libor.kratas Vloženo 27. Březen 2011 Sdílet Vloženo 27. Březen 2011 ja bych to videl na 9.4 a kdyz Bruno nemuze ma vyborneho zastupce že Luďane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 27. Březen 2011 Sdílet Vloženo 27. Březen 2011 zadne takové, bez Bruna sraz není sraz. On si určitě nějaké volno udělá a jeden sraz zvládneme Nemám pravdu pane mistr??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 27. Březen 2011 Sdílet Vloženo 27. Březen 2011 no 9. to už by snad šlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 28. Březen 2011 Sdílet Vloženo 28. Březen 2011 no 9.4 co pisou lidi na OC i na skodaocctavia tak maj volno ja bych to bral kdyby to slo co kluci? kdyz to i krtkovi vyhovuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Zajda Vloženo 29. Březen 2011 Sdílet Vloženo 29. Březen 2011 (editace) 9.4.? že by? a můžu při jet na skuteru? Editováno: 29. Březen 2011, autor: Mr. Zajda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 29. Březen 2011 Sdílet Vloženo 29. Březen 2011 sraz pouze na 4 kolech ...btw..na co máš takovej vysavač? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Zajda Vloženo 29. Březen 2011 Sdílet Vloženo 29. Březen 2011 hele to je závodní vysavač :smich:vždycky jsem byl duší motorkář a až potom fabiatik :smich:a velké motorky se bojím :smich:a jelikož vážím nějakejch 125kg, tak to je jediný co mě celkem solidně (a hlavně rychle) uveze i do kopce, což se o čínských strojích o obsahu 50ccm říct nedá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Zajda Vloženo 29. Březen 2011 Sdílet Vloženo 29. Březen 2011 oukej, seru na skutera a přijedu fabulí, teda jestli přijedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 31. Březen 2011 Sdílet Vloženo 31. Březen 2011 zdarec chlapi, dlouho jsem vás neviděl, tak že v případě pěkného počasí bych 9.4. vytáhl svoji červenou 1.8 20V a přihasil si to do Hranic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 1. Duben 2011 Sdílet Vloženo 1. Duben 2011 Tak pokud by nejaky ten sraz byl, pokusil bych se prifrcet, neslibuji to ale ani na 50% , vic mi pasuje nedele 10.4. tak uz by jste nekdo mel zacit tvorit seznam. Co Libore??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazz7 Vloženo 1. Duben 2011 Sdílet Vloženo 1. Duben 2011 Já se ukážu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 4. Duben 2011 Sdílet Vloženo 4. Duben 2011 (editace) Vzhledem k nynějšímu vytížení Bruna, budu teď provizorně „organizovat“ sraz já! Seznam zájemců prosím piště do vlákna a já Vás dopíšu na seznam. Sraz se bude konat dne 9. 4. 2011 ve 13.00 hod. Sejdeme se na osvědčeném místě v Hranicích u obchodního centra (GPS 49°33'27.518"N, 17°44'36.858"E) Sraz se bude konat za příznivého počasí Program: Tradiční pokec na parkovišti + nějaká ta jízda – otázkou kam? Jsem z Ostravy a moc okolí Hranic neznám. Takže budu rád za jakýkoliv nápad! Všichni jsou vítaní! Takže prosím zájemce, kteří hodlají dojet, aby napsali a já je dopíšu do seznamu!!! Bylo by fajn trhnout rekord z lednového srazu!!! Samozřejmě Bruna a Luďana budeme očekavat Editováno: 4. Duben 2011, autor: libor.kratas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 4. Duben 2011 Sdílet Vloženo 4. Duben 2011 (editace) SEZNAM: Bruno Luďan Krtek Mr.Zajda Milan II Tazz7 Petr.G Pepohlud libor.kratas Bazy kovicek Sony Kolage Zdenek Saluckaf Editováno: 8. Duben 2011, autor: libor.kratas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 4. Duben 2011 Sdílet Vloženo 4. Duben 2011 já se v hranicích taky nevyznam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 4. Duben 2011 Sdílet Vloženo 4. Duben 2011 ale na misto urcení pokazde trefis jeste me pozadalo par lidi jestly by jsme to nemohly dat na 13 hodin tak jestly vam to vyhovuje na 13 nebo 14 hodin??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 4. Duben 2011 Sdílet Vloženo 4. Duben 2011 to už je mi jedno....já to mam blizko..takže se podřídím ostatním Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 4. Duben 2011 Sdílet Vloženo 4. Duben 2011 kurňa přijede Zdenda po dlouhé době a já nemůžu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 4. Duben 2011 Sdílet Vloženo 4. Duben 2011 Tak kluci sraz dame na 13hodinu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mig25 Vloženo 4. Duben 2011 Sdílet Vloženo 4. Duben 2011 když se mi podaří dodělat octavku tak bych se stavil,ale 13hodina je celkem brzy,do 12hod jsem v zaměstnání,než dorazím domú... musím poobědvat, v 13hod??? to všichni plnite zažívací trakt tak časně, že stačíte včetně cesty dorazit??? To snad obědváte v 11hod??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 5. Duben 2011 Sdílet Vloženo 5. Duben 2011 ale na misto urcení pokazde trefis jeste me pozadalo par lidi jestly by jsme to nemohly dat na 13 hodin tak jestly vam to vyhovuje na 13 nebo 14 hodin??? Ja bych to tez vic uvital na 14hod. Je pravdou ze kdyz chteji nekteri doma jeste poobedvat, tak to nestihaji. Opravdu by museli jist uz v 11hod. No kdyz bude teplo, urcite se tam pokec protahne i prez hodku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 5. Duben 2011 Sdílet Vloženo 5. Duben 2011 presne stejnak nejezdime vzdycky na cas a urcite se to protahne pokud bude hezky do 14 hodin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Zajda Vloženo 6. Duben 2011 Sdílet Vloženo 6. Duben 2011 Zdenda bude asi pracovat, nechce ale asi bude muset, takže se ještě uvidí.... vidím to ale tak na 14,32% že dorazím.... nic moc co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirina5 Vloženo 8. Duben 2011 Sdílet Vloženo 8. Duben 2011 Asi se taky ukážu do počtu. Mám? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 8. Duben 2011 Sdílet Vloženo 8. Duben 2011 tak tady aktualni seznam: doufam ze prijedou i ti kteri nejsou napsani Bruno Luďan Krtek Mr.Zajda-14,32% Milan II Tazz7 Petr.G Pepohlud libor.kratas Bazy kovicek Sony Kolage Zdenek Saluckaf jirina5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mig25 Vloženo 8. Duben 2011 Sdílet Vloženo 8. Duben 2011 pracovní vytížení mi nedovolí se zůčastnit,ke všemu mi praskla maska,tak vá m popřeji ať vám vyjde vstříc počasí,tak snad příště Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.