Přejít na obsah

umístění SPZtky


Doporučené příspěvky

pokud chceš mít SPZ ( RZ ) podle zákona, musí být na vozidle umístěna v místě určené výrobcem. pokud chceš i tak jinak, musí být umístěná uprostřed, vpředu min. 20 cm na vozovkou, vzadu 25 cm nad vozokou. Alfy mají změnu umístění RZ uvedenu v TP

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 měsíce později...

Tak aby v tom bylo jasno. Spz na Octě musí být tam, kde to určuje výrobce (tedy uprostřed nárazníku) a nikde jinde. Pokuď jí dáte jinam, tak to bude jak pěst na oko a první policejní hlídka Vás zastaví a dostanete pokutu (až do 2 000,-Kč na místě). Co se týká umístění spz na jiných vozech, tak např. Alfa má na toto vyjímku už z výroby. Na Octu tuhle vyjímku těžko dostanete, ale říká se, že nic není nemožné ;)

A k nalepovacím SPZkám asi tolik, že neodpovídají typově schválenému provedení SPZ. Sice se to někomu může líbit nebo si řeknete, že to plní účel, ale i tak je situace při silniční kontrole podobná jako při špatném umístění SPZ- pokuta na místě.

A ještě malá rada k placení pokut při silniční kontrole. Chovejte se slušně a nehádejte se o výši pokuty. Ušetříte si tím nervy a hlavně peníze a čas :palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To mi pripomina jeden "auto gang tuningkářů" co jsme jeste nedavno meli ve meste. Vsichni meli znacku na strane a rikali si originalne Znackonastranovci, myslim ze maj zalozenou i svoji stranku, kde planovali, jakou trasu o vikendu pojedou, jesi to vezmou pres obchvat nebo mestem a na jaky pumpe skocej na kafe... no prdel no :-) :-) :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...