Přejít na obsah

Kufr

kully

Doporučené příspěvky

Prosim, mohl by mi nekdo zmerit rozmery kufru (v cm) ?

Vsude jsem nasel pouze udaj v litrech, coz mi je na nic.

Konkretne me zajima jestli nejakym zpusobem do kufru nacpu snowboard (delka 160-165 cm) bez toho, abych sklapel sedacky.

A jeste me zajima jak se rozmerove lisi "normalni" verze od combi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Speeder: 160 cm do kufru jako bez použití toho otvoru a bez sklopení sedaček, jo :D ?

wrrcko: my mame ambiente a mame ho tam taky... a ten otvor je pod loketkou, takze si myslim, ze na prkno bude maly

OI ma mezi podbehama 100 cm a necely metr na hloouku. myslim, ze u OII to bude podobné

Editováno: , autor: Kubiik
Odkaz ke komentáři

Combi a Liftback maji stejny kufr ... je to stejny rozmer Combi ma akorat boudicku vzadu, jinak je to delkove stejne. Ten otvor neni jen pod loketni operkou vzadu ale otevre se cely ten prostor. Mel jsem tam ted ctvere lyze s hulkama ve vaku a veslo se to tam uplne v pohode(tedy pres ten otvor do kabiny vozu ;) ).

Kolik ma delku kufr vevnitr to nevim, asi by stalo za to zmerit i uhlopricku.

Odkaz ke komentáři

no ja sem dám svoje meranie, definitívne tam snowbord nedáš(ani do tých priehlbenin, lebo sú nízko). moje meranie vyšlo takto...

Jó, manželkine lyže sú 150CM takže sa ospravedlňujem ;)

A ten zimný bordel si nevšímajte kol5

Editováno: , autor: Speeder
Odkaz ke komentáři

Podle vypoctu (pokud jsem pocital spravne :) ) pri rozmerech 114(šírka) x 102(delka) x 54(výška)

mi vyhazi uhlopricka (z leveho spodniho rohu do horniho praveho) 160, 93 cm

Snowboard ma na sirku 31,5 cm, takze by se do otvoru v lok. operce mel vejit, jenomze nevim jak je otvor siroky (jestli se tam projde s vazanim) a nejlip jestli by se vesly alespon dva :)

Jinak dekuji vsem zucastnenym, ze pomerili ten kufr.

Odkaz ke komentáři

No pokud by vzadu nikdo nesedel, tak by nebyl prave problem slopit sedacky. Myslite, ze by se nevesel na uhlopricku s tim, ze jeden konec by byl vlevo dole a druhy konec vpravo nahore ? Proste nacpat ho tam za kazdou cenu ?

Však tak jsem to myslel. Bude přesahovat asi 10-20cm, takže ten kdo by seděl vzadu by musel být trochu vyosen do strany.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...