Dandiel Vloženo 25. Září 2008 Sdílet Vloženo 25. Září 2008 Ahojte,snad jsem to dal do spravne kategorie an ekde to tu neni,hledal jsem a nic mi to nenaslo, takze: zajimalo by me ,jestli si mam nechat na zimu 15" plechace 195/65 R15 ,nebo si na me RS SPYDERY 17" koupit zimni 225/45 R17 Zajimalo by me + a - techto kol v zime. Urcite by me k tomu zajimalo i to jestli jeste kolum skodi zimni období ( sůl, snih,led atd). Díky moc za nazory a za pomoc pri rozhodnuti! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cupijbc Vloženo 25. Září 2008 Sdílet Vloženo 25. Září 2008 (editace) gumy cim uzsi tim lepsi, muj nazor...urcite bych dal ty 15ky 195-65 Editováno: 25. Září 2008, autor: cupijbc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 25. Září 2008 Sdílet Vloženo 25. Září 2008 Záleží kde budeš jezdit, jestli celou zimu např. po Praze, tak klidně široké, pokud jezdíš na hory lyžovat, tak to bych volil užší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 25. Září 2008 Sdílet Vloženo 25. Září 2008 Presne tak jak pise KaJe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 25. Září 2008 Sdílet Vloženo 25. Září 2008 se podívej s čím jezdí soutěžáci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 25. Září 2008 Sdílet Vloženo 25. Září 2008 Jj, uzoučký žížalky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 25. Září 2008 Sdílet Vloženo 25. Září 2008 Na dálnice široky a na hory uzky-líp se pak vyhrabeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 25. Září 2008 Sdílet Vloženo 25. Září 2008 čím širší guma, tím větší styčná plocha s vozovkou... z toho logicky vychází, že čím šiřší guma, tím líp! nevím z čeho se plánujete hrabat??!! jestli z 10 centimetrových "závějí", tak snad nepotřebujete úzkou gumu ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 25. Září 2008 Sdílet Vloženo 25. Září 2008 no jasne ze uzka pneu - to by snad melo vedet kazdy dite - kolik vam tu je let ze se tu hadate ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 25. Září 2008 Sdílet Vloženo 25. Září 2008 nejlepe sehnat 195/65 15" a uz se tesim na prvni snizek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolezelk Vloženo 26. Září 2008 Sdílet Vloženo 26. Září 2008 urzi se lip zahryzne do snehu. Tlak na plochu je u ni totiz vetsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandiel Vloženo 26. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Září 2008 Jo,tak jste stejneho nazoru, rikal jsem si ze cimuzsi,tim vetsi tlak na plochu pneumatiky. Díky moc vsem, jsem rozhodnut! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadaoct Vloženo 26. Září 2008 Sdílet Vloženo 26. Září 2008 užší lepší na vyhrabání se ze sněhu,širší lepší přilnavost na zledovatělé vozovce. Na ježdění do hor lepší užší,na běžný ježdění bych volil širší. Ale vetšinou rozhoduje cena,tak mám klasiku 195 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.