Přejít na obsah

Zatékání do kufru OI


djvlada

Doporučené příspěvky

Nazdarek chlapi doufam ze mi poradite,kdyz prsi tak mam vodu v jedny casti auta uz nevim kde se tam bere je to vlevy zadni casti zavazadloveho kufru u zadniho svetla v tom vyklenku vede i tam nejaka hadice ale nevim na co je jesi mate nejake skusenosti nebo jak to zpravit budu rad za kazdou radu diky a sorry ze pisu bez diakritiky nebavime to

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No tak nějak jsme špekulovali s kolegou který tam má taky mokro, on stojí s autem v kopečku, když prší, všecna voda neodteče, a zůstává stát v tom ohybu (kde zadek přechazí do roviny) , no a pak to tam nějak prosákne pod gumou (těsněním 5. dveří)! Já už to měl taky jednou když byly přívaláky! Tak nevím jestli je to opravdu tak, jedině si vlezt při dešti do kufru a sledovat! ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem patral,zkousel jsem tesneni kolem 5dveri ,kolem lamp a nic. Nakonec jsem prisel na to ze mi do auta tece tema vzduchovima kapsama na boku. Normalne kdyz prsi tak jak stejka voda po kastli tak to tam zatika.(sekce jak sundat zadni naraznik) Je tam origo tesneni ale asi uz malo tesni a nebo to mel nekdo sundany a blbe to tam dal. Tak musim sundat naraznik vyndat ty pruduchy a dat nove tesneni a nebo silikon. Bohuzel zatim neni cas. :( Co se tyka zatekani kolem 5dveri tak tomu neverim ,leda ze by jsi mel auto po bouracce na zadek.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Zdravim vsetkych,

prosim o radu. uz na to nemam nervy niekadial mi zateka do kufra, akonahle viacej prsi tecie mi do kufra.Najskor som spozoroval pri hladaani miesta ze sa voda vali poza svetla.kupil som origos tesnenia a voda je stale.ale teraz pre zmenu tecie na pravej strane popod biely plast a steka to po plechu na koberec.

Tam kde su umiestnene panty dveri je take nieco ako molytan,to som tiez pretesnil karosarskym tmelom a voda ide stale.uz som z toho nestastny, neviete mi niekto poradit ak mate podobne skusenosti?

Diky za odpoved.

Jozef SR, Octavia 1.6 74kw, 1999, 212000km

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to jsme dva :) dnes u nás pršelo dva dny a dnes jsem otevřel kufr a plastová vana byla plná vody,mě teče někde za reprákem to stejká jakoby někde zezhora taky nevím odkud to může téct ale fakt dost vody těsnění vypadá OK jestli někde přes pant nebo anténu??Fakt nevím doufám že nám tady někdo poradí :palec2:

Editováno: , autor: olisoft
citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No tak koukám dnes takhle u nás dva dny prší juknu do kufru a tam vody jak hnoje plnej kufr:-)teče mě to taky na levé straně,stejká to někde zezhora a sjíždí to po plechu a za reprákem to poctivě teče rovnou do kufru.Nevíte někdo odkud to tam teče?Jestli od pantu kufr.víka??

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, dnes dělám pořádek v bočních kapsách v kufru mého kombíka a v levé jsem našel 1 cm ....no docela jsem čučel....dnes jsem umýval auto wapkou, tzn. že tam někudy načůralo....kde jsou tedy slabiny ???? a na co se zaměřit než si tam sednu a necham na auto kropit vodu ??? díkec moc... :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

a je to opravdu voda?? me se totiz v leve kapse zjevuje nejaka zahadna tekutina modrozelene barvy, je to takovy trochu hustsi... nikdo me nedokazal rict kde se to tam bere ale je toho jenom po malu ( spis takovy vlhko v tom spoji dole) tak to neresim

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

strby: v levý kapse je spojená hadička od zadního ostřikovače. zkus jestli ti to neteče tam.

fire: nedávali ti třeba senzory dozadu? když je tam dávali mně, nějak omylem to rozpojili a od ostřikovače tam pak bylo vody jak hrom. střikuje ti to vzadu?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no, já taky jednou našel tekutinu v levé kapse svého combi a po pátrání jsem přišel na to, že jsem měl rozpojenou hadičku od ostřikovače zadního okna..

mám ostřikovač v kloubu stěrače. a hadička je v tom místě rozpojitelná a spojená jen mezikusem.. takže když jsem ostřikoval zadní sklo tak to šlo do kufru..

jen postřeh třeba to není ono...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...