Přejít na obsah

Nakodování denního svícení


rudolfv

Doporučené příspěvky

Zdravím lidi, nenašel by se někdo na nakodování "ameriky" (mám xenon) z Plzně, nebo okolí? + bych ještě potřeboval poradit (pomoct) se zapojením neorigo 2din dvd/gps rádia (ISO konektor, rámeček, zapojení multifunkce z volantu). Samozřejmě zaplatím, jen chci někoho schopného kdo ví co dělá =) díky moc. Také by mě zajímalo jestli je možné něco přidat do maxiDOTů...

 

Octavia II, r.v.2004, MŘ2005

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

nastavil jsem pouze v 09 - Centrální elektrika, kódování-07  apk v bytu 0 jsem zapl bit 3 daytime running light scandinavia, spinač v poloze TUNEL a zapní lampy vubec nereagují a stale svítí to samé palubka (v rezimu den), když jsem zrusil skandinavia a zapl pouze tunel tak ve tmě se zaply a kdyz jsem posvítil na senzor tak vse shaslo takže senzor funguje jak ma :-(

Editováno: , autor: mcz
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...
  • o 2 měsíce později...

Ahoj kluci.

Koupil jsem z nemecka OII rv.2005 elegance.

Xenony origo a deje se mi toto: Odemknu auto dalkovym ovladanim a rozsviti se mi denni svetla a xenony vcetne zadku.Vlastne komplet auto i kdyz mam vypinac na  svetla v poloze OFF.

Po nasednuti a zastrceni klicku do zapalovani a otoceni do prvni polohy se svetla vypnou.Zkousel jsem jak dlouho po odemknuti dalkou auto sviti a je to cca 30sec pak zhasne a zamkne se samo pokud neotevru dvere nebo tak neco.

Vubec tomu nerozumim proc to nekdo takhle nakodoval.Mohlo by to byt treba aby auto snaze nasel na parkovisti v obchodaku??Protoze jinej logickej duvod mi nenapada.:-((

 

Nemate nekdo zkusenost s touto moji situaci??Diky za odpovedi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jedná se o Coming/Leaving home. Tohle téma s tím nemá nic společného, dedukuješ logicky, pokud to nechceš tak bývá tato možnost i v nastavení MaxiDotu, pokud ho máš podívej se na to. Když si to zadáš do google nebo hledání tak o tom najdeš co a jak.

PS: byl jsem předběhnut :)

Editováno: , autor: šulda
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Teoreticky je možný mít aktivní Coming/Leaving Home na autu bez světelného čidla a bez maxidotu, které fungují i při vypnutém spínači světel (samozřejmě to pak svítí i ve dne, když to nemá světelný senzor). Lze to ale nakódovat jen přes VAG. Sám jsem jednu dobu měl zapnuté CH/LH na autu bez světelného senzoru a časy jsem si přizpůsoboval v maxidotu, a známému jsem měnil časy CH/LH na bazarové octávce se světelným senzorem, ale bez maxidotu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

nevím jestli jsem ve správném tématu ale zeptám se:

mám na O2 předface MR08 dodělávaný light asistent (senzor deště, zatmavovací zrcátko, vypínač světel s polohou "auto"), ale:

1) nemůžu úplně vypnout světla - když otočím vypínač na "0" tak mi svítí potkávačky

2) nesvítí mi indikace předních mlhovek - zadní mlhovka svítí na palubce, ale přední kdysi svítila zvýrazněním na ovladači teď ne.

 

Čím to může být způsobené? Špatným zapojením? Nebo by to šlo vyřešit úpravou kódování VAGem?

 

Díky, T.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tuším,že musíš mít vypínač se symbolem  tunelu a né s nápisem AUTO. Ten se asi dával do fl kde byly kontrolky na mlhovky v přístrojovce. Měl jsem stejný problém a po výměně vypínače je vše ok. Ty světla změníš kódováním v centr.eletrice

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Pawouk odbral (a) toto téma

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...