Václav Š. Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 (editace) CorradoVR6: faceliftovanou Octu Editováno: 9. Únor 2009, autor: Václav Š. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CorradoVR6 Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 presne tak...aa mne sa tie svetla na TUDE pacia....mozno ze skodovaci brali prave odtialto napad... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 to je viac ako iste. Na navrhu F1 combi sa tiez pocitalo s tymito svetlami... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MildaTuning Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 nevim.. co jsem slysel ja tak mel byt nekde v zahranici vystaven.. a nejakou nehodou byl ponicen a nasledne sesrotovan.. aspon tak jsem to slysel od kamose ze skodovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 Tudor absolvoval "turné" po slovenských predajcoch, niekedy na jeseň roku 2006 (alebo 2007, nepamätám sa presne). Slovensko opustil pekne na valníku, v takmer 100%nom stave. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CorradoVR6 Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 to bol vyrobeny len jeden kus? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 Jasne, 1 jediný exemplár. Vcelku zaujímavo vyzerá interiér, resp všetko je robené len tak na oko. Najlepšie sú sklá, ktoré sú vlastne plexisklá... Bohužiaľ už sú dosť poškrabané Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zitny Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Vcera jsem videl studii luxusniho auta skoda tudor. je to tridverova verze , 4,6 V8 , a opravdu vypada luxusne. zitra sem dam nejake ty fotky, kdyby se to vyrabelo tak by to bylo pekne delo . rozhodne to vypada ouplne jinak nez jake jsou tu fota . Neco mi uniklo, nebo se to proste zakecalo ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Kdo byl semnou v Mladé Bol. na exkurzi měl možnost ho vidět osobně, když se nekoukala ta stará babka tak na něj i šáhnout Jinak je to studie hodně stará to ano a vyroben jeden kus. Do výroby se nedostal skrz to, že neprošel vedením VW, možná se báli konkurence z vlastní stále.. Jinak interier značně připomíná prvky Face Octy (tuším climatronik), ale ruku do ohně za to nedám, jen jsem se na to tenkrát koukal.. Nahradil v muzeu v Ml. Bol. Fabii Green line, která tam byla vystavená před ní.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 Toto som fotil mobilom u nás v škodovke 16.6.2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CorradoVR6 Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 tie disky su pekne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 ma pneu 245/45 R18 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CorradoVR6 Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 robis mi chutky .... su fakt dobre... dost mi pripominaju ELEGANTY z O1ky...len tieto maju viac lucov... daju sa nekde kupit?ci boli vyrobene len jedny k tomuto prototypu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 to mne teda skor pripominaju O1 LaK alebo S1 LaK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiglegummi Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 Neže bych těl rejpat pánove ale ten tudor co je o pár příspěvků víš na těch 2fotkách ten krásně červenej, mi strašně připomíná Oktávku a Superba, řekl bych že dosti šikovný člověk s dobrýma koneksema v určitých oborech, by\ si mohl něco podobného vyrobit z O2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 Kluci tak ten Tudor mne dostal .... samozrejme jsem videl fotky studie ale takto z toho founa focene to je mazec ... Pekne ho snizit,kola 19",face masku a zrcatka nema chybu ... skoda,ze nesel do vyroby :D Jakou ma napravu tez jako Si ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Larrini Vloženo 28. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2010 Kdo z Vás ví, kde je Tudor teď? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 28. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2010 (editace) Je ve volně přístupném depozitáři muzea Škoda Auto v Mladé Boleslavi. Editováno: 28. Prosinec 2010, autor: Václav Š. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Larrini Vloženo 30. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2010 Ví se o něm i jiné technické informace, kromě motoru a rozměru kol? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.