VRBIC Vloženo 8. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2008 budeme na pumpě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 8. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2008 nějaké foto z cesty ...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 8. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2008 Ještě jedna od Švejka - víc toho nemám, musíme počkat na Blackyho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 8. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2008 Tve takovy super kary si mel pred sebou.... Kde si se ztratil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 8. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2008 radši to píšu i sem.. to Miloš: ano, dnes Peťan věcně podotkl, že proč se jezdí do Děčíně když jsou všichni vyjma mě z UL takže příště se slezeme minimálně v UL.. stejně mi dneska moc nechutnalo.. to Vrbič: Milane, dneska si tu gorilu měl vynechat, pak už si jen seděl a mlčel, vyjma šikanování Octaviana.. btw KDE JSOU FOTKY z garáže? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 9. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2008 Cestou zpátky jsem se kochal, protože mám pouze turbonět . Jinak jak se říká - mlčeti zato a v mém případě to platí dvojnásob. Jo a Octavian šikanuje mě .... . Příště musíme udělat zasedací pořádek a v mém případě platí, že čím dál budu sedět od Octaviana, tím budu výřečnější . To Octavian - stejně tě mám rád ty kluku ušatej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 9. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2008 Njn Turbonět je hnus.... Jinac zase ty posrany smajliky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 9. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2008 (editace) nazdarek opice a ostani zviratka. prave sem se vratil z tuze narocnyho vikendu, fotky budou az vecer, ale neni to zadna slava. Ted cekam az dorazi Daji rodice, tzn můj děkan s chotí. Tak držte palce. Ták přežil sem a fotky jsou ZDE http://195.113.141.6/cerny/foto/ostatni/au...ejk2/svejk2.htm Editováno: 9. Listopad 2008, autor: Blacky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 10. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2008 Hezký fotky, jen nechápu, kde se tam vzala ta ošklivá opice ...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 10. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2008 Na opici nam nesahej. Ta byla jedina pri smyslech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 10. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2008 Hehe parada, ja tam nejsem jak porusuju zakon Jinak mame vsichni takovy uplne obyc znacky, zadny podobnosti v cislech a tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 10. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2008 stejně nejhůř zaparkoval Blacky ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 10. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2008 no jiste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 10. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Listopad 2008 dobrý fotky!!!! díky Blacky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 23. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 kdo ma tu bilou OI? ja bych sní chtěl udělat fotky Bila s bilou :-P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 26. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2008 doraž v úterý na pívo a uvidíš ....... http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...mp;#entry930010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.