Snowboarder Vloženo 13. Červen 2010 Sdílet Vloženo 13. Červen 2010 slyšel jsem, že jsou dobrý věci od 3M. Já mám teď něco od sonaxu a je to dobrý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eclend Vloženo 18. Září 2010 Sdílet Vloženo 18. Září 2010 Zdravim ja pouzivam auto sampon od dodo juice a uplna parada ze zacatku vyjde draz ale celkove vyjde levnejs nez sonay nebo zelva a je uplne neuveritelnej a vodu ususim mikrovlaknenim rucnikem a je spokojenost a jelenice po case je jako smirgl papir. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onder Vloženo 31. leden 2012 Sdílet Vloženo 31. leden 2012 Standard: - oplach studenou vodou - sampon s voskom Turtle ZIP WAX ale v teplej az horucej vode, potom to krasne dlho na karoserii vydrzi - napr. http://www.eurocistenie.sk/zip-wax-sampon-s-voskom-500ml-turtle-wax-p-47.html - oplach studenou vodou - raz za rok, po zime vacsinou Tempo pasta na starsie laky nakolko mam 11 rocne auto - a ako vosk Turtle WAX Metallic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
coffin Vloženo 31. leden 2012 Sdílet Vloženo 31. leden 2012 V létě jednou za měsíc myčka -globus Jinak jednou až dvakrát za rok klasické tempo-pasta.Luxus-neznám nic lepšího. Tekuté tempo v plechovce se mě neosvědčilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 15. Duben 2012 Sdílet Vloženo 15. Duben 2012 Má někdo zkušenosti s autokosmetikou od Škodovky??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 16. Duben 2012 Sdílet Vloženo 16. Duben 2012 Ja od nich pouzivam jen pripravek na kuzi, a muzu doporucit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 16. Duben 2012 Sdílet Vloženo 16. Duben 2012 Ja mam od nich přípravek na normální lak i na metalízu a jsem s tím spokojený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 16. Duben 2012 Sdílet Vloženo 16. Duben 2012 Používám téměř jenom autokosmetiku od Škody a mám s ní nejlepší zkušenosti - poměr cena/kvalita je výborný. Vyzkoušel jsem toho už mraky, většina se mi ještě válí doma a už to nehodlám nikdy použít, protože buď se s tím špatně pracuje, nebo to nic nevydrží, zůstala mi jen kosmetika od škodovky, kterou pravidelně aktualizuji. Třeba čistič disků - je to opravdu gel, takže se nanese a zůstane působit, ne jako plno jiných vodiček, které hned stečou a musí se pak brát ještě houbičkou. Nebo přípravek na metalízu - dá se krásně rozleštit a vydrží opravdu dlouho (důležité je mýt šamponem jen před voskováním, jinak ne). Emulze na plasty je také super, neleskne se, dobře se nanáší a není to sprej, který je pak všude... Samozřejmě existují značky pro fajnšmekry, jeden čas jsem byl také "detailista" (detailing.cz), můžeš si tedy koupit věci (asi špičkové) Autoglym atd., já i přesto zůstal u kosmetiky od škodovky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 16. Duben 2012 Sdílet Vloženo 16. Duben 2012 Děkuji za vaše názory a zkušenosti, nějakou tu autokosmetiku používám (takovej ten průměr ), ale asi jsem pohodlnej něco zjištovat a experimentovat, až pojedu okolo Škodovky, tak se tam stavím koupit nějakou tu chemii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 16. Duben 2012 Sdílet Vloženo 16. Duben 2012 Pokud budeš brát něco z OB autodily (www.obautodily.cz), tak tam mají kompletní sortiment kosmetiky Škoda - cenově to moc výhodněji nevyjde (členové SH tam mají slevu, pak už jo), ale mají kompletní sortiment, což v servisech nemívají a nemusíš nikam jezdit. Já už tam beru i směs do ostřikovačů Škoda - zimní je výborná, už se těším na letní. Tu Škoda kosmetiku už tu někdo na mé doporučení zkoušel a vypadal z toho nadšeně, snad budeš taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 16. Duben 2012 Sdílet Vloženo 16. Duben 2012 U nás ve městě je autosalon i se servisem od Škody, tak není problem se tam zastavit. Je pravda že budu nějaký věci od OB autodíly objednávat, tak mohu i od nich. Uvidím co mi vyjde dřív. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 16. Duben 2012 Sdílet Vloženo 16. Duben 2012 Já chodím pro tyhle věci k nám do autorizáku přes ulici a mají tam toho vždy plný regál. Ceny se liší od OB o pár korun někdy + někdy -. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 16. Duben 2012 Sdílet Vloženo 16. Duben 2012 Jojo, cena je jen tak o pět korun rozdílná, když člověk využije členskou slevu tak ještě o nějakou kačku víc, ale objednávám tam celkem často, tak to k tomu přihodím a nemusím se trefovat do otevírací doby Škoda servisu u nás ve "městě", který zavírá asi tak v pět. Jde o ty věci a ne o to, kde se koupí! