Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
řekl bych že hemerajt je lepší jak milotec, mám s ním více než dobré zkušenosti,ale netuším zda mají stejný odstáín jak origo

Nemají - už to tady někdo řešil. Zelený hamerite o poznání světlejší než origo... :(

Vloženo
řekl bych že hemerajt je lepší jak milotec, mám s ním více než dobré zkušenosti,ale netuším zda mají stejný odstáín jak origo

Nemají - už to tady někdo řešil. Zelený hamerite o poznání světlejší než origo... :(

precijen po par kilometrech to vyjde na stejno :)

Vloženo
nevite, kde ji sehnat, ve skodovce to bude asi pecka, coz? :huh:

v tomhle ti neporadim,ale je jiste,ze v salonu za to budou urcite chtit nehoarazny cash...

no a neuvazoval si o jine barve?Zase bys to nejak odlisil... ;)

post-27-1173110442.jpg

Vloženo

Myslim ze se to jiz resilo ZDE

Vloženo
zkus si vybrat za palety hemmerite bo jaxe to píše

jj kdyz ja bych radsi tu origo barvu, prece musi bejt nekde k dostanu, ne? :)

Žádnou "origo" zelenou barvu ve škodovce neseženeš. Brzdiče jsou lakovaný přímo ve fabrice žárovou barvou. Stejně mi to připadá jako odolnější komaxit. Tak že pokud chceš zelenou, tak už jen náhražky. Žádný strach, i obyč syntetika na brzdičích z Favorita mi vydržela 10 let. Sice matná a notně špinavá od prachu z desek, ale držela.

• o 1 rok později...
Vloženo

Ahojte, potrebuju poradit,zitra si jedu nechat namichat specialni barvu na trmeny,chci to dat na zeleno jak ma rs, bohuzel nevim zadny kod a nic. nemate nekdo nejakou foto zblizka nebo tak, nebo kod barvy? diky moc za tipy

Vloženo (editace)

myslim, ze by jsi nejaky odstiny mohl najit na netu, a podle me je jedno, zda-li ta zelena bude svetlejsi nebo tmavsi ;)

Editováno: , autor: olisoft
citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...