OII Vloženo 3. Duben 2007 Sdílet Vloženo 3. Duben 2007 Dělal někdo, nebo ví jak na to, připojit zadní neoriginální parkovací senzory? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 Dělal někdo, nebo ví jak na to, připojit zadní neoriginální parkovací senzory? Jestli jsou to ty z příslušenství,tak u nich bude určitě návod, a jestli jsou jiné, tak to tam bude taky nějak popsané, co kam zapojit, ne.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OII Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 Neoriginální parkovací senzory se v "normálním" autě zapojují na žárovky couvacích světlometů. To ale v OII snad nejde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumla Vloženo 5. Duben 2007 Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 Tak parkovací senzory mám už namontovaný, dělali mi to dnes v DC Auto, je to originální Škodovácký příslušenství, cena se vším všudy 7 624 Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 5. Duben 2007 Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 Tak parkovací senzory mám už namontovaný, dělali mi to dnes v DC Auto, je to originální Škodovácký příslušenství, cena se vším všudy 7 624 Kč. Jsou to šikulové, to se ví Já tam byl na otočku před čtvrtou, to jsme se určitě minuli.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumla Vloženo 5. Duben 2007 Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 Tak parkovací senzory mám už namontovaný, dělali mi to dnes v DC Auto, je to originální Škodovácký příslušenství, cena se vším všudy 7 624 Kč. Jsou to šikulové, to se ví Já tam byl na otočku před čtvrtou, to jsme se určitě minuli.. Škoda, mohli jsme dát řeč. Já odjížděl kolem 14:30, ukaždý zdi a zábradlí jsem zkoušl couvat jak to funguje .... a vono to funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sathack Vloženo 5. Duben 2007 Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 Neoriginální parkovací senzory se v "normálním" autě zapojují na žárovky couvacích světlometů. To ale v OII snad nejde? na couvaci svetla v O2 neoriginal park. system lze pripojit ale jen pres rele, naprimo to nelze, ja mam osobne asistenta z O1 a maka perfektne , no za 1600 Kc nekup to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Duben 2007 Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 za koli by se daly dodelat pouze predni a co by k tomu bylo potreba? v pripade ze zadni mam origo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 5. Duben 2007 Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 Tak parkovací senzory mám už namontovaný, dělali mi to dnes v DC Auto, je to originální Škodovácký příslušenství, cena se vším všudy 7 624 Kč. jestli to jsou ty, co ukazujou na radiu, tak klobou dolu, supr cena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 5. Duben 2007 Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 za koli by se daly dodelat pouze predni a co by k tomu bylo potreba? v pripade ze zadni mam origo Zkus napsat Harleyovi1006, ten je dodělával.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OII Vloženo 6. Duben 2007 Sdílet Vloženo 6. Duben 2007 Neoriginální parkovací senzory se v "normálním" autě zapojují na žárovky couvacích světlometů. To ale v OII snad nejde? na couvaci svetla v O2 neoriginal park. system lze pripojit ale jen pres rele, naprimo to nelze, ja mam osobne asistenta z O1 a maka perfektne , no za 1600 Kc nekup to. Relé jde připojit k couvacím světlům? Nezatíží to obvod světel? Nebude systém hlásit poruchu světel? Odkud se vezme napájení čidel? Dík za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harley1006 Vloženo 6. Duben 2007 Sdílet Vloženo 6. Duben 2007 (editace) za koli by se daly dodelat pouze predni a co by k tomu bylo potreba? v pripade ze zadni mam origo Tak pokud mas zadni tak uz ti stacisehnat pouze predni senzory,novou ridici jednotku co podporuje i predni i zadni senzory,tlacitko na spousteni prednich,svorkovnice a kabel 6ti zilovy a 2 zilovy,krom tech kabelu a te svorkovnice co se pripojuje na konektor od tech predku jsem vse koupil u Alesia ,cenu uz nevim mel