Ludul Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Matre neikdo skusenosti s klepotanim hydrolozka na neutrale? Ked vyradim rychlost a idem po nerovnostiach tak to klepe akoby som do plastovej krabicky dal gulicku a hrkal s tym. V servise mi povedali ze to je normalne a hydrolozko my naplnili mazivom odolnym na tlak. Po case to ale zacalo hrkat znova. Reklamovat to nechcu. Mam znameho s mootorom 1.4MPI a aj 1.6MPI (ale vo VW Polo) a robi im to iste. a nevedia si s tym rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 nevim co je hydrolozisko, ale nemyslis tim proste lozisko na spojce? Pokud ano, tak svuj dotaz prepis do jiz existujiciho vlakna http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=59651, ale pokud jeto vazne ono, tak je to normalni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ludul Vloženo 5. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Nejde o hydroložisko, ale o hydrolôžko, niečo ako silentblok, v ktorom je uložený motor na opačnej strane ako je prevodovka, teda pri remeni. V tom lôžku je tekutina a lôžko pri vyšších teplotách vyvoláva klepotavý zvuk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 joo aha lůžko, jako od slova uložení. Tak to jo. Slovensky sem tomu neporozumel. Nicmene nic takoveho u svyho auta nepozoruu, tak ti neporadim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrumr Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 u hatapatky stím zkušenost blbou nemám, ale u fiatu mně to drkotalo na volnoběh a ten silentblok nebyl v ose, tak jsem po kontrole ostatních upravil spodní držák, aby ten hydro byl přesně v ose toho hlavního šroubu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Nechcú uznať reklamáciu? Napíš importérovi a posťažuj sa na ten servis - garantujem ti, že nebudú radi. Na odstránenie tohto problému majú presný postup, rieši sa to doplnením maziva do gumových dorazov... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ludul Vloženo 6. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Písal som importérovi aj mazivo mi doplnili, ale hrkoce to stále. Sila toho hrkotania je taká ako keď bliká smerovka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johan Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 také mi to hrkoce. Servis opravil a po 20 Km opět hrkoce. Asi si na to budem muset zvyknout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Makyn20 Vloženo 2. Únor 2010 Sdílet Vloženo 2. Únor 2010 mě to promazávali 2x a dělá to pořád. Naakonec jsme se domluvili na výměně za nějaký inovovaný bez dorazu, tak uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svetozar Vloženo 12. Duben 2011 Sdílet Vloženo 12. Duben 2011 mě to promazávali 2x a dělá to pořád. Naakonec jsme se domluvili na výměně za nějaký inovovaný bez dorazu, tak uvidíme. a toto hrkotnie je vazne alebo je to len taka chybicka krasy,moze to viest az k vaznemu poskodeniu toho hydrolozka alebo nie...........????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Makyn20 Vloženo 10. Červen 2011 Sdílet Vloženo 10. Červen 2011 mám to už rok a je to stále stejné. Nemá to cenu reklamovat. už jsem se kvůli tomu nalítal bylo to i ve škodovce a je to stále stejné. Jak by řekli ve škodovce nejedná se o závadu ale zvukový projev:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.