NNN Vloženo 16. Září 2009 Sdílet Vloženo 16. Září 2009 Už jsem to psal na jiném fóru, ale dám to pro diskuzi i sem:Malá úvaha. Co říkáte na to, že Škodovka vlastně představením Superba Combi došla po 20ti letech od doby "prvního krůčku" k moderním automobilům v podání Favorita na svůj možný vrchol? Modelově výš díky postavení značky Škoda již zcela určitě nepůjde, protože limuzínu konkurující třeba A8 pod značkou Škoda by si asi mnoho zájemců nekoupilo. Nyní vlastně na výšku půjde jen o jednu kategorii níž pod Fabii (Up!) a pak se bude věnovat jen rozšiřování portfolia do stran různými modely a deriváty které už ale zřejmě nikdy nebudou výš než představený SIIC. V každém případě je to za 20 let celkem pokrok ne? Před 20ti lety byl vrcholem Favorit 136LS kde k nadstandardní výbavě patřily mlhovky, otáčkoměr a světlo v kufru. Střešní okno a digitální hodiny byly jen za příplatek a dnes tu stojí pomalu 4-litrový šestiválcový kombík s pohonem všech kol, skleněnou střechou a tunou dalších vychytávek... myslím že je třeba zatleskat tomu, kam se za těch 20 let (a z toho 18 pod křídly koncernu) automobilka dostala a doporučuji se podívat, kam za tu dobu došly ostatní automobilky z východního bloku... Ale když máš Favorita, tak můžeš říkat, že máš v garáži Porsche, ikdyž to "nebude" úplně pravda ...Významnou spolupráci přinesla firma Porsche, se kterou Škoda podepsala smlouvu o odhlučnění a zavěšení motoru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 16. Září 2009 Sdílet Vloženo 16. Září 2009 Ode dneška jde objednávat u prodejců.Dnes jim naběhl do systému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miro84 Vloženo 16. Září 2009 Sdílet Vloženo 16. Září 2009 Nějakej katolog v PDF by nebyl ?? Škoda má na stránkách jen nějakou brožuru ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 16. Září 2009 Sdílet Vloženo 16. Září 2009 Jenom ta brožura,zatím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 17. Září 2009 Sdílet Vloženo 17. Září 2009 (editace) Tlačítko pod automatickým parkovacím asistentem je elektrické ovládání dveří kufru. Editováno: 17. Září 2009, autor: Dix1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNN Vloženo 17. Září 2009 Sdílet Vloženo 17. Září 2009 Ještě tak vědět, kde je automatický parkovací asistent Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 17. Září 2009 Sdílet Vloženo 17. Září 2009 Ten horní je zapínání a vypínání parkovacího asistentu a spodní je parkovací asistent. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 17. Září 2009 Sdílet Vloženo 17. Září 2009 tak to mám i já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 Neviete kedy sa májú objaviť ceny a ponúkané výbavy v SK? Už aj Rakušani máju a my v SK stále na konci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 Autoshow Praha: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.oct Vloženo 18. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 Ty chromové krytky ostřikovačů budou mít všechny superby nebo jen tento? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 18. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 Bude to mít jenom Superb II Combi,SII ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 18. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 Ale bude... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 18. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 (editace) Dá se říct od kdy? Protože spolu s těma bludičkomlhovkama další důvod, proč do toho nejít Editováno: 18. Říjen 2009, autor: bojler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 Tak dneska jsem ho viděl v provozu (Karlovarsko) na F značkách a bez maskování v modré Storm metalíze a na plecháčích. Názor na něj nemám, protože jsem ho zahlédl jen krátce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 bojler:od 40 týdne je má i SII... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 27. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Říjen 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 27. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2009 Dnes 2 SII Combi na D1 v Prostějově,jeli směrem na Olomouc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 27. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2009 Jo, už sem ho taky viděl, ale bylo šero. Su zvědavej na podrobnější seznámení. Ty zadní světla sou zajímavý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 27. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2009 Dnes som sa dozvedel od jedného dealera Škoda, že by sa do nových Sup Combi mali montovať sedadlá s ventiláciou. Keď som bol na premiere vo Franktfurte, boli tam už Sup combi s bezkľučovím štartom ( čo má prísť do predaja v polke roku 2010), ale o ventilovaných sedadlách nikde ani slovíčko. Ani v CZ a AT, kde už sú cenníky a možnosti doplnkocej výbavy na nete. Podľa mňa je to u škodovky úplný nezmysel, ale ak náhodou... A DSG + Diesel + 4x4 tak skoro nebude, ak vôbec (Túto správičku nemám od SK dealera Škoda ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.oct Vloženo 27. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2009 Moc pěkný ten ten Superb II Combi v té béžové + béžový interiér, hliník dekor + střecha, akorát pro mě jako "náctiletého" by to bylo až moc usedlé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 27. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2009 GC, Dix: nevíte od kdy má být v SII motor 2.0 TFSI?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 27. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2009 pentadius:Jsem dneska četl v Auto Tipu rozhovor s někým ze škodovky a tam bylo,že se s ním zatím nepočítá.Víc možná bude vědět GC,já mám jenom tohle info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 27. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Říjen 2009 ten motor BUDE!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom336 Vloženo 28. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2009 Dnes jsem viděl 3 kousky na F-kách naživo vypadá lépe než na fotkách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.