Přejít na obsah

O1 Kožený volant - nepasuje bag


fofo

Doporučené příspěvky

Ahojte,

mám takýto problém, kúpil som nový orig.kožený volant, a keď mi to v servise prehadzovali vyhlásili, že tam nepasuje pôvodný bag z plastového volantu. Servisák povedal, že sú tam trochu iné konektory alebo čo, aj keď bol volant kupovaný na 1,6 r.v.01. Všetko ostatné je v poriadku. Volant sa už nedá vrátiť, tak mi prosím niečo poraďte aby som ho mohol využiť.

Ďakujem

Maťo

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

videl som pár ošitých a nebolo to ono. ;)

teraz som rozprával s chalanom zo servisu a hovoril, že ten kožený má vnútri trochu iný tvar a bag z plastového sa tam nezmestí. Ale kryt tam pasuje v pohode, to je v pipine. Povedal tiež, že podľa neho sa dá vymeniť buď volant aby pasoval k bagu, alebo bag tak aby pasoval k volantu, tak neviem.

M.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na predfacelifte je ten plast pod ktorým je airbag menej tvarovaný je to vlastne iba taký "zaoblený obdĺžnik". Na facelifte je už výraznejšie tvarovanie toho stredového plastu a je tam vlastne už také naznačenie pokračovania k tým štyrom ramenám. A pofaceliftový airbag mi pripadal trochu menší. Ak nezabudnem, tak sem zajtra hodím nejaké fotky. :)

M.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

Chtel bych se zeptat, jesi nahodou neni vice typu faceliftovych bagu. Co jsem koukal, tak jsou dva s ruznymi napisy airbag - jeden v obdelniku a jeden v ovalu. Nelisi se nejak? Mam doma facelift kozenej volant a nevim jesi do nej pasujou vsechny bagy, myslim,ze jo, ale chci se ujistit. Je potreba pinovat konektor, kdyz to davam do predface octy?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...