davidenqo Vloženo 5. Květen 2010 Sdílet Vloženo 5. Květen 2010 http://www.autoweb.cz/recenze-testy-aut/skoda-fabia-1-2-tsi-105-k-elegance/18316?strana=1 test fabia II 1.2 tsi 77kw elegance Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 5. Květen 2010 Sdílet Vloženo 5. Květen 2010 Zase další test, kterej jde ode zdi ke zdi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin 1_2 HTP Vloženo 5. Květen 2010 Sdílet Vloženo 5. Květen 2010 (editace) Jak to že měla testovaná fabia pneu šířky 225, když takové škodovka na fabii nenabízí? I u nové FIIRS je v konfigurátoru jen 205 na 17kách. Editováno: 5. Květen 2010, autor: martin 1_2 HTP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 5. Květen 2010 Sdílet Vloženo 5. Květen 2010 tomu som sa tiez dost divil.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David C3 Vloženo 5. Květen 2010 Sdílet Vloženo 5. Květen 2010 Překlep.. jinak na auto.cz nový test TSI 63kw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 5. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2010 Jak to že měla testovaná fabia pneu šířky 225, když takové škodovka na fabii nenabízí? I u nové FIIRS je v konfigurátoru jen 205 na 17kách. jasne, ze preklep. Tam hadzu sirky a profily pneu od buka do buka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 7. Květen 2010 Sdílet Vloženo 7. Květen 2010 Nevedel by mi niekto poradiť, či sa vôbec bude dať doobjednať v MR 2011 do Fabie Combi Scout paket pre zlé cesty? V českom ceníku by sa mal dať objednať po 22. KT, u nás mi predajca povedal, že sa nebude dať do Scouta objednať vôbec, alebo ho už automaticky má. Č z toho si mám vybrať? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 7. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2010 No ja som zil doteraz v tom, ze ho automaticky ma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 7. Květen 2010 Sdílet Vloženo 7. Květen 2010 Octavia Scout (4x4) áno, ale Fabia Scout asi nie, no to sa ale pítam, ak má niekto viac info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 8. Květen 2010 Sdílet Vloženo 8. Květen 2010 Opravdu je psaný náběh 22KT, ale zatímco u ostatních výbav je v PP možnost objednat, u Scouta je prázdnej rámeček. Možná proto prodejce říká, že nebude možné. V ceníku je ale možnost za 4100Kč a rovnou s poznámkou o pozdějším náběhu 22KT. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VladoFII Vloženo 16. Květen 2010 Sdílet Vloženo 16. Květen 2010 Dnešní autotip test Fabie 1.2 TSI 7st DSG.. trochu kritika DSG prý to cuká při popojíždění. No musím si to pujčit. Za 2 měsíce bude u nác na salonu. Nevie niekto kde by som našiel tento test fabií DSG a manuálu autotipu na internete??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alice18 Vloženo 16. Květen 2010 Sdílet Vloženo 16. Květen 2010 Napriklad tu: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David C3 Vloženo 17. Květen 2010 Sdílet Vloženo 17. Květen 2010 ještě to tuším je v sekci o DSG tady na foru! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Enzo Vloženo 18. Květen 2010 Sdílet Vloženo 18. Květen 2010 Mohl by mě někdo z místních odborníků poradit s někola dotazy : - spojení Fabie combi + 16" kola + TSI + sportovní podvozek - nemá s touto kombinací někdo zkušenost? Jde mi o to jestli má cenu si za ten sportovní podvozek připlácet.Myslím, že by se tím dalo částečně odbourat větší naklánění, ale je otázkou co by to udělalo s jízním komfortem. Pokud by to bylo podobné jako ve F1 RS tak by to pro nás nemělo smysl - liší se nějak (vyjma rozdílné výbavy) Ambient a Elegance, např. lepším odhlučnění, atp. ? - je možné získat kombinaci výbavy Elegance a ESP jinou cestou než příplatkem cca. 16 tis. za ESP Plus, popř. nechystá se v tomto směru nějaká změna, když k Ambientu mám ESP v rámci balíčku za 10. tis.? - Fabia combi + TSI 63kW + ESP = zadní brzdy - kotoučové nebo bubny? Měl jsem za to, že ESP = automaticky kotouče vzadu, ale nyní si tím nejsem jistý. