Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím, měl bych malou otázku - mám O I, r. v. 2002/10 , 1.6i, 75 kw - po nastartování při volnoběhu mi auto nezačne topit, topení začíná fungovat až při rozjezdu (pak topí krásně). Stačí ale někde zastavit, chvíli čekat "na vlak" s manželku a opět valí "chladný" vzduch. Nepřipadá mi to úplně ok. Nemáte někdo s podobným problém zkušenosti? Je to normální jev? ...nebo "vadný termostat" ? Přivítám typy, v čem by mohla být svízel ... . Díky za pomoc

Zdravím, měl bych malou otázku - mám O I, r. v. 2002/10 , 1.6i, 75 kw - po nastartování při volnoběhu mi auto nezačne topit, topení začíná fungovat až při rozjezdu (pak topí krásně). Stačí ale někde zastavit, chvíli čekat "na vlak" s manželku a opět valí "chladný" vzduch. Nepřipadá mi to úplně ok. Nemáte někdo s podobným problém zkušenosti? Je to normální jev? ...nebo "vadný termostat" ? Přivítám typy, v čem by mohla být svízel ... . Díky za pomoc

Jsi sice ve vláknu pro OII ale viděl bych to na ten termostat

Takhle mi topení blblo na felicii,byl to termostat.

Nedávno jsem zaplatila skoro 1500,- v autor.servisu škoda za termostat a práci a stejně řeším další problém viz téma:"problémové topení 1".Jestli mohu doporučit,vyhni se servisu a běž přímo za automechanikem co má svoji dílnu.Hodně zdaru :palec2:.

Je to normální, vysvětlit je na dlouho - zkrátka malé čerpadlo.

Nebo prepadla pepazka v radiatoru.... to se taky stava...

Vypada to na tazku priechodnost kvapaliny cez potrubie kurenia( zanesene hadice, kanaly), alebo slaby tlak vodnej pumpy. V oboch pripadoch nie je dostatocny prechod horucej vody cez radiator kurenia pri volnobeznych otackach.

Ako sa meni poloha rucicky chladiacej kvapaliny pri kolisani teploty kurenia? Je stabilna? Ak klesa aj rucicka kvapaliny je pravdepodobne zly termostat.

• Autor
Vypada to na tazku priechodnost kvapaliny cez potrubie kurenia( zanesene hadice, kanaly), alebo slaby tlak vodnej pumpy. V oboch pripadoch nie je dostatocny prechod horucej vody cez radiator kurenia pri volnobeznych otackach.

Ako sa meni poloha rucicky chladiacej kvapaliny pri kolisani teploty kurenia? Je stabilna? Ak klesa aj rucicka kvapaliny je pravdepodobne zly termostat.

... díky všem za reakci, ... ručička je stabilní.

Co třeba špatná vodní pumpa, upadlý lopatky

• 12 let později...

Zdravím,mám teď stejný problém.nekdo říká těsnění pod hlavou a někde jsem četl že vodní pumpa někde i víčko chladiče.pumpu mám objednanou,ale jestli vůbec má cenu se do toho pouštět.poradi někdo?mám fabii 2 1.6 16v 77kw bts motor

Upraveno od marenaf

@marenaf jsi v špatné sekcii. Musiš jit k sekci fabia 2 a roomster potom k sekce motor.

Jinák @Pawouk tě dojede za špatně umistěný přispěvek 

Za to se omlouvám,ale řeším úplně ten stejný problém.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.