Jen Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Myslite ze ta karticka s homologaci je neco vic nez jen atest na okne?Ja tam mam i schvaleni od ministerstva dopravy, ale myslim ze je to uplne stejne.Na STK na to kaslou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
combi66 Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 ja ani tam nejezdim,lepim doma v garazi I tak se dá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 já teda nevim s těma policajtama v zahraničí a fóliema. já (mám propustnost v předu 50%) i kamoš (ten to má neprůhledný) sme byli loni v HR a vůbec nic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Jen: to jsem si právě myslel taky ale omyl! Na STK chtěji kartičku protože ty atesty ti nalepí kdokoliv když na té kartičce je razítko a podpis což je větší problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David C3 Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 pokud to není total černé myslím že problém nebude nikde v evropě. aspon ja nikdy neměl ale podle mě když narazíš na někoho kdo tě bude chtít vydusit tak asi smůla. Světlejší folie být ve předu můžou. Info z stk. a prošel sem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Mám v plánu si dát fólie na okna. Kamarád má na VW Bora folie ve předu světlé a vzadu tmavší, má na sklech nalepenou hologaci a dostal k tomu i kartičku, kde je napsáno, co tam má za fólie a kdo mu to dělal. Já bych to měl taky tak, měl bych i tak problémy na STK? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 To je těžky...já bych být Tebou tak bych zašel na STK a informativně se na to zeptal.Vždyt za to nic nedáš,ne? Aspon budeš vědět na čem jseš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Ja mám v předu 70% a v zadu 20% propustnost. Jak mi to montovali, říkal jsem, že to chci maximalně co to jde a abych neměl problém na STK. Tak mi to udělal takhle. Takže až pujdu za dva roky na technickou a neprojde, pujdu to reklamovat, mam atest + kartičku, asi tak, no. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 tak podle zákona můžeš mít na předku 70% propustnost a na zadku to není nijak daný, takže bych se STK nebál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 To je těžky...já bych být Tebou tak bych zašel na STK a informativně se na to zeptal.Vždyt za to nic nedáš,ne? Aspon budeš vědět na čem jseš To máš pravdu, až bude čas a chuť tak se tam zajdu zeptat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Přesně tak.Hlavně sem pak dej info.Ju? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Neboj, dám vědět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 tak podle zákona můžeš mít na předku 70% propustnost a na zadku to není nijak daný, takže bych se STK nebál jj panove, ale je tu jedno velke ALE!! Muzes mit na predku propustnost 70%, tzn 30% zatmaveni, ale pokud nemas okna tonovana z vyroby, coz Octa jak jsem psal, nejen Octa, ale vw group MA! Takze tam folie nema co delat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 No ne všechny vozy VW group to tak mají. Hlavní vyjímka je Fabia Junior. Takže kdo ji má, tak hurá do fólií. A nebo koupit okna z ní a na ně fólie do tmava, ne do zelena, jako je od výroby. Tónovaná od VW se poznají podle trojúhelníčků a nápisu TINTED. Taky jsem je takhle měl na minulé Fabii, chtěl jsem dát fólie, tak jsem v servisu, kde to dělali řekl, že to chci tak, aby to prošlo STK. Měl jsem tedy na celém autě nejmenší zatmavení (asi 20%), atesty, kartičky, prostě vše. Pak jsem je do Chorvatska (proto jsem je instaloval) a v pohodě. To byly ještě i hranice. Po Chorvatsku do servisu na STK a konec. Neprošlo. Teda nakonec prošlo, ale nemuselo by. Technickou ale dělal můj servis, tak prošlo díky tomu, žádné úplatky... Už je raději nemám a vše je ok. Až na ten vzhled, samozřejmě. Ale za potíže mi to nestojí a dávat jen na zadek nechci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 jj panove, ale je tu jedno velke ALE!!Muzes mit na predku propustnost 70%, tzn 30% zatmaveni, ale pokud nemas okna tonovana z vyroby, coz Octa jak jsem psal, nejen Octa, ale vw group MA! Takze tam folie nema co delat myslím že ten kto má classic octaviu II nemá žiadne tonovanie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 To s tím sklem s juniora není špatnej nápad... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jen Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Tak jsem se ptal na technicke a : Zatim skoro na zadne technicke (snad krome prahy) nemaji meraky na propustnost svetla, takze pokud to je s atestem a kartickou, nemuzou vas vyhodit, to same plati i pro policii, pokud daji pokutu, tak se radeji odvolat - oni totiz nemaji jak dokazat co to je za folie.Povolena propustnost ve predu je myslim 70, nebo 75% ? uz nevim...a na zadku si dejte treba plech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 No jo, ale já jdu např. na STK až v roce 2010 a to už asi ty měřáky budou mít... Musím tam taky zajít a zjistit co a jak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 no ja půjdu na technickou taky až 2010 a pokud budou moc prudit a nepůjdou podmáznout tak fólie dolů a po technický z5... bude to pakárna, ale nemám klimu a bez těch fólií bych v autě asi pošel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 ...IMHO lepší přehodit okýnka, jednou za ty dva roky je to práce na pár minut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 a kolik tak cca za okna na vraku můžou chtít? A navic zase pokaždý znova tlumit dveře... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 No jestli máš nějak spešl tlumený dveře, tak by to asi komplikovalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jen Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Jn prave ze to tlumeni je problem, samotne okna jsou za hodku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Kubiik: já bych se zatím toho tak moc nebál. Nebo si kup rovnou clasiky a na ty si nech udělat folie a tyhle prodej a nemusíš nic přehazovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 To je taky řešení, koupit obyč. skla a ně dát ty folie. Kolik asi ty přední skla stojí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.