Saman Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Zdar, stalo se mi, ze v aute "vyschly" ostrikovace. Z Fabie jsem byl zvykly, ze mi to vcas zahlasilo nizkej stav, tak jsem to ani ted pravidelne nedolival. Tady mi maxidot nic nenapsal, i kdyz mi hlasi veci jako nizkej stav oleje i prasklou parkovacku. Vybava je nejspis ambiente (nevim presne, second hand auto). Jak overim (mam i VAG-COM), zda tam senzor je a ze nefunguje, nebo ze tam vubec neni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 senzor mají jen vozy s ostřikem světel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan155 Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 (editace) Tak kolega přede mnou bude mít pravdu.... Editováno: 29. leden 2009, autor: Jan155 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr07 Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Mě to zahlásí dopředu a ještě chvíli se dá ostřikovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saman Vloženo 29. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2009 senzor mají jen vozy s ostřikem světel Hmm, tak to mi prijde od tvurcu vybavy dost hloupy, kdyz uz to hlasi vsechno mozny, tak tohle ne. A kdyz to mela i ta Fabie (bez ostr. svetel) ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jofree Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 taky mě štve, že to nemá ani elegance Další věc, co budu muset dodělat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 Taky bych to rád dodělal, štve mě to jako vás Fabia vs. O II. Pokud je tu někde postup, prosim o link, nechce se mi projíždět celé forum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 Tady nezalezi na tom co je to za vybavu...jakmile mas ostrikovace svetel - coz je standardne u xenonu a nebo extra vybava...mas take 5l nadrzku a s tim i cidlo kapaliny v nadrzce ostrikovacu...nejsem si jist ale do te 3l nadobky to bude asi problem, ale nekde jsem tady na foru uz cetl ze to dodelavali, tak zkuste hledat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarin57 Vloženo 9. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2009 tak jsem hedal jak zapojit senzor hlídání kapaliny v ostřikovačích,ale nenašel.Může mi někdo poradit jak a kam zapojit kabely.Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dream7000 Vloženo 9. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2009 (editace) toto ti pomôže...ide pripojiť na kostru a na konektor budíkov na PIN 34 Editováno: 9. Prosinec 2009, autor: dream7000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarin57 Vloženo 9. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2009 Moc děkuji! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dream7000 Vloženo 9. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2009 NZ, potrebuješ do nadobky urobiť otvor, osadiť tesnenie a snímač....k tomu konektor s PIN mi a kus drôtu....jeden koniec na kostru a druhý vopchať do interieru, vybrať budíky a založiť na PIN 34.....no a nakodovať.....a maš to hotové.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarin57 Vloženo 9. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2009 (editace) Potřebné věci mám objednané,jen jsem pořeboval vědět jak a kam zapojit,takže ještě jednou dík!!!Mám maxidot,takže se to bude ukazovat asi tam? Editováno: 9. Prosinec 2009, autor: jarin57 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dream7000 Vloženo 10. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2009 ano na maxiku sa ti bude zobrazovat kontrolka a napis doplnte vodu do ostrikovacu striedavo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarin57 Vloženo 10. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2009 To je dobré až to bude fungovat tak dám vědět.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kiml jan Vloženo 26. leden 2010 Sdílet Vloženo 26. leden 2010 toto ti pomôže...ide pripojiť na kostru a na konektor budíkov na PIN 34 cauky jak pak se jmenuje ten program kde jsu nasel to schéma nebylo by tam schéma jak to zapojit na boru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dream7000 Vloženo 26. leden 2010 Sdílet Vloženo 26. leden 2010 predchadzajuci prispevok sa necituje.....program sa vola ELSA.....a urcite tam bude aj Bora/Golf IV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.