Přejít na obsah

venkovní teploměr / teplota


Piaggio

Doporučené příspěvky

  • o 3 měsíce později...
Cau chlapi,

tak jsem hledal cidlo venkovni teploty (fabia 2003, pocitac ukazuje "---") a bohuzel za ridicovou mlhovkou jsem nic nenasel... prikladam foto. Kde presne hledat? Dikec

No mas tam dva vodice vychadzajuce s tej ochrannej hadice. Jedno by malo byt k hmlovke a to druhe by malo byt prave pre cidlo. Ked si vyberal hmlovku tak si na vrchnom srobe nevidel prisrobovany nejaky drziacik? Na nom mal byt senzor.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 5 týdny později...
  • o 2 měsíce později...

Ahoj,

zacina mi na FABCE asi blbnout cidlo venkovni teploty. Ukazuje trochu vyssi hodnoty nez skutecne jsou (rekl bych tak + 7stupnu)

Asi bude neco s cidlem. Nevite nekdo kde ho najdu? Pak by me zajimal product code a priblizna cena... (teda doufam, ze je to tim cidlem :-)

Nekdo tady psal, ze je umistene u predni mlhovky na strane ridice, nemate nahodou obrazek?

Mam modelovy rok 2003.

Diky moc

F.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 5 měsíců později...

Zdravíčko škodováci,mám známeho čo má fábiu a má taký probleém.Ukazovateľ vonkajšej teploty mu ukazuje záporné hodnoty,aj keď vonku ešťe mrazy niesú. V škodováckom servise mu chybu nevedeli nájsť ani po troch dňoch strávených v servise,skúste mi niekto napísať či náhodou niekto taký problém nemal,a či ho vyriešil.Vďaka :palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

No, jelikož je při vyšší teplotě menší odpor a tobě ukazuje velmi nízkou teplotu, tak tam někde je velký odpor, tak to podle mě vypadá na přechodový odpor, tzn. zkusil bych trochu pročistit kontakty. Vedení má prakticky konektory ve třech místech: na snímači, v konektoru na příčný stěně a na kombiku (budíkách)... Doporučuju kouknout na konektor přímo u snímače, protože na příčný a na kombiku je malá pravděpodobnost, že by se to stalo...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Jak som písal auto strávilo v autorizovanom servise asi 3 dni a VAG určite použili a nenašli tam nič konkrétne,povedali aby tam nechal auto na nejaký čas,že rozoberú ešte prístrojovku a skontrolujú káble,ale s tým nesúhlasil s predošlími skúsenosťami ,keď ju rozobrali posledný krát a opätovne ju zmontovali tak niečo vnej praskalo,proste poodlamovali uchytky atď. Povedali,že kábel od čidla ku PC nevykazuje požadovaný odpor,tak neviem ,žeby to čidlo v topení????

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...