Září 18, 201311 r Já to nakonec řešil převodovkou z 1,2 47KW 6V ( GSB), kterou jsem koupil za 2500,- Kč, v dobrým stavu a prdnul jsem ji na svou 1,4 16V 55KW, převodovku jsem sundaval podruhé a trvalo mi to 10 hod. i s kompletací, měl jsem auto pouze na kozách. Najezdil jsem s hučícím ložiskom 25 tis. a už to bylo nesnesitelný. Zato teď je to znovu požitek z jízdy.
Září 18, 201311 r Kvakin: na 99% to je ložisko hriadeľa prevodovky ja som platil za opravu 100€ + nahradný diel + olej (dal som original), ale automechanik mi povedal že ďalšou opravovou bude už výmena prevodovky lebo ten hriadeľ kde bolo to vybyté ložisko tak že už má vôlu a že už ďalšia výmena toho ložiska by bola možná ale moc by to nepomohlo, takže som sa ho hneď spýtal čo keby zoženiem prevodovku čo sa dáva k motoru 1,2Tsi a povedal že neni problém len sa musí potom pravdepodobne nastaviť správne hodnoty v RJ.
Květen 2, 201411 r Zdravím všechny, mám tento dotaz. Před pár dny jsem koupil Roomstera 1,9 TDI 77 kW - najeto dle tachometru, servisky 60000 km. Po zahřátí a ujetí více km se ozývá hučení někde od převodovky. Po sešlápnutí spojky je ticho. Opravdu čím delší cesta a více zahřátý motor, tím více hučí. Můžete prosím poradit. Zdá se mi že v tolika km je dost brzo na nějaký velký problém.
Květen 2, 201411 r No super. Teď otázka. Co s tím? Nechat být nebo co dál. Názoru jsem si přečetl dost.Ale jak se rozhodnout správně?
Květen 2, 201411 r Ja by som odporučil nechať tak a ked to bude stale horšie tak kupiť druhu prevodovku a nahodiť. Tie TDI prevodovky moc neodchadzaju tak nebude problem zohnať za dobru cenu. (ma skutočne iba 60tis???
Červen 16, 201411 r A určite ti hučí ložisko spojky ?? Tj. keď zatlačíš pedal spojky prestane alebo hučí rovnako ? Ak stíchne tak je to ložisko prevodovky (bežná vec).
Červenec 16, 201411 r Něco podobného jsem řešil a vyřešil - kuk sem: http://forum.skodahome.cz/topic/129075-hluk-z-p%C5%99evodovky/
Srpen 4, 201411 r Ahoj lidi rád bych se informoval jestli mám řešit svůj problém s autem. Je to Fabie II 1.6 16V TDI a problém je, že když jedu a zařadím rychlost z 1. stupně na 2. tak něco sem tam lupne. Někdy jo, někdy ne. A to samé to dělá když pouštím spojku. Musím jí pouštět opravdu pomalu aby to neluplo. Znepokojuje mě to. Mám najeto 91000 poctivých km žádné stočené.
Srpen 4, 201411 r Nechaj to tak. mne to už robi dva roky a nič sa nedeje. Citim to aj na pedalu take male lupnutie.
Srpen 4, 201411 r Ty máš taky stejnou motorizaci? Dám na tebe tedy.. Zatím jsem ujel asi 1000 km a žádný problém.. jen je to nepříjemné jak to slyším Auto za 200 litříku a něco tam lupe :/ ikdyž na druhou stranu je jako nové.. Upraveno Srpen 4, 201411 r od Petrkiller
Srpen 4, 201411 r doma máme 1,4 16V a tiež klepnutie ....neriešim,i keď si zvyknúť na to stále neviem
Srpen 4, 201411 r No hold si na to musím asi zvyknout jak to pojede jak má a bez problému i po městě a doveze mě to do práce každý den 5km a pak bude vozit trasy do 20km a dvakrát do měsíce těch 100-200km tak budu nad míru spokojenej a cvakání přežiju.. jinak je to drak.. jede jako o život jednou se mě povedlo zvednout přední kola téměř do vzduchu na 2. stupeň jak jsem zkoušel co to dokáže
Srpen 4, 201411 r jednou se mě povedlo zvednout přední kola téměř do vzduchu na 2. stupeň jak jsem zkoušel co to dokáže
Srpen 4, 201411 r Nevěř mě to ale jsou tam jen 195/55 R15 a tak to není nějaký nápor na motor a když jsem začal kroutit volantem šel úplně lehko jako by na prázdno a za 3 vteřiny jak si předek sedl tak už zase ztuhl
Březen 21, 201510 r Zdravím, mám FII Htp a problém. Při volnoběhu a sešlápnuté spojce je všechno v pořádku, ale když ji pustím tak se mi začne ozývat takový rachtavý zvuk . Sešlápnu - přestane. Pustím - začne. Je dobře slyšet když se sehnu k levému kolu u řidiče. Najeto 5000 km. Nemá někdo tip co by to mohlo být ? Zdravím ten rachot co slyšíte tak je ložisko na spojce kdyz je spojka uplne na podlaze tak to přestane kdyz ju poušti te tak to taky slyšíte a kdyz pustíte uplne tak to zas rachoti
Říjen 12, 20159 r Mne to tiež rachotí pri pustenej spojke,pri zatlačení na podlahu to prestane a ke´d na voľnobeh pridám na neutrál tak je počuť ako písal skorej "karcent" zvuk ako zotrvačník,natočil som ten zvuk na mobil a neviem ho tu dať,ako na to,skúsil som plný editor,vybral zvukový súbor no nenahralo to. Upraveno Říjen 12, 20159 r od kimmi
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.