mpavlik Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 Chci koupit vyhrejvany trysky. Nebudes chtit moje puvodni? 50kc/ks Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpeedyTuning Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 potrebuju kus jen jeden....takze jestli mam dat stovku za novej. nebo stovku za dva pouzite.... je mi jasne co chce clovek vymejslet kdyz je to skoro zadarmo... kazdopadne jestli mi chces hodit jen ten jeden tak neni problem a ja ti to poslu treba prevodem na ucet, (pokud jsou teda normalne funkcni) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik64 Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 ehm kolik vás bude stát poštovný na takovouhle kravinu jako je ostřikovač?? Možná bych taky někde v koši v garáži vylovil ty svoje původní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 Na kolik vycházejí ty vyhřívané? Mě se zdá, že už mi to po těch 5ti letech taky nestříká jak má.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpeedyTuning Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 pokud se nekomu vali doma nebo bude davat ty vyhrivane, urcite bych se nejak odvdecil. Speedy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bekula Vloženo 4. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2010 (editace) Zdravím. Mám takový problém. Mám fabii 1.4 16V a najednou mi přestali fungovat přední stěrače a ostřikovače. Bylo to spálenou pojistkou, kterou sem vyměnil. Nyní mi fungují stěrače, ale ostřikovače stále nejdou přitom tam mám směs na -40 a 2 měsíce nové čerpadlo originální. Nevíte čím by to mohlo být proč nefungují ostřikovače? Navíc auto mám v garáži. Děkuji za každou vaši radu. Tomáš Editováno: 4. Prosinec 2010, autor: Luďa Stěrače a ostřikovače sou asi zvenku, tak přesouvám z interiéru do exteriéru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 4. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2010 a aspon bzucia? ci ani netuknu? ak bzucia, hladaj ci nemas louzicku pod autom... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bekula Vloženo 5. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2010 Bzučí a pod autem žádná loužička není. a aspon bzucia? ci ani netuknu? ak bzucia, hladaj ci nemas louzicku pod autom... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 5. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2010 zkus špendlíkem opatrně pročistit dirky v odstřikovačích - pokud nic, tak jdi po hadičce...buď je ucpaná, nebo přerušená Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 5. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2010 To mi přestal bzučet uplně přitom jsem tam nalil sheron do -20stupňů a stejně mi zmrzlo a motorkek je asi K.O protože sem mel auto ve vyhřáté garáží takže to hezky rozmrzlo a motorek stejně nezabzučí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 9. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2010 (editace) Ja mam taky podobny problem. Zamrzla mi voda a pojistka se spalila tak jsem ji vymenil a jak to rozmrzlo jde predni ostrikovac ale zadni nejde ikdyz motorek bzuci. Mohl by nekdo poradit? Jo jinak tece to pod podlahou ridice zvenci je tam nejaky kryt a pres ten tece voda proudem.. Editováno: 9. Prosinec 2010, autor: Petrkiller Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 9. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2010 (editace) Tak co ti není jasné? Rozpojila se ti hadička k zadnímu ostřikovači, najít místo (přibližně už to máš, jak píšeš) a zase spojit. Navíc už je tady k tomu téma Editováno: 9. Prosinec 2010, autor: Lancelot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bekula Vloženo 11. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2010 Přední ostřikovače už jdou, ale zadní ani náhodou, přitom pod autem nikde nic neteče a v kufru taky nic není vidět tak už nevím, kde by mohl být problém. Tak co ti není jasné? Rozpojila se ti hadička k zadnímu ostřikovači, najít místo (přibližně už to máš, jak píšeš) a zase spojit. Navíc už je tady k tomu téma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 12. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2010 Přední ostřikovače jsou nezávislé na zadním. Když ti vypadne hadička nepoteče nic z auta ven, teda pokud nevypadne hned u nádržky, ale poteče ti to do interiéru, neb hadička k zadnímu ostřikovači vede levým prahem. Takže zjistit, jestli bzučí motorek zadního ostřikovače, pokud ano a ostřikovač přesto nefunguje, je vypadlá hadička. A necituj předchozí příspěvky, porušuješ pravidla! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bekula Vloženo 12. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2010 Díky za radu. Kudy se pod ten práh dostanu někde ze spoda nebo z interieru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolfik Vloženo 30. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2010 Nechci zakládat nové téma, tak se zeptám tady. Ostřikovače mi stříkají jen tak do půlky předního skla a tak by mě zajímalo jestli se dají seřídit nebo by to mohlo být jen tím že jsou ucpany? V dílenské příručce o údržbě jsem se dočetl, že seřídit nejdou. Je to opravdu tak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 30. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2010 přední jsem neseřizoval, ale zadní jsem seříidil tak, že jsem do dirky ostřikovače strčil tenký špendlík a nasměroval dirku tam kam jsem potřeboval (je tam taková kovová kulička, ve které je ta dirka)....lze to tímto zpúsobem nasměrovat dle potřeby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 30. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2010 Já takhle (špendlíkem) nastavoval i přední, hlavně ho tam moc nevrazit. Ale pokud to stříkalo dobře a až teď to stříká níž, tak to bude někde ucpané, nebo bude pomalu v háji motorek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolfik Vloženo 1. leden 2011 Sdílet Vloženo 1. leden 2011 Jak budu mít chvilku tak se podívám jestli to není někde ucpany a na motorek se taky podívám. A když to bude ok tak to zkusím tím špendlíkem seřídit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 2. leden 2011 Sdílet Vloženo 2. leden 2011 Jak se dá seřizovat předek?? Já tam mám rozprašovače a nic tam seřídit nejde.. zadní jde seřídit jenom na kombajnu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albín Vloženo 2. leden 2011 Sdílet Vloženo 2. leden 2011 Předek se štelovat nedá,měl jsem tu trysku v ruce a není tam nic s čím by se dalo hýbat,zadek se dá štelovat i na hatch. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 2. leden 2011 Sdílet Vloženo 2. leden 2011 (editace) No jo, máte pravdu, nedá se seřídit. Tak to se mi spíš stalo to, že jak jsem tam strčil ten špendlík, tak jsem to pročistil a pak to stříkalo dobře. Takže zkontrolovat hadičky, čerpadlo, ostřikovače a případně vyčistit, či koupit nové. Editováno: 2. leden 2011, autor: samurai Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 3. leden 2011 Sdílet Vloženo 3. leden 2011 tak tak, nedalo mi to a okoukl jsem to...předek lze pouze pročistit, seřídit lze jen zadní ostřik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dubajzek Vloženo 27. leden 2011 Sdílet Vloženo 27. leden 2011 (editace) Zdarec pánové. Chci se s Váma podělit o mou zkušenost s opravou nefunkčnosti zadního ostřikovače na Fabii 1.4 Mpi 50Kw rv.2002. Zjistil sem nedávno,že se mnou nechce spolupracovat zadní ostřikovač,tekl mi čůrek vody z pod auta u levých zadních dveří.Bylo to tím,že hadička zadního ostřikovače,která je spojená (nebo má jeden z více spojů) za řídící jednotkou je jednoduše rozpojená,takže sem musel pro lepší přístup demontovat komplet celé sání a vylousknout ŘJ,a pak,už jen spojit dva konce hadiček do sebe.A problém byl vyřešen. Editováno: 28. leden 2011, autor: Dubajzek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.