotečky jsem dával už někde do samostatného topicu a nedám Nikolku (moji) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 Diky! Zkusit sem to musel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
murder Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 Murder: už víš esli pojede někdo s tebou? Kurňa, ten kůň ještě nebyl v práci dá mi vědět zítra ráno. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
murder Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 Hele a toho 16.12 je to jistý?skodovka-zacne-po-odstavce-vyrabet-az-11-ledna Já jen aby jsme tam pak nečučeli na zavřená vrata, neboj nepodrývám jen aby se nespletla sl. Munzarovic ps. jako nový příspěvek jsem to napsal schválně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 Pokud noviny nelžou tak by měli dělat i 17.12. ale co dokážou novináři !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 4. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 Murder: pohoda, nejsme ještě plní, takže za dalšího člověka budu jenom rád. Informaci u slečny Munzarovic ověřím a kdyžtak bysme viděli stojící výrobní haly co byste jako chtěli? Prej ukážou víc než normálně,skrz to že sme ze Škodovky... Asi teda budem poslední co letos navštíví závod POkud dobře já a novináři počítáme.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 .....Asi teda budem poslední co letos navštíví závod ....... Tak to bychom mohli dostat nějake suvenýry z výroby nebo tak něco:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 Hele, když je teď zatímslečna Munzarová tak povolná, nemělo by se toho využít a domluvit prezentaci FII S2k...já ci vidět Honzíka v akci ...tak né, no...já to jen zkusil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 Jestli pojede dadacek s rodinou tak ze "zatímslečny" nemůže udělat "dá mu" !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 (editace) *L0L největší* Editováno: 4. Prosinec 2008, autor: SKAJA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 5. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2008 Já to spíš vidím na R O F L :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 5. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2008 Vyjádření ohledně ukončení výroby přímo od zdroje: Odstávka výroby je nahlášena od 18.12. Tedy na 17.12. máme ještě objednané poslední skupiny na exkurze do výroby. Je tedy pouze na vás, zda se k nám 16.12. vydáte či ne. Prosím o zvážení o odpověď. Samo, že jsem odepsal, že dojedeme ale poslední hold nebudeme.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 5. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2008 Jedu zatím sám, ale počítám, že povezu pana hraběte ... 2 Doli: ten avatárek je fuckt dobrej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
murder Vloženo 5. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2008 Super já jen aby jim "něco" neuteklo. A já pojedu sám, kámoš nemůže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 8. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Murder: copak by mělo utéct? Už máme i autobus zajištěnej, pro 22lidí. (další jsou až pak busy pro 40a více lidí - takvou účast nepočítám..) Nahlášeni jsou: hrábě brunoos+3 Skaja + 3 Viktor MPI pentadius dakie + 1 dadacek + 4 murder doli = 20 lidí ; dvě místa tedy ještě volná. Termín je 16.12. na 14hod začátek v muzeu (sraz tedy dáme dříve). Mám ještě otázku jestli chcete předtím někam zajít, nebo bude stačit sraz třebas 30min dopředu? Cena vychází na 100/os. pro dopravu po areálu a 30Kč muzeum (děti do 15 let, studenti, senioři nad 60 let, zaměstnanci společnosti Škoda Auto (po předložení průkazu) a 60Kč dospělí, odkaz zde Časem přidám ještě GPS souřadnice parkoviště, kde dáme sraz resp. pošlu meilem. Další otázky, návrhy, dotazy sem Doufám, že všichni zapsaní mají zajištěné volno atd.. Už jenom týden a den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Takze bych mohl take,kdyz je jeste volno ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 8. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 MAros: jasněěěěě, budu jenom rád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 10. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2008 Po dnešním telefonátu přidávám na seznam ještě Miru Takže volné je jen jedno místo Pokud někdo něco, dejte prosím neprodleně vědět.. seznam nahlášených je o kousek níže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 10. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2008 O kousek niže žaden seznam není, pokud si myslel seznam o kousek výše tak v něm je zapsano 20lidi + "maros" který se přihlasil v přispěvku pod tim seznamem a dneska se teda přihlasil "Mira" a to dava dohromady 22 lidi - pokud umim počitat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.