Přejít na obsah

8.sraz SKODAHOME.cz


maca

Doporučené příspěvky

Cekal jsem ze si nejaky poharek odvezu, slibil jsem ho male. ;) Nakonec me porota nevybrala a zily mi to netrha. Nespokojenej urcite nejsem, uznavam ze tam "asi" byly lepsi auta... :palec2: A ti co jim poharek chybi, at si nechaji udelat kopii za 50Kc nebo staci Photoshop. lol

Na pristi sraz by jsem zadne souteze NEDELAL, zbytecne ty poharky delaji "DUSNO". Maximalne bych kazdemu ucastnikovi srazu nechal vyrobit pamatecni poharek se srazu SKODAHOME.CZ :kol-14:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Třeba tady mi přijde, když jsou porotci z našich řad, že natom není nic špatného. Loni to dělal právě Amogh s Klacou. Letos Bob, Fila, Lewis. Myslím všichni rozumní a zkušení úpravci. Vždycky se najde někdo kdo s výsledky nesouhlasí, ale je to o úhlu pohledu. A to je vždycky i na srazech opravdových tunerů. Kde je pak na bedně auto, který já schledám jako fakt hnus, ale porotcovi zrovna padlo do oka.

My sme třeba ulítnutý na snižování a pořádný široký kola. Když pak je i třeba pěkná okta na seriovym podozku s 7x16 ET38 kolama bude to mít v soutěži těžké.

A tímto bych chtěl poděkova porotě, že tomu věnovali svůj čas a nebylo ho málo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ale no tak Michale.. asi by bylo nejlepší, postavit nezávislou porotu z nečlenů fóra, nejlépe nějaký majitele Fordů, nebo Tatu Nano, že..

Případně Thálií, takový mají úplně nej nevkus totiž lol;)

EDIT:

Něco z minula, začněte tady a čtěte dál :D

Editováno: , autor: P2M
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A tímto bych chtěl poděkova porotě, že tomu věnovali svůj čas a nebylo ho málo.

U mě byl porotce asi minutu, ani neviděl vše, co by asi měl vidět. skoro mě i vynechal. Měl jsem zaškrtnuto audiovizuál, to jako kdybych to nezaškrtával. Bylo to tak rychlý, že jsem se ani nestačil spamatovat. Nojono, seriovka a šel dál..... Mam holt špatnou kategorii, musím tak 10 let počkat

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co se týče podzimu, je to spíše problém můj a semnou, tak to neřešte a dejte mi chvilku času, abych si to tu pročetl a zvážil, zda to má cenu uspořádat.

A co se týče Mattesse136, tak v techto starších autech byl jeden problém, jeden z Vás musel dosatat černého petra, holt více pohárků nebylo, ale příští rok mám v plánu kluby snížit na TOP7, pokud je vůbec budu dělat a Veterány a VW zvýšit na TOP7 a ocenit je stejnými poháry jako mají ostatní.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Řekl bych to takto, když mě někdo zastaví na parkovišti u Tesca a pochválí auto, tak mám z toho radost. Ale pohárek je takové nic, které je malou náplastí zato, udržovat zvláště ta to starší auta, co teď znám i ze své zkušenosti. A proto nechápu, když mi tu někdo napíše, že má auta na sraze akorát překážela.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ach jo, to jsou zaase názory :(

poprvé v životě jsem dělal porotce

hodnotil auta, která znám, ač se to nezdá, tak jsme s tím zabral dohromady asi 3 a půl hodiny.

V kombinaci s bujarým večerem (kořalka, výlet do pole, kotouly, válení sudů, usnutí na ping-pongovém stole - díky Mates, že jsi mě vzbudil) báječná věc a pak se dozvím, že jsme si to rozdali vzájemě lol:Dlol

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

když to vezmu podle sebe, tak jsem se oproti loňsku soutěže nezúčastnil. Né ovšem z důvodu názoru poroty, ale z nedostatku času a takových nás bylo víc. Nebo z důvodu, že prostě nemá cenu své auto přihlašovat do soutěže (např. já jsem nebyl schopný za rok vyčistit sedačky a ani umýt auto). Každý může tušit s jakým autém by mohl vyhrát nebo zabodovat. Myslím že nikdy nevyhráj nějakej tuzing s tim že to je kamarád porotce. Důležitý je, aby ze vzheldu auta byl spokojený jeho majitel a pak mu může být ocenění poroty jedno. Pokdu se někdo snaží cpát na auto věci jenom kvůli soutěži, je to jeho problém.

Já odjížděl ze srazu znechucen jenom z personálu kempu (ještě abych se personálu klaněl až k zemi, že můžu parkovat na trávě a pohybovat se v jejich areálu, hospoda raději bez komentáře po odpovědi kterou jsem dostal na otázku zda maji nealkoholické pivo), ale to bylo i před rokem (podotýkám že jsem se choval slušně i čistotně ale děděk se ksichtil na všechny) lol

Já bych klidně zrušil pohárky, aby nebylo co závidět. Soutěž se může udělat např. formou vyhlášení jen vozidel, které vyhráli. Hlasovt může klidně každý kdo má vstupenku - ať je názor objektivní. Pokud se nebude nic vyhrávat, není důvod závidět :D

Jsem pro podzimní sraz. Rád se opět setkám z lidma, které jsem tam potkal i teď :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nazory nekterych jsou otresny, mam nejradeji lidi co nikdy nic tak velkeho neudelali ale maj jenom reci!!

misto je dle meho super a ty dva co tam jsou hold jednou nebo 2x za rok vydejcham v pohode. V jinym kempu by byly zase jiny problemy a proste asi nikde to nemuze byt idealni aby byl kazdej spokojen.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit nový...