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 14. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2012 Tak přípravky ŠA jsem nezkoušl ale když je tady tak chválíte možná se hecnu a něco na auto vezmu... Poslení 3 roky používám jen Riwax nebo DODO Juice a jsem nadmíru spokojený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 14. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2012 Přípravky od Škody jsou super, pokud to porovnám s tím, co jsem zatím zkoušel, různé Sonaxy a TurtleWaxy, ale Riwax a DODO Juice je zase trochu jiná úroveň. Pokud používáš tuhle kosmetiku, tak toho moc lepšího už asi nenajdeš. Možná poznáš jediný rozdíl a to ten, že DODO je přírodní, musí se častěji opakovat, od ŠA to bude syntetika a vydrží déle, ale ten výsledek asi nebude takový, na jaký jsi zvyklý, tedy pokud děláš klasický postup - mytí, clay, leštění, voskování. Je to jako s aktualizací SW - pokud jsi spokojený a vše funguje, tak neaktualizuj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 26. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2012 Já Scoutíka ještě nevoskoval co ho mám (cca 2 měsíce) není teďka vůbec čas... Tak DODO je myslím skoro top na trhu ale Riwaxem jsem začínal protože jakožto student to bylo cenově výhodnější a musím říct že je taky kvalitní zatím pouze myju a i tak lak vypadá suprově ale na zimu bych spíš doporučoval syntetický vosk než přírodní který solí a podobnýma stačkama trpí a smývá se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0007 Vloženo 31. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2012 Dneska sem myl auto a na celych patych dverich samy maly cerny tecky jakoby od asfaltu a par rezavych tecek na povrch laku. Cerny jdou dolu benzinovym cisticem, razavy pod tlakem taky. Ale takhle to nejde, to by na padly 3 spreje s benzinem a prace na cely den. Cim to cistit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
coffin Vloženo 31. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2012 Sežeň si toulen nebo vytáhni z nádrže litr benálu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 31. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2012 Taky se dá koupit čistič na asfaltové skvrny, dělá ho snad každý výrobce, dobře funkční a asi nejlevnější je od Coyote. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0007 Vloženo 4. leden 2013 Sdílet Vloženo 4. leden 2013 Benzinovym cisticem jsem myslel ten cistic na asfaltove skvrny. Je to nejaky druh benzinu. Mam ten Coyote, asi za 110. Jenze s nim to je piplacka, rez nejde skoro vubec, a mizi doslova pred ocima. Ale benzin natural, to by mohlo jit. Namocit hadr a zkusit smyt. Nejaky sampon nebo aktivni pena to nesmyje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 21. leden 2013 Sdílet Vloženo 21. leden 2013 Rezavé tečky budou zřejmě poletavá rez a ta jde nejlíp clayem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaMachy Vloženo 1. Březen 2013 Sdílet Vloženo 1. Březen 2013 Nečekal jsem, že bych se mohl být příjemně překvapen v souvislosti s pojišťovnou, ale řešil jsem teď bouračku a mám POV i HAV u slávky a všechno proběhlo nad mé očekávání v klidu a rychle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 1. Březen 2013 Sdílet Vloženo 1. Březen 2013 To ti přeju. Lock, ban a neskor delete. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuchtala Vloženo 21. Březen 2013 Sdílet Vloženo 21. Březen 2013 Koupil jsem vosk za mokra od Sonaxu.Je to taková červená pixla.Jak ho používáte?Nastříkat,nechat zaschnout a pak leštit?Návod k použití je v polštině.Něčemu rozumím a něčemu moc ne.Ani online překladač to nepřeložil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stejv Vloženo 25. Březen 2013 Sdílet Vloženo 25. Březen 2013 Tak sem si koupil leštěnk od Turtle Wax Color Magick + Chipstick a můžu to jen pochválit... Naleštil sem po zimě hned jak se udělalo trochu teplo a moje černá kráská se bliští jak nová. Ten Chipstick taky funguje docela parádně, jen to není na nějaké škrábance, spíš jen na ťupky v laku od kamínků. Taky sem měl trošku vybledlé křídlo, ale po 3 - 4 přejetí se to docela krásně zbarvilo zase do černa. Mam to auto nově po nějakym páprdovy z německa a příde my, že to neleštil snad ani jednou . Ty plasty sály vosk jak divý . Dal sem si stim záležet (práce to byla asi na 3 hod.), ale je to paráda :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.