Přejít na obsah

Dodelani ESP na 4x4


RaKa

Doporučené příspěvky

Tak do tohohle fora sem samo koukal, ale cena tam neni je tam nekde 9 tisic s tvym vyjadrenim, ze jeste presne nevis ;) Takze kolik teda? :) Potom co mi to ve sluzebnim aute naposledy zachranilo auto a asi i zivot uz to proste musim mit....schvalne jsem uvedl snad vsechny dulezite veci abys to mohl nacenit. Vybava Ambiente.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ten problém už řeším .Cosby mně sehnal kompletní ESP ale já mám předokolku. Jen co se zlepší počasí tak abych vydržel dopoledne venku tak na to vletím . Na mém autě je problém v tom že já musím překopat i řídící jednotku ABS mám totiž Mark 20 ale budu dávat Mark 60 a to samozřejmně i s posilovačem. Je otázkou zda budu moci použít původní brzdové trubky doufám že ano ,ale jeden nikdy neví co se ukáže.Vedení k čidlům ABS použiji původní jen to musím přepinovat ve svorkovnici na jednotce.Potom jen namontovat snimače podelného a příčného zrychlení kroužek pod volant a vypinač ESP a je snad hotovo. :palec2: Kurnik na tom počitači to ale jde pěkně rychle za 5 minut je hotovo už to jen projet a vyskoušet jak to fachčí.Je to pohoda kol11 tak nevím na co vlastně čekám. ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...
  • o 3 měsíce později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...