Luďan Vloženo 27. Září 2009 Sdílet Vloženo 27. Září 2009 ve 2 tam budeme jako na koní Doufám, že všichni máte pití s sebou Horko jak ... Tralala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 27. Září 2009 Sdílet Vloženo 27. Září 2009 já teda pití beru...ale že by to bylo zrovna nealko se říct nedá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 27. Září 2009 Sdílet Vloženo 27. Září 2009 jdu se připravit....čest v6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 27. Září 2009 Sdílet Vloženo 27. Září 2009 (editace) dávám 1.várku fotek ze srazu, na kterém jsem byl pouze 30min jelikož jsem musel pokračovat dále ale jinak moc pěkny auta...a jsem rad, že se náš sešlo požehnaně EDIT: smazano...jak upravim SPZky obnovim Editováno: 14. Prosinec 2009, autor: Krtek6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 27. Září 2009 Sdílet Vloženo 27. Září 2009 Pekne fotecky. Tez to sem nahazu. koukam ze znacky nezakryvas, toz se s tim nebudu taky sr... Vsem co prijeli na ten sraz , treba i kratce, moc dekuji a snad se sejdeme jeste ve vetsim poctu na jare. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mmisari Vloženo 27. Září 2009 Sdílet Vloženo 27. Září 2009 Bylo to tam super!!!! Srázek se fakt moc pěkně vydařil :palec2: :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 27. Září 2009 Sdílet Vloženo 27. Září 2009 ježiš...značky...normálně je zakryvam, ale ted jsem to nějak zazdil... pokud někomu bude vadit, že jsem nezakryl jeho značku tak se omlouvám na požádaní vymažu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Zajda Vloženo 27. Září 2009 Sdílet Vloženo 27. Září 2009 jo jo pánové, pěkný scukec, omlouvám se, že jsem musel tak brzo odejet, ale moje princeznička byla už od rána dost utahaná (byli jsme ještě na dalším výletu) a měla toho plný kecky... a je to moje zlatíčko... takže se nedalo nic dělat a fičelo se domů. Ale jinak super. A konečně jsem nebyl jedinej zlatej hoch na srazu to mně těší o to víc. příště přijedu do hranic určitě zase Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x.luky Vloženo 27. Září 2009 Sdílet Vloženo 27. Září 2009 supr srazek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Slíva Vloženo 27. Září 2009 Sdílet Vloženo 27. Září 2009 jj parádně se to vydařilo super srazík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 27. Září 2009 Sdílet Vloženo 27. Září 2009 kolik tam ještě po mě dojelo lidi?...dejte nějaky echo nebo fotky....jak jsem odjížděl tak jsem ještě potkal f.andryse Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 27. Září 2009 Sdílet Vloženo 27. Září 2009 (editace) jo jo pánové, pěkný scukec, omlouvám se, že jsem musel tak brzo odejet, ale moje princeznička byla už od rána dost utahaná (byli jsme ještě na dalším výletu) a měla toho plný kecky... a je to moje zlatíčko... takže se nedalo nic dělat a fičelo se domů. Ale jinak super. A konečně jsem nebyl jedinej zlatej hoch na srazu to mně těší o to víc. příště přijedu do hranic určitě zase jinak...bylo mi ctí, že jsem se stal svědkem takové události, jako je spatření zlaté fabie na vlastní bulvy :smich: ...není to mýtus Editováno: 27. Září 2009, autor: Krtek6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Zajda Vloženo 27. Září 2009 Sdílet Vloženo 27. Září 2009 (editace) a prej že by někoho zajímalo jestli vůbec existuje.... to si piš Editováno: 27. Září 2009, autor: Mr. Zajda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 27. Září 2009 Sdílet Vloženo 27. Září 2009 Super srazík, ale u mě byla nálada na pikaču, tak snad příště to bude lepší. V kolik jse to rozpustili? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 27. Září 2009 Sdílet Vloženo 27. Září 2009 jo, jo, super akce. Musím poděkovat Brunovi za skvělou práci, super Bruno Už teď se těším na další sraz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Zajda Vloženo 27. Září 2009 Sdílet Vloženo 27. Září 2009 Super srazík, ale u mě byla nálada na pikaču, tak snad příště to bude lepší. V kolik jse to rozpustili? jak se jelo podle předpisů? čekal jsem kterej z vás dvou to nevydrží a někde mně předjede.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 27. Září 2009 Sdílet Vloženo 27. Září 2009 jak se jelo podle předpisů? čekal jsem kterej z vás dvou to nevydrží a někde mně předjede....Woe, to bylo podle předpisů jo? Místy jsem jel 110 , n příště pojedu já první a uvidíte co je to podle předpisů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 27. Září 2009 Sdílet Vloženo 27. Září 2009 tady někdo jezdí podle předpisů?...no ja jsem teda do hranic jel podle předpisů, ale zpátky jsem to metl 130 a čekal kde mě zastaví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 27. Září 2009 Sdílet Vloženo 27. Září 2009 Woe, to bylo podle předpisů jo? Místy jsem jel 110 , n příště pojedu já první a uvidíte co je to podle předpisů šaq ten co jede první určuje předpisy ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Zajda Vloženo 27. Září 2009 Sdílet Vloženo 27. Září 2009 woody: 110 jo? tolik mi to ani nejede... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 27. Září 2009 Sdílet Vloženo 27. Září 2009 :smich: máš to číslo aspon na tachometru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 27. Září 2009 Sdílet Vloženo 27. Září 2009 woody: 110 jo? tolik mi to ani nejede... Tak to já ti ještě jeden válec spustím. mi to jede až moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Zajda Vloženo 27. Září 2009 Sdílet Vloženo 27. Září 2009 kuwa to je krása co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x.luky Vloženo 27. Září 2009 Sdílet Vloženo 27. Září 2009 tady někdo jezdí podle předpisů?...no ja jsem teda do hranic jel podle předpisů, ale zpátky jsem to metl 130 a čekal kde mě zastaví kluci 130 jste jako jeli jo ja jsem dom frčel 180 až 200 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 27. Září 2009 Sdílet Vloženo 27. Září 2009 ¨Sraz jsme rozpustili v 18:00hod. Jeste jsme si dali s Ludanem mensi sprintik. Musim mu to pochvalit, leti mu jako sutr. Tak na krizovatkach pozor na vynove fabky. no a hned dem dam ty fotky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.