Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj,

mam dotaz na zjistenou vuli v tlumici. Zacala mi bouchat predni naprava, a tak jsem vymenil postupne gumy v ramenech, kulak i gumy ve stabilizatoru i s kostma. Bouchani prestalo, ale kdyz jsem mel pravou stranu zvedlou na heveru, vzal jsem za kolo a zjistil, ze ma vuli (cca asi 2cm) smerem nahoru. Nevim jestli je to nekde nahore v ulozeni tlumice. Ze by lozisko? Ma nekdo zkusenost s timto problemem. Na leve strane je to v poradku. Jinak najeto asi 115 tis. OCTAVIA kombi 1.8 20V. Tlumice puvodni a jinak se zdaji OK, ale na testu jsem nebyl. Diky

Vloženo

Neviem ci je ta vôla problem, ale tlmice po 112tis.by asi mali zaujimavi graf priebehu cinnosti z test.stolice.(foter ma golf 2 a tam su tlmice po zdvihnuti auta v hornom ulozeni uplne volne-mam pocit ,ze je to uz konstrukcne dane.Vôla horn.ulozenia sa automaticky vymedzuje vlastnou vahou vozidla.)

Vloženo

Takze jsem byl na testu tlumicu. Tlumice jsou po 115. tisicich (dle tachometru, dovoz z D) v poradku, viz. obrazek. Kdyz jsem se ptal servisaka, co mi delal ten test, tak pry je v pytli horni ulozeni. Tudiz na to mrknu a uvidim. Jinak diky.

post-2286-1231852179_thumb.jpg

Vloženo

mám takýto istý problém a tlmiče mám cca 2 mesiace a na obidvoch stranách počas jazdy počuť búchanie a tiež pri státi ke´d trochu potlačím predok smerom dolu . Vôľa je na obidvoch stranách a tiež ju cítiť ke´d chytím hornú časť tlmiča. nevie niekto poradiť kde je príčina? Tlmiče sú olejové. Dík

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...