bruno128 Vloženo 20. Březen 2010 Sdílet Vloženo 20. Březen 2010 (editace) No doufam ze bude bez deste, jsem dnes navoskoval zlatku a zase je jak nova. Editováno: 21. Březen 2010, autor: bruno128 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr. Zoidberg Vloženo 21. Březen 2010 Sdílet Vloženo 21. Březen 2010 Zdarec, jedu pristi tyden ve ctvrtek do brna, tak se po ceste zpet zastavim :-) Auto snad budu mit prezute na letnich, uz se nemuzu dockat az ty hruzy zimni sundam :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 21. Březen 2010 Sdílet Vloženo 21. Březen 2010 JJ, tez jsem uz prezul, auto jeste povysavat a je pripraveno na sezonu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drapek Vloženo 21. Březen 2010 Sdílet Vloženo 21. Březen 2010 JJ, tez jsem uz prezul, auto jeste povysavat a je pripraveno na sezonu. Semnou ještě přijede popohlud a martines Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 22. Březen 2010 Sdílet Vloženo 22. Březen 2010 (editace) ... Editováno: 26. Březen 2010, autor: bruno128 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AMartyn Vloženo 22. Březen 2010 Sdílet Vloženo 22. Březen 2010 Tak tak Taky musím ještě povysávat vnitřek atd...ten humus co tam je musí jít pryč... Zatím to vypadá na velmi zdárnou akci A co ten program? Já beru foťák ať to stojí zato Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajk85 Vloženo 22. Březen 2010 Sdílet Vloženo 22. Březen 2010 Kua už je Vás 20, to je mazec! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 22. Březen 2010 Sdílet Vloženo 22. Březen 2010 Tak tak Taky musím ještě povysávat vnitřek atd...ten humus co tam je musí jít pryč... Zatím to vypadá na velmi zdárnou akci A co ten program? Já beru foťák ať to stojí zato No fotak je dobra vec...myslim ze ho bere temer kazdy. Ja osobne ho mam vzdy u sebe. No a ten program, planujeme jizdu na namesti a tam obsadime parkoviste u kostela a dame si nekde nejaky ten hambac, nebo tak neco. Kdyz nekoho jeste neco napadne, muzeme realizovat. Pajk85....20 aut neni jeste tak moc, to jsi mel videt ucast co byla minuli rok na parkovisti LG PHILIPS Hranice To bylo myslim 30 aut ale asi tak 60 lidi. Uvidime zda se nam podari tak velky sraz udelat treba letos v lete. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 22. Březen 2010 Sdílet Vloženo 22. Březen 2010 Jeste alespon jedno foto pro predstavu, ale nejsou to vsechny auta co tam byli. Na jedno foto se to nevlezlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 22. Březen 2010 Sdílet Vloženo 22. Březen 2010 zdar lidi. Teda řeknu vám, pokud bude v sobotu tak krásně, jak bylo dnes v Ol. bude to fantastický!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepohlud Vloženo 23. Březen 2010 Sdílet Vloženo 23. Březen 2010 Tak pokud vyjde počasí, tak to bude super! Akorát ještě nemám nachystané letní: Z F-M nás pojede více Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 24. Březen 2010 Sdílet Vloženo 24. Březen 2010 Z FM to bude vládní delegace Snad si stihnu přilepit okno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 24. Březen 2010 Sdílet Vloženo 24. Březen 2010 účast podmíněna umytým autem na letních kolách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 24. Březen 2010 Sdílet Vloženo 24. Březen 2010 A každý povinně na anténu mašličku v barvě auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 24. Březen 2010 Sdílet Vloženo 24. Březen 2010 účast podmíněna umytým autem na letních kolách v pátek cestou z práce, či v sobotu ráno budu umývat. přezuto již mam:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepohlud Vloženo 24. Březen 2010 Sdílet Vloženo 24. Březen 2010 (editace) No to bude delegace, tak bychom mohli přijet i všichni společně jako delegace. Já, Drapek, Martines pojedem spolu, tak jestli se někdo přidá... Editováno: 24. Březen 2010, autor: pepohlud Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 24. Březen 2010 Sdílet Vloženo 24. Březen 2010 počkat ten sraz je v sobotu??? neměl být v neděli??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 24. Březen 2010 Sdílet Vloženo 24. Březen 2010 No ten predchozi jsme planovali na nedeli ale jelikoz byla spatna predpoved a nekteri meli u nosu nudli, posunulo se to az na 27.3.2010 a tak uz to zustalo a datum se vice nemenil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 24. Březen 2010 Sdílet Vloženo 24. Březen 2010 dopr a já počítal furt s nedělí 28... no máme rodinnou oslavu.. takže se asi dlouho nezdržím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 24. Březen 2010 Sdílet Vloženo 24. Březen 2010 No to bude delegace, tak bychom mohli přijet i všichni společně jako delegace. Já, Drapek, Martines pojedem spolu, tak jestli se někdo přidá... Já a Petr.G vyjiždíme z Ostravy...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AMartyn Vloženo 24. Březen 2010 Sdílet Vloženo 24. Březen 2010 (editace) Já to mám 12km do Hranic takže tam za 10 minutek budu PS: jak je to s tou mašličkou v barvě??? Editováno: 24. Březen 2010, autor: AMartyn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 24. Březen 2010 Sdílet Vloženo 24. Březen 2010 Na maslicku se vyprdni, dela se z Vas prdel. Jelikoz to videl u krtka. Maslicku at si da kazdy za par dnu na tatar. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 24. Březen 2010 Sdílet Vloženo 24. Březen 2010 hele...opovažte se někdo mít mašličku.. Vám propíchám kola :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AMartyn Vloženo 24. Březen 2010 Sdílet Vloženo 24. Březen 2010 (editace) kurňa,že bych navlíkl ??? tak jako nové pneumatiky ,,sponzorované'' by se hodily Editováno: 24. Březen 2010, autor: AMartyn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 24. Březen 2010 Sdílet Vloženo 24. Březen 2010 už jsem našel pěknou modrou krtku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.