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 18. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2010 ja by som priplacal za podvozok az k 17"... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 18. Květen 2010 Sdílet Vloženo 18. Květen 2010 (editace) v nabídce je jenom ESP Plus (ESP, ASR, HHC, TPM) - samostatný nebo v balíčku ne kotoučový brzdy přibývají po dovybavení ESP jenom k prostředním motorizacím 1.6TDI/66kW a 1.2TSI/63kW u nejslabšího TDI a HTP jsou (stejně jako předFL a u první generace) bubnový ať s ESP, nebo bez nemám ověřeno na 100%, ale v Roomsteru by měly i po faceliftu být jako u předchozích 77kW motorizací lepší brzdy 288x25 místo brzd 256x22 pro Fabiu jsou 288x25 přední brzdy jenom pro 77kW diesel Cesty získání ESP: ESP je v základu všech 1.2TSI 77kW DSG bez ohledu na stupeň výbavy jak u FII/C, tak R u Roomsteru Atractive je ESP v základní výbavě pro všechny motorizace - tím by se docela snížil rozdíl a mohlo by to zaujmout pro Roomster Style a Fabiu Ambiente je ESP v balíčku Sport II za 10 000Kč jaks říkal a pro úplnost - pro Roomster je pro verzi Scout ESP v balíčku s kolama 17 palců Uf Editováno: 18. Květen 2010, autor: bojler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Enzo Vloženo 18. Květen 2010 Sdílet Vloženo 18. Květen 2010 Děkuji za velice rychlou odpověď. Na kotoučové brzdy jsem se ptal proto, že na skodaplus.cz je v nabídce Fabia combi + TSI 63kW + ESP a na fotkách mě přišlo, že má vzadu bubny a v autosalonu jsem nedostal také 100% jistou odpověď, spíše tvrdili, že vzadu budou bubny a kotouče jsou jen pro 77kW TSI. Skodaplus Rozhodujeme se zda dovybavit Ambient či vzít rovnou Eleganci, protože ty ceny se už dost překrývají a přišlo mi zvláštní že k Eleganci je ESP za 16 tis. Ale i přesto nám ta Elegance přijde výhodnější. Taky mě celkem překvapilo, že jsme jedni zmála co chtějí ESP, lidé ho moc neberou ani v rámci toho balíčku k Ambientu. Ale když už si vybíráme nové auto s delším časovým výhledem tak ať nám tam nic podstatného nechybí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 18. Květen 2010 Sdílet Vloženo 18. Květen 2010 (editace) No vypadá to tam fakt na bubnový. Jsou dvě možnosti - buďto se něco při faceliftu změnilo a nebo jde o atyp. Na auto.cz totiž měla testovaná Fabia Combi s 1.2TSI 77kW DSG taky bubny. Zkusil bych napsat na infolinku Škody, mají docela kvalitní odpovědi. Díval jsem se do katalogu a už tam není rozlišené, který typ co má. Jinak ESP opravdu není v trendu - co soused nevidí, do toho se u nás neinvestuje. Machruje se a považuje za samozřejmost až když je to v základní výbavě. Za sebe vřele doporučuju. Editováno: 18. Květen 2010, autor: bojler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmmm. Vloženo 18. Květen 2010 Sdílet Vloženo 18. Květen 2010 ..taky jsem se díval na fabii elegance, protože má v zásadě vše, co u auta chci mít, ALE - jak říkáš, absence ESP a hlavových airbagů z toho dělá ne úplně ideální auto z hlediska bezpečnosti..a když se to těmito prvky