Krtek6 Vloženo 9. Duben 2011 Sdílet Vloženo 9. Duben 2011 Tak snad někdo dojede....Pokud se přifaří aj Bruno - vem mi símtě tu navigaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 9. Duben 2011 Sdílet Vloženo 9. Duben 2011 Tak se omlouvam za mou neucast. Snazil jsem se , okolnosti mi to ale nedovolili. No a tak bych se rad koukl na foto a zatim zde nic nevidim. Tez by mne zajimalo zda dofrcel Milan II , nebo jen plane sliby ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 9. Duben 2011 Sdílet Vloženo 9. Duben 2011 já nefotil...musíš počkat na zbytek světa a Milan nedorazil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 9. Duben 2011 Sdílet Vloženo 9. Duben 2011 Někteří jen slibují... Asi byly u něj mokré cesty a tak nechtěl vytahovat auto z garáže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 9. Duben 2011 Sdílet Vloženo 9. Duben 2011 Tak tak nekteři slibily a nedofrčely alespon pokec super , fotečky dam za momentik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 9. Duben 2011 Sdílet Vloženo 9. Duben 2011 Prej momentik... To je jako já při práci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 9. Duben 2011 Sdílet Vloženo 9. Duben 2011 tak tady par fotecek a dneska i projizdka s O1 1.8 T 4x4 110kW+chip pekne mu piska turbičko zadny blow off ventil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 10. Duben 2011 Sdílet Vloženo 10. Duben 2011 Paradni auticka, Jen skoda ze dofrcelo tak malo lidi. Priste to snad bude v hojnejsim poctu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 10. Duben 2011 Sdílet Vloženo 10. Duben 2011 (editace) Paradni auticka, Jen skoda ze dofrcelo tak malo lidi. Priste to snad bude v hojnejsim poctu.... no jo ale to musis zdenku poradat ty ne ja a aspon Miša mohla přifrčet když jsi nemohl ty Editováno: 10. Duben 2011, autor: libor.kratas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 10. Duben 2011 Sdílet Vloženo 10. Duben 2011 No to prave nemohla, fabku jsem mel ja a Oktava byla v garazi. Tez mela navstevu a oktu zrovna rad nepujcuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirina5 Vloženo 10. Duben 2011 Sdílet Vloženo 10. Duben 2011 Hoooj! Včera bylo supeeeeer i když nás bylo jen pár. Malý záznameček z cesty domů... Vím vím, kvalita hrozná (mobilní) ale kucíí si alespoň můžou prohlédnout své zadky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 10. Duben 2011 Sdílet Vloženo 10. Duben 2011 Hoooj! Včera bylo supeeeeer i když nás bylo jen pár. Malý záznameček z cesty domů... Vím vím, kvalita hrozná (mobilní) ale kucíí si alespoň můžou prohlédnout své zadky. ooooo jirko tak to jsi nas zachytil skvele zadky kvalita super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke.Kraut Vloženo 10. Duben 2011 Sdílet Vloženo 10. Duben 2011 Heh to vypadá jako, že ti dva si dávají sprinta a Jirka za nima jen tak lehce vyklusává Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepohlud Vloženo 10. Duben 2011 Sdílet Vloženo 10. Duben 2011 To jen tady, jinak taky pěkně frčel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 10. Duben 2011 Sdílet Vloženo 10. Duben 2011 já nefotil...musíš počkat na zbytek světa a Milan nedorazil Právě jsem to psal na druhý fórum, že v tom větru nikam nepojedu. Byl jsem vyfoukaný až dost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 10. Duben 2011 Sdílet Vloženo 10. Duben 2011 Heh to vypadá jako, že ti dva si dávají sprinta a Jirka za nima jen tak lehce vyklusává no divim se ze jak to jirak rozjel ze se spolujezdci nebaly jirina: kde jsme byly ? s pani ridickou jsme jely ekonomicky spotřeba 4.8 :D:D: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirina5 Vloženo 10. Duben 2011 Sdílet Vloženo 10. Duben 2011 (editace) pepohlud: Já moc nefrčel, jen jsem se lehce držel za Vámi... Víš jak - s 83 letou babičkou vedle sebe a v kufru s dortem a pytlem brambor se moc tlačit nedá. A kde ty ses potom ztratil???? libor.kratas: Polk.... tak to já jel za 11 litrů... Editováno: 10. Duben 2011, autor: jirina5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 10. Duben 2011 Sdílet Vloženo 10. Duben 2011 pepohlud: Já moc nefrčel, jen jsem se lehce držel za Vámi... Víš jak - s 83 letou babičkou vedle sebe a v kufru s dortem a pytlem brambor se moc tlačit nedá. A kde ty ses potom ztratil???? libor.kratas: Polk.... tak to já jel za 11 litrů... slusny pri 11.litru to uz se blizis ke kamaradove O2 RS 2.0 TFSI 147kW ten ma dlouhodobou 14.litru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
=bre@dy= Vloženo 18. Duben 2011 Sdílet Vloženo 18. Duben 2011 Pánové , až bude další, tak bych se taky rád zúčastnil !!! Bohužel jsem tenhle propás, tuhle sekci jsem objevil pozdě... =bre@dy= Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 11. Červen 2011 Sdílet Vloženo 11. Červen 2011 děcka, už jsme se dlouho nesrazily to je nějaká chyba ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 11. Červen 2011 Sdílet Vloženo 11. Červen 2011 No... a můžem to spojit s Luďanovým půlmilionem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr. Zoidberg Vloženo 23. Červen 2011 Sdílet Vloženo 23. Červen 2011 Zdravím ,nahoďte nějaké datum srazu, taky bych něco podnikl :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 26. Červen 2011 Sdílet Vloženo 26. Červen 2011 jo hoďte něco.... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AMartyn Vloženo 9. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2011 Možná se přijedu kouknout také Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 9. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2011 ste nějak zaspali dobu...ted byl sraz v olomouci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.