jsem toho vic a ostatni primo ve skode.Tam jsem si to nechal i dodelat (cena kolem 4000,- prace i material od nich,nepocitam co jsem jim dodal ja a bylo v tom rovnou i zapojeni snimace hladiny kapaliny v nadobce pro ostrikovace ),ale podruhe bych jim to asi nedal.Byli z toho trochu vedle ,ani si s tim nevedeli rady tak jsme to tam 2 dny nejak pachali.Nekolik telefonatu Alesovi do Prahy a tak.Asi bych se s celou zalezitosti objednal u Alese Prazaka.Tam buder jistota.Delaji to casto. Editováno: 6. Duben 2007, autor: Harley1006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 7. Duben 2007 Sdílet Vloženo 7. Duben 2007 tak to bych se radši na celý couvací senzory vysr.l . Že jsou k ničemu sice už netvrdím od doby, kdy jsem s funglovým RS nárazníkem napral vzadu nějakej sloupek, ale jinak bez nich žiju celkem dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 7. Duben 2007 Sdílet Vloženo 7. Duben 2007 tak to bych se radši na celý couvací senzory vysr.l . Že jsou k ničemu sice už netvrdím od doby, kdy jsem s funglovým RS nárazníkem napral vzadu nějakej sloupek, ale jinak bez nich žiju celkem dobře. Taky žiju dobře..ale zas pro změnu s nima Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 8. Duben 2007 Sdílet Vloženo 8. Duben 2007 za koli by se daly dodelat pouze predni a co by k tomu bylo potreba? v pripade ze zadni mam origo Tak pokud mas zadni tak uz ti stacisehnat pouze predni senzory,novou ridici jednotku co podporuje i predni i zadni senzory,tlacitko na spousteni prednich,svorkovnice a kabel 6ti zilovy a 2 zilovy,krom tech kabelu a te svorkovnice co se pripojuje na konektor od tech predku jsem vse koupil u Alesia ,cenu uz nevim mel jsem toho vic a ostatni primo ve skode.Tam jsem si to nechal i dodelat (cena kolem 4000,- prace i material od nich,nepocitam co jsem jim dodal ja a bylo v tom rovnou i zapojeni snimace hladiny kapaliny v nadobce pro ostrikovace ),ale podruhe bych jim to asi nedal.Byli z toho trochu vedle ,ani si s tim nevedeli rady tak jsme to tam 2 dny nejak pachali.Nekolik telefonatu Alesovi do Prahy a tak.Asi bych se s celou zalezitosti objednal u Alese Prazaka.Tam buder jistota.Delaji to casto. diky za info - asi to taky vyresim pres Alese Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 13. Duben 2007 Sdílet Vloženo 13. Duben 2007 Tak parkovací senzory mám už namontovaný, dělali mi to dnes v DC Auto, je to originální Škodovácký příslušenství, cena se vším všudy 7 624 Kč. Píšeš,že je to originální škodovácký příslušenství..Je to tedy to z webu, číslo BEA609001 za 5100,- ? Pak to něumí CAN a nemělo by to fungovat s displayem rádia.. Jak to tedy je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 13. Duben 2007 Sdílet Vloženo 13. Duben 2007 Tak parkovací senzory mám už namontovaný, dělali mi to dnes v DC Auto, je to originální Škodovácký příslušenství, cena se vším všudy 7 624 Kč. Píšeš,že je to originální škodovácký příslušenství..Je to tedy to z webu, číslo BEA609001 za 5100,- ? Pak to něumí CAN a nemělo by to fungovat s displayem rádia.. Jak to tedy je? já mám parkáče na zadku od Alesia za 6 500,- nebo tak nějak.. jsem rád, že jsem minimálně litránek ušetřil.. no neušetřil ale mám za to koženou řadičku Btw jsem nevěděl, že je Brumla děčínskej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 13. Duben 2007 Sdílet Vloženo 13. Duben 2007 (editace) já mám parkáče na zadku od Alesia za 6 500,- nebo tak nějak.. jsem rád, že jsem minimálně litránek ušetřil.. no neušetřil ale mám za to koženou řadičku Btw jsem nevěděl, že je Brumla děčínskej... je to českolipák, ale jezdí do DéCéčka.. Včera jsme o těch parkáčích mluvili s Alešem a právě jsme se divili nad tou cenou v servisu.. Proto se ptám Brumly,jaké mu tedy dělali parkáče..jestli ty co jdou z výroby nebo ty z příslušenství.. Editováno: 13. Duben 2007, autor: Jirik.DC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 13. Duben 2007 Sdílet Vloženo 13. Duben 2007 (editace) já mám parkáče na zadku od Alesia za 6 500,- nebo tak nějak.. jsem rád, že jsem minimálně litránek ušetřil.. no neušetřil ale mám