dovybaví, tak je to cenově najednou u aut o třídu výš..a paradoxně někdy s ne o moc chudší výbavou..těžké, težké rozhodování.. Dle ceníku je momentální nejnižší možná cena elegance v combi tsi, slabší verze, za 32O.000,....dále, dle ceníku 16.000,. za ESP a 7.000,- za hlavové airbagy...10.000,- za metalízu..a za 35O tisíc fabii, no nevím, jestli je někdo až takový fandy značky. Sice mám jedničkovou a jsem spokojený, ale přijde mi, že taková cena je úplně mimo mísu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Enzo Vloženo 18. Květen 2010 Sdílet Vloženo 18. Květen 2010 (editace) Pokud bych to měl brát za tu ceníkovou cenu, tak s tebou souhlasím. Naštěstí máme známé na správných místech, tak cena se pohybuje v oblasti slušněji vybaveného Ambientu a to se pak na to dívá mnohem příznivěji. bojler: Jinak na auto.cz je nová recenze Škoda Fabia 1,6 TDI CR (66 kW) a tam mi příjde (nejsem si ale jistý), že vzadu jsou kotouče. Na Škoda-info jsem psal, tak uvidíme. Editováno: 18. Květen 2010, autor: Standis pozor na citování příspěvků-porušení pravidel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 18. Květen 2010 Sdílet Vloženo 18. Květen 2010 Pak dej vědět, dost se to řeší a každou chvilku se na to někdo ptá. Z mojeho pohledu u Elegance balíček Plus v podobě hlavových airbagů a ESP Plus taky chybí a některé tím nutí Škoda šilhat jinam. Takle buďto utečou a nebo vezmou radši levnější Ambiente. Pochybuju, že tohle (hlavně u nás) někoho přesvědčí radši na OII... Dřív stálo pro Eleganci ESP 12 000Kč, protože v tom nebyla automaticky kontrola poklesu tlaku a pro Elegance bylo základu ASR. Teď se to o ty částky zvedlo no... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David C3 Vloženo 18. Květen 2010 Sdílet Vloženo 18. Květen 2010 k těm cenám podle mě hodně zajímavé... navic ta Elegance ma opravdu vše a popřípadě nějaká sleva a není co řešit :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Enzo Vloženo 18. Květen 2010 Sdílet Vloženo 18. Květen 2010 Pak dej vědět, dost se to řeší a každou chvilku se na to někdo ptá. Z mojeho pohledu u Elegance balíček Plus v podobě hlavových airbagů a ESP Plus taky chybí a některé tím nutí Škoda šilhat jinam. Takle buďto utečou a nebo vezmou radši levnější Ambiente. Pochybuju, že tohle (hlavně u nás) někoho přesvědčí radši na OII... Dřív stálo pro Eleganci ESP 12 000Kč, protože v tom nebyla automaticky kontrola poklesu tlaku a pro Elegance bylo základu ASR. Teď se to o ty částky zvedlo no... Vědět dám, ale to auto asi jen tak hned nebude. Pokud objednáme do konce května, tak budeme rádi, když auto bude koncem prázdnin/ spíše začátkem září, nestíhají vyrábět TSI motory. Od podzimu by se měla výroba rozjet i v Německu, tak by se to mělo zlepšit. Alespoň takové informace jsem dostal. Jinak o žádném zvýhodněném balíčku ESP + popř. hlavové airbagy jsem info nedostal, alespoň by se nic nemělo chystat na červen. Souhlasím, že pak by byla ta Elegance opravdu hodně lákavá. Teť je u nás stejně největší diskuze ohledně barvy Satin x Cappuccino :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VladoFII Vloženo 20. Květen 2010 Sdílet Vloženo 20. Květen 2010 Trocha testu Fabia 1,2 TSI DSG..... to preradovnie je fakt rychle.... http://auto.sme.sk/c/5383287/test-skusali-sme-novy-motor-skody-fabia.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David C3 Vloženo 20. Květen 2010 Sdílet Vloženo 20. Květen 2010 Super test to DSG chci :-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.