kully Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 Prosim, mohl by mi nekdo zmerit rozmery kufru (v cm) ? Vsude jsem nasel pouze udaj v litrech, coz mi je na nic. Konkretne me zajima jestli nejakym zpusobem do kufru nacpu snowboard (delka 160-165 cm) bez toho, abych sklapel sedacky. A jeste me zajima jak se rozmerove lisi "normalni" verze od combi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 ja myslím že hej, ja normálne vtrepem 160cm lyže do kufra. teda na combi(ale nemyslím že by v tom bol zásadný rozdiel) a naviac v zadných sedadlách máš otvor na prenášanie takýchto predmetov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 Speeder ale otvor je iba na elegance ...skusim to zmerať popoludní... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 aha tak to som nevedel sorry, tiež poobede pomeriam a porovnáme lifta s combi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 11. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 Predpokladam, ze i RS ma ten otvor. Ale stejne bych do neho asi nenacpal snowboard (je dost siroky) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 zmerám ti aj výšku toho otvoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 (editace) Speeder: 160 cm do kufru jako bez použití toho otvoru a bez sklopení sedaček, jo ? wrrcko: my mame ambiente a mame ho tam taky... a ten otvor je pod loketkou, takze si myslim, ze na prkno bude maly OI ma mezi podbehama 100 cm a necely metr na hloouku. myslim, ze u OII to bude podobné Editováno: 11. Únor 2009, autor: Kubiik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 Combi a Liftback maji stejny kufr ... je to stejny rozmer Combi ma akorat boudicku vzadu, jinak je to delkove stejne. Ten otvor neni jen pod loketni operkou vzadu ale otevre se cely ten prostor. Mel jsem tam ted ctvere lyze s hulkama ve vaku a veslo se to tam uplne v pohode(tedy pres ten otvor do kabiny vozu ). Kolik ma delku kufr vevnitr to nevim, asi by stalo za to zmerit i uhlopricku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 Kubiik a nemate ten otvor náhodou doplatený? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 tak bol som to teraz zmerať, rozmery sú orientačné nie presné na cm 114(šírka) x 102(dĺžka) x 142(uhlopriečka) x 54(výška) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 11. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 Uhlopricka me moc nepotesila, chybi jeste 20 cm Vsiml jsem si ale, ze vpravo je v kufru za blatnikem takova prihradka. Myslite, ze bych ten snowboard (160 cm) nenacpal na uhlopricku + do toho prostoru za blatnikem ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 (editace) no ja sem dám svoje meranie, definitívne tam snowbord nedáš(ani do tých priehlbenin, lebo sú nízko). moje meranie vyšlo takto... Jó, manželkine lyže sú 150CM takže sa ospravedlňujem A ten zimný bordel si nevšímajte Editováno: 11. Únor 2009, autor: Speeder Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 Mně jen napadá dát pryč plato kufru a dát ten snowboard tak aby přečuhoval přes zadní sedačky, ale pokud budou sedět vzadu tři lidé tak to asi nepůjde -vadil by jim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 11. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 No pokud by vzadu nikdo nesedel, tak by nebyl prave problem slopit sedacky. Myslite, ze by se nevesel na uhlopricku s tim, ze jeden konec by byl vlevo dole a druhy konec vpravo nahore ? Proste nacpat ho tam za kazdou cenu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 tak ako navrhuje Lancelot ho tam dáš(aj to ovšem ak je to combi nesmie mať N1 mrežu ako ja ), alebo ho prestrčíš cez ten otvor(pochybujem že board je širší ako 40CM). uhlopriečne tak ako som to ja meral ho nikde nijak nedáš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 11. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 Podle vypoctu (pokud jsem pocital spravne ) pri rozmerech 114(šírka) x 102(delka) x 54(výška) mi vyhazi uhlopricka (z leveho spodniho rohu do horniho praveho) 160, 93 cm Snowboard ma na sirku 31,5 cm, takze by se do otvoru v lok. operce mel vejit, jenomze nevim jak je otvor siroky (jestli se tam projde s vazanim) a nejlip jestli by se vesly alespon dva Jinak dekuji vsem zucastnenym, ze pomerili ten kufr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 ono ale šírka 114CM je meraná v tom rozšírení za zadnými kolesami, medzi podbehmi je 102, aj to musíš zohľadniť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 No pokud by vzadu nikdo nesedel, tak by nebyl prave problem slopit sedacky. Myslite, ze by se nevesel na uhlopricku s tim, ze jeden konec by byl vlevo dole a druhy konec vpravo nahore ? Proste nacpat ho tam za kazdou cenu ? Však tak jsem to myslel. Bude přesahovat asi 10-20cm, takže ten kdo by seděl vzadu by musel být trochu vyosen do strany. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 ...možno ani nemusel ak nemá zrovna 190cm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 11. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 No puvodne jsem marne doufal, ze by se ten snowboard vlezl normalne na podlahu na uhlopricku a ja si koupil Přepravní vodotěsnou vložku ale takhle se to mirne komplikuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CorradoVR6 Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 ak mas combi tak by si to mohol dat este do tej "skrinky" myslim ze to das uhlopriecne otvoris skrinku a tam nejake miesto este je..tych 10cm urcite...ak mas lift tak zadnu "skrinku" nemas takze len das prec lekarnicku alebo nevim co tam mas aa das tam snowboard... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 11. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 No ja hlavne zatim nemam OII, tak proto se ptam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 wrccko: no je to možný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 Podle me se ti snowboard dlouhý 160cm do kufru nevejde. Vezl jsem v kombi 2 tyčky dlouhé 150 cm průměr 6mm a když jsem je dal prostorovou úhlopříčkou tak vyčuhovaly nad sedadla asi 5 cm. Nedovedu si představit ten snowboard. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.