za to koženou řadičku Btw jsem nevěděl, že je Brumla děčínskej... je to českolipák, ale jezdí do DéCéčka.. Včera jsme o těch parkáčích mluvili s Alešem a právě jsme se divili nad tou cenou v servisu.. Proto se ptám Brumly,jaké mu tedy dělali parkáče..jestli ty co jdou z výroby nebo ty z příslušenství.. Aha, to jsou věci.. to má celkem z ruky bych řekl. Copak Horejsek v Cl dělá blbě? Nebo v Boru je taky Škodovka.. no asi má dobrou zkušenost s Dc.. mimochodem dneska jsem viděl OII combi v červený Flamenco a moooc pěkný :-) Editováno: 13. Duben 2007, autor: superfatty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 13. Duben 2007 Sdílet Vloženo 13. Duben 2007 [Aha, to jsou věci.. to má celkem z ruky bych řekl. Copak Horejsek v Cl dělá blbě? Nebo v Boru je taky Škodovka.. no asi má dobrou zkušenost s Dc.. mimochodem dneska jsem viděl OII combi v červený Flamenco a moooc pěkný :-) Taky mně to překvapilo,že jezdí sem Jo, ta barva je hodně good. jinak se k něčemu přiznám,než jsem se zamiloval do Flamenca,tak jsem koukal na Island zelenou Jenže za úplně nový autí to byl ranec a do toho se objevil oskar..no a tak jsem ho koupil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 13. Duben 2007 Sdílet Vloženo 13. Duben 2007 [Aha, to jsou věci.. to má celkem z ruky bych řekl. Copak Horejsek v Cl dělá blbě? Nebo v Boru je taky Škodovka.. no asi má dobrou zkušenost s Dc.. mimochodem dneska jsem viděl OII combi v červený Flamenco a moooc pěkný :-) Taky mně to překvapilo,že jezdí sem Jo, ta barva je hodně good. jinak se k něčemu přiznám,než jsem se zamiloval do Flamenca,tak jsem koukal na Island zelenou Jenže za úplně nový autí to byl ranec a do toho se objevil oskar..no a tak jsem ho koupil já si taky nemohl vybírat a pak naživo jsem se do barvy zamiloval.. prostě máme ty barvy pěkný.. žádná vyblitá stříbrná atd.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumla Vloženo 17. Duben 2007 Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 Ahoj, jak psal Jiřík, jsem z CL, máme tu Horejska atd.... (myslím slušný firmy, nic proti nim), ale občas mám cestu pracovně do DC a první moje návštěva byla v DC auto kvůli kódování autorádia po výměně přístrojů RS s Maxidotem u Alessia. Byl jsem velice spokojenej s přístupem těch chlapů v místním servisu, takže jsem si s nima vyjednal i tu montáž senzorů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 17. Duben 2007 Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 (editace) Ahoja, mno a je to škoda, páč Aleš by Ti to udělal ještě o litr levněji.. Já jsem slýchával na Dcčko jen samé pomluvy a proto jsem jezdil do OKIMu v UL.. a i proto, že tam mám "protekci".. ale minulý týden mi jmenovec pan Žáček zadarmo poladil servisní intervaly a tak přemýšlím, že tam začnu jezdit také.. Ty Brumlo od koho máš těch 110kW? Editováno: 17. Duben 2007, autor: superfatty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumla Vloženo 17. Duben 2007 Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 Tak parkovací senzory mám už namontovaný, dělali mi to dnes v DC Auto, je to originální Škodovácký příslušenství, cena se vším všudy 7 624 Kč. Píšeš,že je to originální škodovácký příslušenství..Je to tedy to z webu, číslo BEA609001 za 5100,- ? Pak to něumí CAN a nemělo by to fungovat s displayem rádia.. Jak to tedy je? S displayem autorádia to fakt nekomunikuje už jsem si zvyknul že to jen pípá a je to rozhodně lepší než bez nich!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumla Vloženo 17. Duben 2007 Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 Ahoja, mno a je to škoda, páč Aleš by Ti to udělal ještě o litr levněji.. Já jsem slýchával na Dcčko jen samé pomluvy a proto jsem jezdil do OKIMu v UL.. a i proto, že tam mám "protekci".. ale minulý týden mi jmenovec pan Žáček zadarmo poladil servisní intervaly a tak přemýšlím, že tam začnu jezdit také.. Jo jo Aleš mi k plný spokojenosti namontoval jinou "přístrojovku" , nenapadlo mě mrknout se jestli dělá i ty senzory, musím zase navštívit jeho web Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.