ben06 Vloženo 15. Duben 2013 Sdílet Vloženo 15. Duben 2013 (editace) někteří tady ti do toho motají havarijka, připojištění skel ap., Já jsem si obešel pojišťovny, ne jejich velké kanceláře ale malé zastoupení kde mi udělali nabídky, nakonec jsem zůstal u generali kde mám pojištění baráku, odpovědnost v práci a 4 ručení 2xauto, přívěs, moto. Madam v kanceláři mi započítala bonusy, propojištěnost, úsměvy a moje řeči, po přepočítání šli dolů od desítek až po stovky korun na vozidlo a to určitě nešla na jejich minimum, za ušetřené jsem připojistil na oktávce skla a ještě zbylo, havarijko mám jinde a tam slevili litr. Editováno: 15. Duben 2013, autor: ben06 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 15. Duben 2013 Sdílet Vloženo 15. Duben 2013 Takže jsme se bene06 vlastně nic nedozvěděli..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 15. Duben 2013 Sdílet Vloženo 15. Duben 2013 rada pro vitek1141 ke konkrétní výši pojistného je těžká, máš k tomu něco moudrého? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajerak Vloženo 15. Duben 2013 Sdílet Vloženo 15. Duben 2013 vitek1141 - nejlepší bude, když si obejdeš všechny pojišťovny a zjistíš si jejich ceny. Např. moje zák.pojištění na 2.0 TDI je 1500Kč !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 15. Duben 2013 Sdílet Vloženo 15. Duben 2013 Já mám 25let a pojistěno u ALLIANZ EXKLUZIV za 4018,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 15. Duben 2013 Sdílet Vloženo 15. Duben 2013 vitek1141 - nejlepší bude, když si obejdeš všechny pojišťovny a zjistíš si jejich ceny. Např. moje zák.pojištění na 2.0 TDI je 1500Kč !! Tak na takovou cenu jsem ještě nenarazil......u koho to máš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 15. Duben 2013 Sdílet Vloženo 15. Duben 2013 Pozor taky na limity plnění 35/35 mil. je myslím málo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 15. Duben 2013 Sdílet Vloženo 15. Duben 2013 Já myslím že to stačí. Samozřejmě čím víc tím líp, ale myslím že základ je ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajerak Vloženo 15. Duben 2013 Sdílet Vloženo 15. Duben 2013 Tak na takovou cenu jsem ještě nenarazil......u koho to máš? AXA, LIMIT PLNĚNÍ 70/70, udělané přes net. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 15. Duben 2013 Sdílet Vloženo 15. Duben 2013 Dík, dobrý tip. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitek1141 Vloženo 15. Duben 2013 Sdílet Vloženo 15. Duben 2013 Všem moc děkuji za odpovědi opravdu mě to pomohlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 15. Duben 2013 Sdílet Vloženo 15. Duben 2013 Povinny + havarijko (komplet) u CP cca. 10500,-, vek 28 let, cena vozu 200000,-, zadna pripojisteni. V rodine mame vic aut, kazdoroce sjednavam pro kazdy novy pres povinne-ruceni.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 16. Duben 2013 Sdílet Vloženo 16. Duben 2013 Osobně doporučuji porovnat nabídky vždy přes internet, protože docílíte fakt bezvadných cen. Já jsem si porovnal povinné ručení na povin.cz a havarijní pojištění na havarijko.com. Výsledkem je: Škoda Octavia 2 (faliceft) r.v. 2009 - 2.0TDi - věk 23 let - 300.000,- Kč Povinné ručení - AXA - 75/75 - 3.251,- Kč Havarijní pojištění - Servisní pojišťovna - 5.000,- Kč | 5% spoluúčast - 5.054,- Kč U Servisní pojišťovny mám osobní zkušenost s krádeží vozu po 2,5 měsících od koupi, takže fámy typu, jen počkej až se něco stane mám za sebou. S vyplacením i postupem jsem byl spokojen! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1968 Vloženo 23. Duben 2013 Sdílet Vloženo 23. Duben 2013 (editace) Já mám pojištěno u makléřské společnosti http://www.nemecpartners.cz/ a naprostá spokojenost. O nic se nemusím starat. Každý rok mi pošlou nějakou slevu. S tím fiatem jsem před 5ti začínal sám na pov.ručení u Alianzu na 8.600 Kč!!! Proto jsem přešel k té makléřce. Mám tam dvě auta a skůtra. Věk 44 let. Fiat stilo 1,9 JTD 2003 - pov. ručení - 2850 Kč 50/50 Oct II FL 1,9TDI 2009 - pov. ručení + full havarijko cena auta 250.000 Kč - 6.076 Kč 50/50 Skůtr čína 125ccm - 300 Kč Loni se mi pojistka na octu vyplatila. Po koupi jsem to po dvou měsících trochu odřel. Cena opravy 25.000 Kč . Zaplatil jsem akorát spoluúčast 5.000 a všechno proběhlo v pohodě bez jediného zádrhelu. Editováno: 23. Duben 2013, autor: 1968 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 23. Duben 2013 Sdílet Vloženo 23. Duben 2013 (editace) špatně jsem si to přečetl .) ceny jsou fajn Editováno: 23. Duben 2013, autor: Pawlisko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dyzoon Vloženo 26. Květen 2013 Sdílet Vloženo 26. Květen 2013 (editace) Ja mam Kooperativa 11400kc rocne povinne + havarijní kompletní +750kc sklo rocne. 