Cjoctavian Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 zajtra rano sleduj autosalon na Prime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 Jojo, uř jsem viděl upoutávku Aneb televize zase něco objevila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 13. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 som zvedavy co o tom povedia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pechy Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 http://galerie.autorevue.cz/showphoto.php?...528&cat=545 SHERLOG COUPE, no konečně si někdo pohrál se Škodovkou,dnes byl v autosalonu a je to perfektní práce (navíc schváleno pro provoz v ČR a má platný TP) ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 14. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 Auto pekne (az na tie tmavofialove folie) To s tou reklamou uprostred bolo naozaj trapne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rider.Tom Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 http://galerie.autorevue.cz/showphoto.php?...528&cat=545 SHERLOG COUPE, no konečně si někdo pohrál se Škodovkou,dnes byl v autosalonu a je to perfektní práce (navíc schváleno pro provoz v ČR a má platný TP) ..... Jo tak jsem na to dnes koukal,vypadá moc pěkně....hlavně jí slušej ty kolesa...fak povedený výběr...aspoň podle mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 akorát je to určitě OII?.....a ten motor 1,6...nic moc....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 koukal sem na autosalon taky a tohle auto mě fakt zaujalo.Jsou lidi co sou fakt šikovný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 Ten podvozek i s kolesy byly super, jen škoda toho motoru. Ale jak jste viděli, všechny auta se dají přihlásit na TP. Jen třeba O2 nesmí mít žádné znaky Škodovky, protože to není Škoda, ale Sherlog Neo. U nás na okruhu takhle nechali zapsat několik Škodovek Fabia I a Octavia RS z nulté série, které dostali od škodovky za , ovšem název auta bylo MTX II Elegance apod. a dělali to na ZÚOV. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rsrsrs Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 akurat som dopozeral autosalon a to cupecko malo nieco do seba fakt sikovne ruky to chelo a um Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CorradoVR6 Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 ja som si zasa simol ze to prerobili z vybavy classic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 Tak to je to coupéé, já to zaspal :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 Když jsem kdysi přestavovali offiko anglickou verzi OI na evropskou,taky jsme museli na výzkumák a také byla podmínka,že auto se nebude jmenovat Škoda.stavby jsou povolené,s tím maléry nejspou,pokud se používají homologované věci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 Nechápu co je na tomto autě zvláštního? Vždyt to je normální seriovka,ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pechy Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 tady je menší galerie z přestavby http://www.gogocars.cz/galerie-gogo/octavia_coupe/thumb.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 pechy diiiiiiiiiky moc :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 14. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 obdivuhodny kus prace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 Jo takhle! To je cupátko!!! No moc pěkné! Líbi se mi to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 No nejsem fanda těchto přestaveb - origo je origo. Uznávám však, že lidi jsou to šikovní. Ani mně to vzhledově moc nezaujalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 dyť to byla tragedie.. proč tam nedali dvoulitr proboha? Líbil se mi ten mega display.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 Nekdo dela auta na vzhled a propagaci nekdo na jizdu a tohle asi tezko bude jezdit treba v moste... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 Roberte: visdiš to...zrovna ten interier se mi vůbec nelíbi a ten vnitřek je prostě nějaký divny.Ale jinak nápad to je supr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 pěkný pěkný...až na ten divnej výfuk.....ta obrazovka nemá chybu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 Já bych vyměnil kola a zdá se mi, že prdelka je divně zvedlá, nicméně někdo si s tím vážně dal pořádnou práci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zitny Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 No je zajimavy, ze kdyz uz si nekdo dava s tim tu hruzostrasnou praci s flexou a autogenem, nepouzije k tomu nejaky rozumny auto.... na druhou stranu classic 1.6 jeta dvakrat kolem koule mohla stat v bazaru cca 45 korun, takze kdyz by se jim to nepovedlo, nebyla by to takova skoda... Myslim ze by to chtelo bocni listy, takhle ty dvere vypadaj hrozne vysoky.....jinak je to pekny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.