Přejít na obsah

TUDOR


swager

Doporučené příspěvky

Vcera jsem videl studii luxusniho auta skoda tudor. je to tridverova verze , 4,6 V8 , a opravdu vypada luxusne. zitra sem dam nejake ty fotky, kdyby se to vyrabelo tak by to bylo pekne delo . :) rozhodne to vypada ouplne jinak nez jake jsou tu fota .

Neco mi uniklo, nebo se to proste zakecalo ???

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kdo byl semnou v Mladé Bol. na exkurzi měl možnost ho vidět osobně, když se nekoukala ta stará babka tak na něj i šáhnout lol

Jinak je to studie hodně stará to ano a vyroben jeden kus. Do výroby se nedostal skrz to, že neprošel vedením VW, možná se báli konkurence z vlastní stále.. Jinak interier značně připomíná prvky Face Octy (tuším climatronik), ale ruku do ohně za to nedám, jen jsem se na to tenkrát koukal.. Nahradil v muzeu v Ml. Bol. Fabii Green line, která tam byla vystavená před ní..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Neže bych těl rejpat pánove ale ten tudor co je o pár příspěvků víš na těch 2fotkách ten krásně červenej, mi strašně připomíná Oktávku a Superba, řekl bych že dosti šikovný člověk s dobrýma koneksema v určitých oborech, by\ si mohl něco podobného vyrobit z O2

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...