Přejít na obsah

Hranice-Olomoucky kraj


Doporučené příspěvky

Tady v okolí Opavy není nic, bohužel. Jinak proti tobě bych si musel vzít Audinu od mamči :-D, aby to bylo vyrovnané a i kdybys měl standartní TDI 74 kW tak bych asi dostal, ale bylo by to zajímavé. Krtek je ideální, to by bylo možná pěkně vyrovnané .-), zaleží podle toho jak by se můj 1.4 motor vyspal :-D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to vypada ze uz se na tom parkovisti v Hranicich asi nesetkame...Je tam uz tabule zakaz vjezdu , majetek firmi bla...bla...bla. On tam nekdo poradal asi sprinty a zda se ze to neubrzdil a proletl ji tim plotem do arealu.

nebyl to nahodou provizorní vyjezd ze stavby jakto tam tedkom demontují cose da? není to tak davno co takto o kousek dal pres plot udelali "diru" a jezdili tama sklopkama a jinak cedule zakaz vjezdu tam fakt přibyla.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Uplatit by to nešlo...tam nejde o ty vratne ale o jejich vedeni....aby nahodou neprijeli a oni nemeli pruser... prej tam byla parta lidi blbnout s autama..nejeke offroudy bo co a jezdili tam aj po trave a porozbijeli plno svetel co sou na zemi podel cele drahy...proste nejaci magori... :angry:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...