2000kc mam nastavenou spoluúčast Editováno: 26. Květen 2013, autor: Dyzoon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kritek.speed Vloženo 1. Červen 2013 Sdílet Vloženo 1. Červen 2013 tet mam u Kooperativy za 4500kc na rok i havarkou plnou na 100tis pojistka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 7. Červen 2013 Sdílet Vloženo 7. Červen 2013 Svoji 1,8 TSI mám pojištěnou u ČP za 14 712,-Kč /rok s 5% spoluúčastí včetně havarijního poj. Povinné je na škodu do 100 mil. a havarijko je All risk s připojištěním čelního skla ,zvěře... Pojistná částka vozu je 480 tisíc.Pojistka sepisována na 1 a půl roku starý vůz a je to i s bonusy . (bez bonusů by stejné pojištění bylo za 24 158,- !!) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 15. Červen 2013 Sdílet Vloženo 15. Červen 2013 Já měl 3 roky pojistku u ČPP na 1.8T za 8 tis.... Před týdnem jsem se dokopal zajít na pojišťovnu a vyřídit slevu,nebo odstoupit atd... Tak jsem na paní vybalil,že na netu to stojí tolik a tolik a co udělat na zrušení pojistky. A najednou panečku mi udělala jinou smlouvu na 3300 Řidičák mám asi 3 roky,takže nevim kde ty bonusy atd nahrabala. Takže ono to jde,když se chce. ČPP ti propůjčí plný bonus,ale nesmíš nějakou dobu nic vykosit,jinak platíš všechno zpětně. Taky je fajn vědět,že minimální spoluúčast u ČPP při nehodě v zahraničí je 10000kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 15. Červen 2013 Sdílet Vloženo 15. Červen 2013 Nová Oktávka-Povinné i havarijní pojištění v plné palbě,bohužel první škodná událost-kuna mi vykousla a díru do tapecírunku na kapotě,který slouží na odhlučnění motoru. Chtěl jsem hradit z PR-jo,ne,jo ne,jo,ne-nakonec,volal pán z pojišťovny,že na to se to nevztahuje,že to je jen,když prokouše kabely nebo hadice a podobné bazmeky mající vliv na motor,že to můžu uplatnit z HP,kde je ovšem spoluúčast 1000 a ten tapec stojí prej kolem 700kč:-D Říkám-super-já tam dám příště kuně jídelníček,co může a co nemůže jíst! Doufám,že brzy začnu pomalu zjišťovat na co se moje super pojištění na všechno vlastně nevztahuje!Pojišťovna Allianz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 17. Červen 2013 Sdílet Vloženo 17. Červen 2013 přesně tak, přehlídka různě výhodných pojištění končí v okamžiku škodní události když má moloch platit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 17. Červen 2013 Sdílet Vloženo 17. Červen 2013 takže dneska jsem si byl ve Škodě pro nový tapec-cena 636kč,takže jsem to neřešil přes pojišťovnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joseamigo Vloženo 18. Červen 2013 Sdílet Vloženo 18. Červen 2013 Ať taková nebo maková pojišťovna, chce to hlavně starat se o tu pojistku. Kdo má líný nohy a hubu a neřekne si o lepší cenu, platí víc. Já jsem byl dobu v cizině a bylo mi jedno že jsem platil za povinný a havarijní v čechách asi 14litrů (začínal jsem s nulovým bonusem a fungl novým autem). Po návratu jse´m to začal dělat tak, že každej rok před koncem smlouvy si zajdu do pojišťovny a řeknu jim, že se mi nechce platit tak moc za teď už starý auto. Při první návštěvě jsem sjel z těch 14ti na 8.500 a za další rok už jsem platil jen 6500 a za měsíc, za dva se tam chystám znovu. Podotýkám, že pojištěný mám kdejaký pitomý riziko, limity tuším 70/70 a spoluúčast tuším 5000. Takže závěr je: na pojišťováka radši takhle: a nebýt línej si dojít každej rok na pobočku a uhádat si tam slevu. Jo a některý pojišťovny mají i takovou tu "další slevu" třeba 1000Kč když nebudete bourat. Pokud bouráte dáte jim 1000zpět a pak vás pojišťovna odškodní. Je to sice jakoby vyšší spoluúčast, ale dá se to používat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janota Vloženo 10. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2013 1.9 tdi, rok 2004, ridic 23 let, auto stoji na parkovisti venku, ma vinka na sklech, cebia kody na sklech, ambiente vybava s dodelavkama Vse u kooperativy, mam 150 m bonus (z doby, kdy to slo prevest z smlouvy rodinneho prislusnika, neboural jsem svou vinou za 4 roky vlastnictvi ruznych aut) povinne + lepsi asistence + zivel do 150 tis - 3200 havarijni pripojisteni k povinnemu - 0% spoluucast (resp vzdy 2000 kc) - 4400 vsechny skla (limit 10 tis) - 1500 kč Suma sumárum jsem kolem 9000 kč při roční platbě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanesek Vloženo 4. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2013 (editace) No a já mám problém . V 2011 jsem zrušil pojištění u České pojišťovny a přešel k ČSOB. Od ČP jsem dostal papír s bonusama 82 měsíců . Na základě toho jsem je uplatnil u ČSOB . Doteď bez problémů . V Pondělí jsem zašel do ČSOB , aby přepočítali havárko a slečna praví " no my už to nemůžeme zadávat ručně a podle České kanceláře pojistitelů máte bonusy jen 45 měsíců" . Tak valím do ČP a tam to začalo . Mám tam ještě pojištěnou motorku tak prý asi bonusy převedly na ni a na nic jinýho se to nevztahuje . Nemůžu prý využívat jeden bonus na 2 auta a motorku . Je to pravda ? Editováno: 4. Říjen 2013, autor: hanesek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.