SKAJA Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 protože kontrolují VW, který jim češi a poláci kradou Ajo takhle, tak to pak jo...no ale že by kvůli tomu museli tak buzerovat, to teda nemuseli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 (editace) Skajo, my víc jak 180-190 nejeli, ale máme taky dost kW - celých 128, ale proti tobě o polovinu hmotnosti navíc- 2.300kg a trochu vyšší auto, omezovač to má na 210km/h, takže jsem to na tebe ani nezkoušeli Editováno: 16. Červen 2009, autor: Jar_da Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Ahoj Jardo, no něco podobného bylo i v těch zprávách, napiš na ministerstvo, budou rádi, že jim to dáš vědět, at to němcům "osladíme" taky.. je to pak přejde.. Škoda, že jsme přijeli na poslední chvíli a něměl jsem tu čest tě poznat a prohodit pár slov Jinak Dolimu patří velké díky za organizaci a sehnání překladatele za super peníz ale přiznám se, že mě škodovka nadchla více.. možná mě to tolik nebralo, páč jsem už něco podobného viděl.. a taky škoda, že měli nějaké ty části zavřené pro veřejnost.. jako naschvál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 prej se chysta nejaka odvetna akce zamerena na nemecke ridice BMW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 tak já už jsem to vyřešil, Multivan má kolega a já si pozítří jdu pro Forda, seru na VW, potkávalo mě to s T4 a teď i s T5, bratránka s Passatem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Možná bylo dobře, že jsem si rozmyslel a nakonec passatem nejel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 16. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Mam jen dve fotky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zitny Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 Bylo to fakt dobry a zajimavy, co se tyce aut ktera jsme videli, tak u me vede ta 6 v lakovne s tim modro-azuro-zlatym lakem... :-) Dik Dolimu za organizaci a za prekladatele, puvodne jsem myslel, ze to nebude problem, ale nakonec to bylo dobre, bez prekladu bych tam cumel jak vrana... Doli tys jel nejak strasne pomalu domu ne ? Jsme te predjizdeli a to jsme jeli max 110... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 17. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 Tak to jsem asi nebyl ja...nebo? Jeli jste jako prvni? My jsme vyjizdeli bych rekl o dost pozeji tempem 140km/h... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zitny Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 Jo, odjeli jsme jako prvni, ale jeste jsme staveli u Aralu pro naftu, pak jsme predjizdeli cerny RS s budejickou RZ, jeste jsem ti maval, cernomodra 5er... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 17. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 Aha, tak to pak je mozny! Vubec jsem te nevidel, asi jsem jel na spotrebu nebo nevim proc jsem jel tak pomalu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Schlumpf Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 omlouvam se kluci, nekoukam moc na internet, detatko mi bere celej volnej cas...a penize taky, takze ja nikam nejedu, sorry kluci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 20. Červen 2009 Sdílet Vloženo 20. Červen 2009 ono už není kam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.